lauantai 21. helmikuuta 2009

Valitusta tällä kertaa :(Lomalta palattu ja tällä kertaa täytyy kyllä todeta, että loma ei piristänyt vaan päinvastoin. Onnistuimme nimittäin sairastamaan koko perheen voimin vuorotellen ja hiihtolomaviikko meni siis enimmäkseen sairastuvalla. Hiihtokilometrejä taisi kertyä minulle ruhtinaalliset 15 km ja mäkeen en päässyt kertaakaan, jipii! Sitä varten kannattaakin istua autossa yhteensä 16 h. Vali, vali ja niin edelleen, nyt en vaan pysty millään keksimään juurikaan mitään positiivista tästä lomasta.


Ohessa kuitenkin kuvia, millaisessa kelissä ja maisemissa olisi voinut hiihdellä. Säät olivat tosiaankin mitä mainioimmat ja itkua melkein pukkasi, kun raahustin eilen kameran kanssa toipilaana järvenrannassa. Mitkä ladut ja mikä ilma, voi itku!


No eiköhän tämäkin iloksi muutu, kun on nukkunut pari yötä omassa sängyssä. Yksi lomahan tämä vain oli, joten pää pystyyn typy :) Olisikos teillä jotain piristysvinkkejä?

Kyseleepi Merja

6 kommenttia:

Naapero kirjoitti...

No voihan harmi =( Toivottavasti ootte jo paranemaan päin!!
Piristysvinkkejä tarvittais täälläki, joten taidan olla vähän huono niitä jakamaan, mutta toivon kovasti että aurinko paistais oikeen hienosti teille huomenna, ja sitä seuraavana päivänä, ja vaikka sitäki seuraavana.. niin varmasti siitä piristyisitte <3

Nina kirjoitti...

No voihan kökkö. Auttaiskos tieto siitä että Laura Ashleyn uusi kuvasto on tullut? Katselin sen läpi netissä ja no ei nyt mittään jiihaa elämystä tullut ...Lentsussa meidänkin poppoo, pikkumieskin =(
Mut kun talviloma on nyt kärsitty pois niin kevät on siis tulossa!

Susanna kirjoitti...

Voi surku että loma meni noin! Meillä myös meni ihan hukkaan koko loma, vähän eri syistä vaan. Onneksi muisto hälvenee nopeasti ja harmistus väistyy uusien juttujen tieltä!

Nyt ihanat villasukat jalkaan, hyvä kirja kouraan ja teetä sohvannurkassa! Tai surffailua puutarhasivuilla ja Unelman pihan suunnittelua! Jaksuja sulle!

Lennu kirjoitti...

Witalis sentään kun lomanne meni pieleen! Minä inspiroin uuden blogikuvan vanhaan sokerilaatikkoon, saisitkohan sinä siitä potkua itsellesi?! Kauniit maisemat ovat kyllä olleet. Mutta kuten sanoit, yksi lomahan tämä oli, tulee toisia suurenmoisia. Kaunista päivää Sinulle toivoo Lennu.

Maissi kirjoitti...

Voi ei!! No teille kävi tosiaan ihan samoin kuin meille! Ei ole mukavaa olla niin tunnollinen, että sairastaa lomalla. Sairasloma olisi ollut sitä varten... Harmitti kyllä minuakin niin vietävästi, että mitään positiivista en tahtonut lomaviikostamme löytää. Nyt on mullakin jo parempi mieli, kuten kuulostelin sinullakin jo olevan viestistäsi päätellen. Mukavia lomia tulee varmasti! Oikein hyvää tulevaa viikkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Heippati!

Loma on aina loma vaikka kävisi mitä, sataisi vaikka mummoja taivaalta.
Ihanan valkoista, talvista maisemaa on ainakin ollut! Think positive :o)

Lasten suusta jutut vetävät aina
suunpielet hymyyn, täällä sitä flunssaisena olen saanut nauraa räkättää näille viisauksille. Laitan muutaman tännekin..

Olen perinyt silmät isältä ja hiukset äidiltä. Toppatakin olen perinyt naapurilta. Sylvia 7v.
***
Jos ei olisi luita, olisimme matelijoita. Ja silloin kenkäkaupoissa ei myytäisi
paljon mitään.
***
Isoisä makaa hautakiven alla. Taputamme häntä kivelle ja kerran kaivoimme maahan sipuleita,
että hänellä olisi jotain purtavaa.
***
Äidin nimi on kana ja isän nimi on uros, lapset ovat kilejä ja lapsenlapset ovat munia.
Stefan 6 v.
***