lauantai 26. helmikuuta 2011

Kuinkas sitten kävikään?


Heh, olisi pitänyt viime perjantaina putkirikon jälkeen vetää peitto pään päälle ja nukkua hiihtoloman yli. Jos vaan asiat voivat mennä pieleen, niin tällä viikolla niin on totta totisesti tapahtunut!

Kaikki alkoi siitä, että Mr Järki joutui lähtemään reissuun koko viikoksi ja hän kotiutuu vasta joskus ensi yönä. Olemme aiempina vuosina lomailleet Vuokatissa ja nauttineet hiihtolomaviikon ajan erilaisista urheilulajeista koko perheen voimin. En halunnut kuitenkaan lähteä Vuokattiin saakka lasten kanssa ja niinpä päädyimme siihen, että vietämme loman Unelmassa. Putkirikko tyrmäsi kuitenkin tehokkaasti sen ajatuksen ja jäimme pyörimään kotinurkkiin.

Lasten piti mennä hiihtoloman alkajaisiksi viettämään viikonloppua isovanhempien luo, mutta kuopus sairastui viime perjantaina kuumeeseen ja niinpä hän jäi kotiin esikoisen suunnatessa Tampereelle. Kuopus oli toipilas alkuviikon, joten urheilut jäivät hänen osalta väliin. Keskiviikkona hän kuitenkin oli jo sen verran kunnossa, että suuntasimme Messillään laskettelemaan. Mäessä kuopuksen varpaat jäätyivät niin pahoin, että jouduimme menemään ensiapupisteeseen niitä näyttämään. Onneksi ei käynyt pahemmin :(

Eilen suuntasin lasten kanssa ex tempore Tallinnaan saadakseni vähän vaihtelua kotiarkeen. Tosin matkaa varatessani mielessäni kävi, että uskaltaakohan sitä lähteä, kun viikko on ollut niin epäonninen. Ja arvatkaas miten kävi??

Olimme juuri päässeet Tallinnan keskustaan, kun kuopus alkoi itkeä korvaansa. Panadolista ei ollut mitään apua, joten talutin välillä enemmän välillä vähemmän itkevää lasta Tallinnassa. Esprit:n myymälässä kuopus nukahti sovituskoppiin ja niinpä sovitimme esikoisen kanssa "kaupan kaikki" vaatteet, jotta kuopus saisi hetken nukkua. Laivalla kuopus nukahti mm. ruokapöytään, mutta 10 min ennen laivan satamaan saapumista hän ilmoitti iloisesti, että Panadol taisi viimein auttaa, koska korvasärky loppui
. Ei ole totta! Vein kuopuksen kuitenkin suoraan satamasta lääkäriin ja korvatulehdushan se oli.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä viikon vastoinkäymiset kruunasi tieto lähipiiriin kuuluvan henkilön vakavasta sairastumisesta. Olisikohan tässä nyt riittämiin yhden viikon osalle, kysynpähän vaan!

Yläkuvassa näkyvä tunika kuitenkin ilahduttaa, ehdin ostaa sen Tallinnasta ennenkuin kuopuksen korvasärky äityi sietämättömäksi. Foorumi-kauppakeskuksessa oli kiva SNOB niminen liike, josta löysin tämän piristävän värisen vaatekappaleen. 


Myös Dior Extase ripsariin satsasin euroja, ystävälläni on ko. ripsiväriä ja sillä saa tynkäripsiinkin hyvin volyymiä. Pöydällä olevat lilat tulppaanit näköjään heijastuvat hauskasti ripsivärin pakkauksesta.

Hiphei, onneksi ensi viikolla on paluu arkeen ja pääsen mm. kuluttamaan taas koulun penkkiä. Maanantaiksi pitää olla valmiina liiketilan suunnitelma, joten huomiseksi on tiedossa hommia. Tänään en pysty, enkä kykene minkäänlaiseen järjelliseen toimintaan :)

Iloista viikonloppua!

Terkuin Merja

15 kommenttia:

Mari - Somasti kirjoitti...

Äh, ei voi olla totta. No kyllä tuossa on jo riittämiin! Tsemppiä ens viikkoon!

miolann kirjoitti...

