maanantai 19. syyskuuta 2011

Daisy


 

 Miten voikin pieni ihminen ilahtua niin kovasti yllätyslahjasta! Mieheni Mr Järki reissaa työkseen enemmän kuin tarpeeksi ja ymmärrän, että lentokentillä notkuessa ei välttämättä enää aina jaksa innostua tuliaisten ostamisesta. 

 

Niinpä olin enemmän kuin yllättynyt, kun löysin kylppäristämme sinne "salaa" jätetyn hajuvesipullon. Pullo on ihana! Ja mikä parasta tuoksukin on todella miellyttävä, joten yllätyksen saaja kiittää ja kumartaa, yllätys osui ja upposi :)

Olen saanut kolme tunnustusta lähiaikoina, mutta myönnettäköön, että olen ollut hieman saamaton niiden kanssa. Ilahdun kuitenkin joka kerta näistä tunnustuksista, kiva että blogiani luetaan ja että siitä tykätään. Tylsähän täällä olisi yksinään turista, joten suurkiitokset!!

Vaniljaisen Liisalta sain oheisen tunnustuksen jonkin aikaa sitten Tähän kuuluu kiittää tunnustuksesta, vastata 10 kysymykseen, jakaa 10 ihanaan blogiin eteenpäin ja tiedottaa ko. blogeja asiasta. Ja tehdä  tunnustuksesta postaus. Kiitos Liisa, ilahduin!


Kysymykset:

1. Suosikkiväri: Always pink!
2. Suosikkieläin: kääpiöhamsterimme Kaarle
3. Suosikkinumero: 7
4. Suosikki alkoholiton juoma:vesi
5. Facebook vai Twitter? Facebook
6. Intohimosi: värkkääminen
7. Saada vai antaa lahja? sekä että
8. Suosikkikuvio: sydän
9. Suosikkiviikonpäivä: lauantai
10. Suosikkikukka:pioni


Toisen tunnustuksen sain Susannelta ja Valkea Unelmat blogeista.  Tämän tunnustuksen saajan pitää

1. kiittää tunnustuksen antajaa
2. antaa tunnustus 8:lle blogille eteenpäin
3. ilmoittaa näille 8:lle asiasta
4. kertoa 8 satunnaista asiaa itsestään.

Kiitos kovasti Susanne ja New England Rose! Koska tämäkin tunnustus on aika monessa blogissa jo kiertänyt, jätän jakamisen tällä kertaa. Mutta kahdeksan asiaa itsestäni on hauska kertoa :)

1. Olen innostuva ja iloinen persoona, joka ei pelkää haasteita

2. Minusta olisi ihana nukkua aamulla pitkään. Rakastan loikoilua, tällä asialla lienee jotain tekemistä horoskooppimerkkini kanssa ;)

3. Kädentaidot on minun juttu! Olen pitkään mietiskellyt ja pohdiskellut, mikä minusta tulee isona ja nyt viimein asiat tuntuvat loksahtavan paikoilleen. 

4. Minulla on usein monta rautaa tulessa samaan aikaan, sopiva hässäkkä on hyväksi, silloin saan yleensä paljon aikaiseksi

5. Matkustaminen on ihanaa! Minusta on mukava mennä lentokentälle hyvissä ajoin ja nauttia ihmisvilinästä. Katselen ihmisiä ja kehittelen tarinoita siitä, mihin ko. henkilöt ovat menossa ja miksi ;)

6. Värit; olen saanut kaikki väripaletin värit taas elämääni ja nautin, kun sudin tuoleihin punaista, keltaista, turkoosia ja vihreää. Keltainen on minulle uusi tuttavuus ja se saa minut tuntemaan itseni energiseksi (Terkut P!)

7. Läsnäolo; olen ollut viime vuosina paljon läsnä iltapäivisin lasten arjessa. Teinimme laittoi minulle viimeksi tänään tekstiviestin koulun jälkeen, kun en ollutkaan kotona ja kyseli, missä minä olen. Äitiä siis tarvitaan edelleenkin,  on kiva tuntea itsensä hyödyllliseksi :)

8. Innostun haasteista ja tykkään ihan älyttömästi uusien ideoiden kehittelystä. Juuri nyt on mielenkiintoinen vaihe työrintamalla meneillään ja olen aivan täpinöissäni!

