sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Lomatunnelmia


Hellurei, täällä taas ollaan, vaikka minun pitikin palata blogini ääreen vasta elokuussa :) Olemme pikavisiitillä kaupungissa matkalla rippijuhlista muutaman päivän Tallinnan reissulle. Päivät ovat kuluneet joutuisasti Unelman kimpussa, mutta myös muuta mukavaa olemme ehtineet tehdä.
Kiitos kivoista tunnustuksista! Lissu ja Jole ovat muistaneet minua, palaan tunnustuksiin lomani jälkeen :)

Unelma on kokenut melkoisen muodonmuutoksen parin viime viikon aikana. Suurin muutos on, että vihdoinkin olemme saaneet kalustettua kaikki huoneet. Tekstiilejä vielä puuttuu, mutta huonekalut ovat paikoillaan. Ja parketista tuli tosi hyvä, lattiajumppa siis kannatti. Huonekaluhankintojen kanssa meni päivä jos toinenkin, mutta etsintä ei mennyt hukkaan, koska lopputulos on tosi mieleinen.
Oheiset kuvat ovat Unelman olohuoneesta. Mieheni toi minulle oheisen kukkakimpun ja se löysi hyvän paikan uuden lipaston päältä. Ja nelikymppiset ovat vain vajaan kahden viikon kuluttua, jolloin kaiken tarvittavan pitäisi about olla valmiina. Alan pikkuhiljaa jo virittäytyä juhlatunnelmaan ja nautin viimeisistä päivistä kolmikymppisenä ;)

Toivotaan ja odotellaan auringonpaistetta. Se tulisi tosiaankin tarpeeseen!! Iloista heinäkuun loppupuolta säästä huolimatta :)

Terkuin Merja

10 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Nätti tuo kimppu jonka olet saanut:) Auringonkukista sen kesän tunnistaa!

Terkuin,
Puutarhaunelmia

Maissi kirjoitti...

Ihana lukea kuulumisia!! Nauti loppulomasta. Kauniilta näyttivät jo nuo pari kuvaa ja ihana kimppu.. Vastailin sinulle jo jotain tuonne omaan blogiinikin :´)

Hauskoja juhlia!

Red Roses kirjoitti...

Kauniita kuvia. Itse kasvatan "Teddy Bear" auringonkukkia, omaksi iloksi. Minullakin tulee neljäkymmentä täyteen elokuun puolessa välissä. Nautitaan vielä hetki elämästä kolmikymppisinä...

Sarppa kirjoitti...

Kiva kuulla että alkaa oleen ''valmista'' ja ihanan kimpun olet saanut...

Hyvää loman jatkoa!

Marja Kristiina kirjoitti...

Ihana kimppu, ja huippua kun piipahdit! Oli IKÄVÄ!!!!!

Mukavaa lomanjatketusta ja kekkereiden odotusta. Jään odottelemaan uusia ihania kuulumisia, kuvia ja Unelmatuokioita!

Tiia kirjoitti...

Kauniilta näyttää. Kukkia on aina ilo saada. Mukavaa lomanjatkoa ja varmasti hauskat juhlat tulossa =)

jaana kirjoitti...

Mukavalta kuulostaa Unelmassa :)

Toivotaan, että heinäkuun loppupäivät olisivat hieman kesäisempiä....

Paulanen kirjoitti...

Heippa Merja täältä sateisesta Klaukkalasta! Eksyin mystisiä teitä blogiisi ja jossain vaiheessa kellojen kilinän laannuttua totesin että taidanpa tuntea tämän Unelman remontoijan! Unelma näyttää nimensä veroiselta ja lomakodin parhaita puoliahan on se ettei se olekaan koskaan valmis, joten vuosiksi on tekemistä varmastikin. Terkkuja kovasti Lapelle, Riinalle ja Iidalle koko karvaiselta ja karvattomalta poppooltamme Klaukkalan sademaasta. Terkuin Paula
Ps. koiran touhuja voi toljotella osoitteessa www.noppeliini.vuodatus.net

Sooloilija kirjoitti...

Kiva yllätys oli täällä odottamassa kun tänne sivullesi piipahdin eli olit päivittänyt blogiasi, ja mitä kuvia! Kaunis lipasto ja ihana peili!

Tervetuloa nelikymppisten sakkiin parin viikon kuluttua! Onnea siis jo etukäteen!

Merja K kirjoitti...

Moikka ja kiitos kaikista kivoista kommenteista!! Minulla jääneet blogipiipahtelut vähän vähiin, mutta tulen taas visiitille mukaviin blogeihinne loman jälkeen :)

Paula, hauska sattuma, että osuit tänne. Täytyypä käydä kurkkaamassa blogia ja tervetuloa visiitille Unelmaan!!

Terkkuja kaikille teille