torstai 4. elokuuta 2011

Muutamia värkkäyksiä


Olen värkännyt into piukeana tänä kesänä lahjakasseja ja taas syntyi yksi. Tähän kassiin leikkasin valmiita Tilda-kuvioita, joten kassi syntyi tosi helposti.


"For my friend" eli tämä kassi on menossa ystävälleni.


Kassin sisältä löytyy käsityönä huovutettu tervetuloa -sydän, jonka hankin Tallipihalta Tampereen reissultamme. Ystäväni ihasteli tätä sydäntä ja kävin seuraavana päivänä "salaa" ostamassa sen hänelle mökkiviemisiksi.


Muutakin on tullut värkättyä, tein oheisen Garden-laatikon omaksi ilokseni. Laatikkoa en suinkaan itse väsännyt vaan sen hankin valmiina. Tein tekstin sabluunalla ja askartelumaalilla (lakka pintaan!), pienet puutarhatyökalut kiinnitin kuumaliimalla. Tämä olisi kiva tuliainen vaikka yrittien kera :)


Osaako kukaan sanoa, mitä meidän ruusulle on tapahtunut? Ruusu on vuosikaudet kukkinut vaaleanpunaisilla kukilla, mutta nyt yllättäen on joukkoon tupsahtanut aniliininpunaista. Veikein ok kukka, jossa on puolet aniliinia ja puolet vaaleanpunaista. Harmi, että kukat ovat jo lakastumaan päin.

Vaniljaisen Liisalta sain kivan tunnuksen, kiitos kovasti! Palaan tunnustukseen ensi viikolla, nyt livistän hyvissä ajoin viikonlopun viettoon! 

Mukavaa loppuviikkoa ja tulevaa viikonloppua!

Terkuin Merja

12 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Minä itse ihmettelin omissa ruusuissani aivan samaa, kun yhtäkkiä oli tullut ihan erilaisia kukkia kuin aiemmat. Mieheni totesi, että ruusu on osittain villiintynyt ja siitä johtuvat nämä mutaatiot. Tiedä sitten onko asiassa perää, mutta ei se ihan liian kaukaa haetulta kuulosta.

Nonna kirjoitti...

Ihania värkkäyksiä. Nuo kassit ilahduttavat varmasti saajaansa!

Tuolla alempana kyselit nojatuolivinkkejä. Ehdottelen sellaista vanhaa nojatuolia, jonka voisi sitten verhoiluttaa sopivalla kankaalla, jos ei valmiiksi ole sopiva!

Mukavaa elokuuta sinne Espoon toiselle laidalle!

Minna kirjoitti...

Söpönen lahjakassi! Menin aidan matalimmista ja ostin valmiin häälahjalle (sinooperin alesta, täydellinen sellaisemaan :).

Hasuu ruusu, ei osaa päättää mekon väriä. :D

Inkivääri kirjoitti...

Onpas ihana ruusu, värin vaihtoa en kyllä osaa selittää, mutta mielestäni villiverso oisi ihan juuresta asti eri eikä vain kukasta:) Tänä kesänä on minulla ilmaantunut moniin kukkiin kirjavalehtisiä muunnoksia jostain syystä... Kaunista olet taas käsilläsi saanut aikaan:)

Irmastiina kirjoitti...

Ihana huovutettu sydän...☺ ja ihania värkkäyksiä kaikki...☺

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Ihania askarteluja!! Varsinkin tuo Garden laatikko oli oikein mieluinen :)
Mistä olet löytänyt laatikon ja työkalut? :)

Itse mietin myös, että olisiko ruusu viillintynyt?

Virpi kirjoitti...

Ihania värkkäyksiä olet tehnyt. Pikaisesti olen aina käynyt kuikkimassa kuulumisia, mutta kommentoimaan en ole ehtinyt. Ja syy on se, että mun oma kone sano työsopimuksen irti joku viikko sitten ja nyt vasta sain hankittua uuden. Kyllä nyt taas pelittää :)

Ruususta en osaa sanoa mitään, mutta samaa kummastelin, kun meidän yhden valkoisen pionin kukka olikin tänä kesänä aika tumman punainen. Mikähän sillekin oli tullut?

Mukavaa pidennettyä viikonloppua! :)

Pivikki kirjoitti...

Ihania juttuja siulla taas täällä <3

Blogissani ARVOTAAN, joten mukaan vaan! Onko sinulla avain onneen?

Mukavaa viikonloppua toivoopi Pivikki

Taikku kirjoitti...

Oletpa taas jaksanut värkätä! :)Hyvää viikonloppua!

Heidi kirjoitti...

Kivannäköinen puutarhalaatikko :) Ja kylläpäs löysitkin Tallipihalta ihanuuden.

gone to the beach kirjoitti...

Ihania juttuja! Kyllä ystäväsi on varmasti iloinen lahjasta!

Anonyymi kirjoitti...

Kassi on kaunis - ja sydän on ripustettu jo meidän oveen.KIITOS!!!
-A-