torstai 13. lokakuuta 2011

UnelmatyöPakko taas kirjoittaa muutama sana työkuvioistani, toivottavasti ette kyllästy :) Haluan kirjoittaa asiasta siksi, koska en ole pitkään pitkään aikaan tuntenut itseäni näin innostuneeksi ja motivoituneeksi. En malttaisi lähteä kurssitilastani pois laisinkaan ja aamulla herään iloisena tuleva päivä mielessäni. Erityisen iloinen olen niinä aamuina, jolloin illalla on kurssi, minusta on aivan ihanaa tavata uusia ihmisiä ja saada heidät tuntemaan onnistumisen iloa. Lyhyesti sanottuna minulla on unelmatyö, joka ei edes tunnu työltä :) Ja tyytyväiset asiakkaat ovat piste i:n päälle..


Muutama päivä sitten värkkäsimme rasioita ja ohessa muutama tuotos kurssilta.  Äidin rasiassa on käytetty vanhaa nuottipaperia, rusetti on ainostaan kannessa kiinni, jolloin kannen saa auki ilman rusetin aukaisemista. Isän rasia on taas päällystetty vanhasta karttakirjasta otetuilla sivuilla, rasia on tosi kiva!


Itse taas tein "tötterökokeilun" ja näitä ajattelin tehdä lisää joulumyyntiä silmällä pitäen. Tötterö on päällystetty vanhalla nuottipaperilla ja paperin päälle laitoin decoupage-lakalla servetistä revityn tanssijan kuvan. Myös yhden rasian ehdin tehdä, tässä rasiassa on käytetty samaista tanssijaservettiä. Olisipa vuorokaudessa lisää tunteja, jotta ehtisin itse värkätä enemmän ;)

Mukavaa loppuviikkoa ja kivaa syyslomaa kaikille sitä viettäville!

Torstaiterveisin Merja

12 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Nää on vaan niin hienoja. Kamalan utelias olen, mutta onko tämä värkkäys nyt yksistään se sinun työsi, vai teetkö edelleen "päivätyötä" tämän lisäksi? Hienolta tuntuu lukea ja huomata, että olet saanut tämän yrittämisesi näistä postauksista päätellen rullaamaan hienosti.Niin se vaan on, että pitää uskaltaa.

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Olen niin iloinen puolestasi!! Värkkäysten vauhdittamaa viikkoa sinulle :)

Merja K kirjoitti...

Saga, teen tätä ainoastaan työkseni, tosin olen myös osakkaana Espoon Lahjatuvassa, jossa myydään käsityötuotteita ja työskentelen myös siellä.

Kiitos Heidi!

Mari - Somasti kirjoitti...

Ei tietenkään kyllästytä! Niin hienoa lukea sun mahtavia fiiliksiä. Oon iloinen sun puolesta! Tuohon tunteeseen on itsekin pyrittävä ;)

ansa kirjoitti...

Voi että on mukavaa, kun saat tehdä unelmahommaasi, varsinkin käsityöalalla, ei ole nimittäin niitä helpoimpia sarkoja tienata elantoansa, on hieman kokemusta asiasta vuosikymmenten takaa... ja suvussa on käsityöyrittäjä (seppä) nytkin, on sillälailla tullut seurattua meininkiä :). OIKEIN PALJON TSEMPPIÄ JA ONNEA MATKAAN! Hieno homma!

Irmastiina kirjoitti...

Hienoja käsityötä...☺

Saga kirjoitti...

Miten ihana tilanne, kun voi kesksittyä vain siihen mistä nauttii.

Liisa kirjoitti...

Juu, ei kyllästytä muakaan, oikein ihanaa, kun laitat postauksiasi värkkäyksistäsi ja samalla työstäsikin!
Tosi ihana myös kuulla, että hommat sujuvat hyvin ja töitä riittä :) On aivan mahtavaa, kun/ jos saa tehdä unelmahommaansa!

Itse yritän aina painaa muistilokeroihin näitä värkkäyksiäsi, jos saisi vaikka joulun alla itsekin kokeiltua jotain kivaa, nuo laatikot on tosi kivoja ja kauniita!

Intianminttu kirjoitti...

Kauniita rasioita, tötterökin on oikein suloinen! Onnistuneita tuunauksia jatkosssakin!

Louise kirjoitti...

Ihana tilanne! Olen iloinen puolestasi ja kyllä jaksamme lukea töistäsi jatkossakin ;)

Susanne kirjoitti...

Ihania värkkäyksiä! Näitähän katselisi vaikka kuinka paljon lisää ovat niin kauniita!

Omppu kirjoitti...

Ihan nättejä juttuja ovat :) Näitä ei tietenkään voi verrata käsitöihin vaan oikeastaan enemmän harrastelumaiseen askarteluun. Askartelun jujuhan on siinä, että kuka vaan voi ostaa materiaalit askartelukaupasta ja koota ne yhteeen joksikin söpöksi. Käsitöiden tunnusmerkki on taas omaperäisyys ja jäljittelemättömyys.