tiistai 13. syyskuuta 2016

Yrittäjyys ja juttua meidän ihanasta projektista!

www.unelmienivuosi.fi

Viime aikoina on tapahtunut paljon kaikkea hauskaa ja yrittäjyys on kyllä niin minun juttu! Töitä tulee tehtyä aika paljon, mutta itse saa ja pystyy vaikuttamaan tosi paljon siihen, kenen kanssa tekee ja millaisia erilaisia juttuja tekee. Sopii minulle! Parhaimmillaan löydät ihmisen, jonka kanssa vaan synkkaa ja yhdessä tekeminen on niin hauskaa, ettei se edes tunnu työnteolta. Kiitos Frida  :)

Olen myös aloittanut mentoroimaan ja miten kivaa sekin on. Siitä saa niin paljon iloa ja uusia ajatuksia itsellekin, olen tavannut mahtavia nuoria naisia täynnä intoa ja energiaa.


www.unelmienivuosi.fi

Yksi hauskimmista tänä vuonna tapahtuneista asioista on Unelmieni Vuosi 2017 kalenteri, joka lähti siis liikkeelle siitä, että halusimme Fridan kanssa itsellemme tietynlaiset kalenterit. Niinpä ideoimme sellaiset ja pian myös muut alkoivat kysellä kalenteria. Löysimme aivan mahtavan yhteistyökumppanin kalenteria toteuttamaan, pienen perheyrityksen Kirkkonummelta ja konsepti oli valmis.


www.unelmienivuosi.fi


www.unelmienivuosi.fi

Kalenterissa on yhdistetty kiitollisuuspäiväkirja, Fridan upeat, voimaannuttavat kuvat & aarrekartta. Sekä ehdottomasti riittävästi kirjoitustilaa! Jokaisen kuukauden jälkeen on myös aukeama, jossa haastetaan nauttimaan arjen pienistä iloista, joita elämästä löytyy kyllä joka päivä. 

Aarrekarttamenetelmä on muuten mahtava juttu, joka oikeasti toimii! Kirjoitan tästä lisää joku toinen kerta, unelmia ei mielestäni ole koskaan liikaa.


www.unelmienivuosi.fi

Kalenteria on painettu vain RAJOITETTU erä ja se on saatavissa osoitteessa www.unelmienivuosi.fi. Olemme saaneet mukaan myös mahtavan määrän ihania jälleenmyyjiä, joten voit hakea kalenterisi seuraavista paikoista:

AJ-Vaate - Klaukkala & Puumala Winter Outlet
Amalias Hem - Korppoo
Cafe Latte - Tapiola & Kartanopuoti
Cati's - Hyvinkää
HALI Harmony Living - Kauniainen
Helkkä Dreams - Joutseno
Kauneus & Komeus - Lauttasaari
Kodinonni - Rauma
Loviisan Aitta - Rusko
Mirantik - Kangasala
Petri's Chocolate Room - Porvoo
Suvimarja - Auttoinen
Tian Veranta - Hanko
Tiirikosken Tehdas - Hämeenlinna
Tmi Hanna Seppälä - Orivesi
Villa Nokkonen - Sipoo 

Jos haluat itsellesi kalenterin, kannattaa siis toimia. Olemme myös saaneet palautetta, että kalenteria on ostettu paljon jo joululahjaksi, mikä on ollut tosi kiva kuulla :)

Uusi päivä - hyvällä fiiliksellä, kiva päivä taas edessä. Toivottavasti sinullakin!

Terkuin Merja