Tällaista tällä kertaa, nyt taidan mennä juomaan kahvia :) Kakkuakin on vielä jäljellä, joten pieni pala sitä ei olisi pahitteeksi. Mukavaa maanantai-iltaa!

Terkuin Merja

14 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Olipa kiva lahja!

Taika kirjoitti...

Aivan yli ihana lahja =D
Mukavia tunnustuksia, ja kivoja vastauksia!!

Louise kirjoitti...

Ihana yllätys!!

Susanne kirjoitti...

Minulla on kaksi lemppari hajuvettä ja toinen niistä on Daisy. Ihana tuoksu ja niin kaunis pullo. Ja on vielä ollut sellainen tuoksu johon ei kyllästy. Ihana lahja!

Kiva oli lukea mitä vastaat tunnustuksiin. Löysin sieltä monta kohtaa mitkä tunnistan itsessänikin:)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Saila kirjoitti...

Kerrassaan ihana ylläri! Pitääpä lukea tämä postaus sille omalla Misteri järjettömälle kunhan se palailee työreissuiltaan ;). Mua kyllä jo niin jänskättää, että mitä kivaa sulle tapahtuu kun mun blogissaki jo asiasta vinkkailit!! Alahan kertoa jo kun malttamattomat ei jaksa oottaa :D.

Taikku kirjoitti...

Minäkin annoin sinulle tunnustuksen!

Merja K kirjoitti...

Maikki, samaa mieltä, mieheni osasi yllättää pitkästä aikaa

Taika, kirjoitin vastaukset tajunnanvirtana eli ensimmäiset asiat, jotka mieleeni tulivat. Ne ovat itsellekin aika suuntaa-antavia eli tällaiset asiat ovat juuri nyt mielessäni pinnalla :)

Louise, kiitos!

Susanna, pullo on oikea namu! Ja tuoksu on tosi jännä. En ehkä olisi itse sitä valinnut, mutta nyt kun olen suihkutellut sitä muutaman päivän, tykkään siitä ihan älyttömästi. Fiksu mies ;)

Saila, tekisi mieli kertoa, mutta muutama asia on vielä kesken. kunhan kaikki osaset ovat paikoillaan, kerron täälläkin

Kiitos Taikku :)!

Liisa kirjoitti...

Ihana ylläri mieheltäsi! Meidänkään isännällä ei ole tapana hukuttaa mua lahjoihin ja yllätyksiin, joten silloin sitä nauttii ja ilahtuu niistä entistäkin enemmän, kun harvemmin saa ;)
Pitääkin käydä joskus tuoksuttamassa tuota Daisya...on kaunis pullo ja hajuvesivinkit ovat aina tervetulleita ;)

Kivoja paljastuksia ja vastauksia olit kirjoitellut :) Kiva oli lukea noita juttuja susta :)

Mukavaa alkanutta viikkoa ja zemppiä työrintamalle!

Rilla kirjoitti...

Oi, vau! Miksei mulle jätetä ikinä mitään kivoja juttuja ylläreinä?

Heidi kirjoitti...

Ihana yllätys ja tuo pullo on silkkaa suloisuutta :) Onnea tunnustuksista! Mukavaa tiistaita :)

selma kirjoitti...

Mikä ihana yllätys! Tähän vuodenaikaan pitäisi olla lakisääteisiä yllätyksiä!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ihana pullo ja hyvä tuoksukin vielä! Ja postauskin oli oikein hauska!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi,miten suloinen yllätys! Ja onnea tunnustuksesta! Hyvää syksyä!!

Hanni kirjoitti...

Voiko kauniimpaa hajuvesipulloa enää ollekaan?! Ihana! Kyllä tuollaiset pienet välittämisen eleet antavat potkua pitkälle.