keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Kanoja ja munia


Ensimmäinen tapaaminen sisustusarkkitehdin kanssa on takana ja heti päästiin vauhtiin. Monta sellaista asiaa tuli jo ensi tapaamisessa esille, joita ei ole tullut itse ajatelleeksi. Joten kyllä ammattilaisesta on hyötyä. Huhtikuussa projekti etenee vauhdilla, joten lisää ajatuksia remontin tiimoilta kevään aikana. 


Pääsiäisen vietämme Unelmassa, mutta olen kaivanut muutamat pääsiäisjutut meille kotiinkin esille. Rairuoho jäi taas kerran kylvämättä, kummastelen ja ihmettelen, miten se unohtuukin joka vuosi :) 


Unelmaan pakkaan mukaan ainakin narsisseja, rentoa mieltä, kasan romaaneja, kilon suklaamunia, hyvää seuraa ja lenkkivaatteet. Katsotaan, josko inspiraatio mahtuisi myös kassiin - ne Unelman parin huoneen verhot ovat nimittäin edelleenkin ompelematta. Niihin tosin tarvittaisiin jotain kankaitakin, enkä ole varma jaksanko lähteä niitä nyt metsästämään. Ehkäpä tyydyn pääsiäisenä vain tuumailemaan verhojen värivaihtoehtoja ja siirrän ompelun suosiolla otollisempaan ajankohtaan ;)

Hip hei, enää yksi työpäivä ja sitten alkaa miniloma!

Melkein jo pääsiäisterveisin Merja

9 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Kuulostaa lupaavalta, jään innolla odottelemaan lisätietoja!

Mekin meinasimme, että olisi kiva päästä huvilalle, mutta niin vain tuli kelirikko...

Hauskaa pääsiäistä!

Merja K kirjoitti...

Heipsan Vekarus, hauskaa pääsiäistä myös teidän perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

Muistatko mitä nuo Skannon "lupaavat" tuolit maksoivat? (Ihan asian vierestä siis)

Inkivääri kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta - olen vaan ihastellen seuraillut omia sisustusprojektejasi ja ihmettelen mitä uutta saat ammattilaiselta8) Vaan sen näemme sitten - mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi:)

Merja K kirjoitti...

Hei, en ole kyllä enää varma asiasta. Olen tutkaillut niin monia tuoleja, että hinnat menevät sekaisin päässäni. Kannattaa soittaa Espoon Skannoon ja kysyä. Siellä ei ollut kovin paljon erilaisia tuoleja näytillä, joten eiköhän hinta löydy aika helposti :)

SeriL kirjoitti...

Mukavaa minilomaa Unelmassa! Ja oikein hyvää pääsiäistä :D

Jaanabella kirjoitti...

Iloista Pääsiäistä!

Louise kirjoitti...

Mukavaa minilomaa ja iloista pääsiäistä sinulle ja perheellesi! :O)

Nanna kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä teidän perheell!! :)
Ja rentouttavaa lomaa! :)