Tuollaisen loman jälkeen on kyllä todella loman tarpeessa! Toivottavasti arki alkaa sujumaan vähän paremmalla tuurilla.

Elsa kirjoitti...

No just ei mennyt ihan jetsulleen viikkosi... Toivottavasti alkava viikko tuo kivoja asioita tulleessaan.

Lauantai-illan jatkoja!

Virpi kirjoitti...

No kylläpäs teille on sattunut ja tapahtunut. Toivotaan ensi viikosta parempaa! Ja tsemppiä suunnitelun tekoon :) Itse väsäsin just kaksi vapaapäivää kolmen makuuhuoneen suunnitelmia. Kivaa puuhaa, mutta kyllä niihin aikaa vaan menee.

Nina kirjoitti...

Voi kurjuus, viikko on varmaan ollut piiitkä. Ei sillä että noiden isompien kanssa normaalilomakin voi olla välillä aika puurtamista:(.
Ja sit onkin arki taas ihanaa...aikas nurinkurista, heh.
No ens yönä ukkelispukkelis saapuu pelastamaan tilanteen, vai ;)

päivi kirjoitti...

Oi, olipas sinulla sattumien ja harmitusten viikko!
toivottavasti uusi sellainen tuo auringonpaistetta päiviisi:)

iltaterkut
Päivi

Esmeralda kirjoitti...

Voi itku! Kylläpä on ollut vastoinkäymisiä. Mutta nythän on suunta vain parempaan päin! Tsemppiä!

Minna kirjoitti...

Tuntuu, että kamaluudet aina kasaantuu. Mistä lie johtuu?
Parempaa ensi viikkoa toivottelen sinulle ja perheellesi.

Sanna-Mari kirjoitti...

No huh huh. Olipa huonoo tuuria :-O Onneks loma on ohi justiinsa :P
Meilä alko loma kanssa tässä ja 3/4 perheestä on mahataudissa...olipa hyvä ettei oltu menossa mihinkään. Suunnitelmia oli aiemmin vaikka minkälaisia, ei kuitenkaan varattu reissua, eikä sitten mökkiäkään eikä luvattu lähtee ajeleen sukulaisiin synttäreille.
Kivaa viikon alkua!:)

Merja K kirjoitti...

Mari, kiitos :)

Miolann, olisipa omaa lomaa edes muutama päivä, nyt olisin tosiaankin sen tarpeessa!

Elsa, hauskasti sanottua tuo jetsulleen :) Ja uskoisin, että tämän huonompi tuuri ei voi enää olla, vai voikohan?

Virpi, suunnitelmiin menee tosiaankin aikaa, mutta niitä on tosi kiva työstää

Merja K kirjoitti...

Nina, ukkelispukkelis palasi, mutta ensi viikolla on kuulemma taas reissu. Arvaa montako ärräpäätä pääsi ;)

Kiitos Päivi, kyllä se tästä

Esmeralda, ulkona on aivan ihana auringonpaiste juuri nyt. Taidan lähteä hiihtämään, niin saan purettua höyryjä samalla

Minna, itse mietin ihan samaa, että miksiköhän vastoinkäymisillä on tapana kasaantua??

Sanna-Mari, voi ei, vatsatauti on inhottava. Meilläkin kuulemma naapurissa jyllää juuri nyt sellainen pöpö, toivottavasti pysyy kaukana. Kivaa lomaa teidän perheelle!

Nonna kirjoitti...

No johan on ollut tapahtumarikas viikko! Nyt on sitten kiva siirtyä sujuvaan arkeen!

Mukavaa kauniin sunnuntain jatkoa!

Merja K kirjoitti...

Nonna, yleensä lomalta on tylsä palata arkeen, mutta tällä kertaa oikein odotan sitä :) Ihana ilma!

Sari kirjoitti...

Olipas teillä erikoinen hiihtolomaviikko!
Toivottavasti arki alkaa paremmissa olosuhteissa. Kiltit lapset sairastavat lomalla, ettei tarvitse olla pois koulusta yhtään ylimääräistä!!

Merja K kirjoitti...

Sari, mietin ihan samaa tänä aamuna kuopusta kouluun laittaessani ;)