maanantai 17. toukokuuta 2010

Happy Days


Hupsista, mihinkäs katosikaan puolitoista viikkoa. Kovasti on ollut puuhaa ja touhua, mutta ehdimme myös viettää pitkän viikonlopun Unelmassa.


Mieli lepäsi talowanhuksen hellässä huomassa ja koin myös täydellisen hetken lauantai-iltana; rantasauna oli lämpiämässä, aurinko lämmitti kasvoja, kuikan huuto kuului järveltä, ilta-aurinko kimmelsi veden pinnasta ja ympärillä oli ihana rauha. Juuri silloin tuntui, että elämä on täydellistä ja toivoin, että aika voisi pysähtyä :)

Vaikka nautimmekin minilomasta, ihan toimettomina emme kuitenkaan olleet. Ompelin nimittäin kaksi vielä puuttuvaa verhoa, mieheni jumppasi ompelupöytään kannen ja tapetoimme sisäänkäynnin portaikon seinät. Myös vieraita kävi pariinkiin eri otteeseen ja lapset leipoivat oheisia muffinsseja. Koristeita ei säästelty ja leipomukset olivat tosi hyviä, nam.


Vierashuoneen pöytää varten löysimme sopivan vanhan laudan pätkän puuvajasta ja siitä tuli oiva kansi ompelukoneen rungolle. Kansi syntyi nopeasti, kun taas tapetoinnissa oli yllättäen älyttömän paljon puuhaa. Sisäänkäynnin portaikossa on patteri, kolme ovea ja askelmat eli leikkuuhommia riitti. Tapetoimme mitätöntä parin neliön tilaa kuusi tuntia ja urakan jälkeen olin aivan puhki. Mutta onpahan tapetoitu. Enää puuttuu joitakin listoja ja sitten Unelma onkin sisältä valmis.

Mukavia aurinkoisia toukokuun päiviä! Toivotaan, että hellesäät jatkuvat :)

Terkuin Merja

7 kommenttia:

Kotivalo kirjoitti...

Noita täydellisiä hetkiä tulee joskus, tiedän tunteen. Niitä tulee kuitenkin sen verran harvoin, että ne pysähdyttävät! Toisaalta on siis onni, että harvakseltaan, osaa arvostaa = )
Niin kaunis tuo teidän paikka!

Merja K kirjoitti...

Hei Kotivalo, olen tismalleen samaa mieltä kanssasi noista täydellisistä hetkistä. Kiva kun poikkesit :)

Rilla kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta. Ja upeaa, kun alkaa olla valmista!

Helteestä täälläkin nautiskellaan ;D

PS. Todella herkullisen näköiset leivokset!!

Teija kirjoitti...

Onnen päiviä tosiaan! (Tuo saippua on muutenhuippuhyvän tuoksuista, ihana mansikkajäätelö..)

toivottavasti se kesä tästä nyt oikeesti alkaa, ja saadaan nauttia lämpimistä ilmoista ainakin elokuulle :)

Vekarus kirjoitti...

Ihana täydellinen hetki! Ja mahtavaa, että teillä alkaa olla valmista!

Upeita leivonnaisia ovat lapset tehneet!

Mari kirjoitti...

Kuulostaa kyllä todella hyvältä:) Ihania kuvia.

SeriL kirjoitti...

Voi että Merja, miten ihana tuo teidän Unelma onkaan! Koin itse samanlaisia hetkiä terassilla saunaa odotellessa omalla mökilläni ja voin yhtyä sanoihisi fiiliksistä...

Tätä on kiva lukea :D Mukavaa viikonloppua!