sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kaikenlaista ja monenmoistaOlen saanut rutkasti hyötyliikuntaa viime päivinä ulkoiluttaessani lumikolaa oikein urakalla. Sanoinkin Mr Järjelle, että hänellä on varmasti salainen sopimus sääherran kanssa; aina kun hän on reissussa, lunta sataa ja paljon :) No joutuipa hän itsekin hommiin tällä kertaa, sillä auto oli lentokentällä parkkihallin ylätasanteella ja hän joutui kaivamaan sen esille ;)


Tammikuu on kallistumassa jo loppupuolelle ja ilokseni huomaan, että tekemäni tammikuun "miniaarrekartan" asiat ovat toteutuneet aika hyvin. Olen tehnyt aiemminkin aarrekarttoja erilaisten asioiden tiimoilta, tykkään tehdä niitä, koska ne selkeyttävät ajatuksiani. Niin on käynyt tälläkin kertaa ja aion tehdä samanlaisen jokaisen tämän vuoden kuukauden osalta. 

Sitten pari yritykseeni liittyvää juttua, joista olen aivan innoissani. Suomessa järjestettiin viime vuonna pari ravintolapäivää, jolloin kuka tahansa voi laittaa päivän ajaksi pystyyn ravintolan. Seuraava ravintolapäivä on lauantaina 4.2.2012 ja silloin ammattilaiset valtavaat Kasperiinan ja perustavat tiloihini pop up -ravintolan :) Tarjolla on keittoa ja jälkkäreitä; ammattilaiset valmistavat annokset, asiakas voi itse antaa sille loppusilauksen. Päivän teema onkin "Tule & tuunaa annoksesi"! Ihan huippuidea ja olen aivan töpinöissäni asian tiimoilta :) Lisätietoja löydät kotisivuiltani osoitteesta www.kasperiina.fi tai facebookista http://www.facebook.com/events/133293630123742/ . Ravintopäivän ideasta voi lukea lisää osoitteessa www.ravintolapaiva.fi

Toinen asia liittyy ystävänpäiväaskarteluun. Olin viime joulukuussa vetämässä jouluaskartelua Sellon kirjastossa ja asiakaspalautteen perusteella kirjasto innostui järjestämään askarteluja lisää. Niinpä olenkin kirjastossa seuraavan kerran sunnuntaina 5.2.2012 klo 12.30-16 ohjaamassa ystävänpäiväaskartelua aikuisille ja lapsille. Tilaisuus on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!

Leppoisaa lumista sunnuntapäivää! Äänestää pitäisi, jos tietäisi ketä (menee koppipäätökseksi), mutta ensin aion avata hiihtokauteni. Voi olla, että tulee noutaja, aion nimittäin lähteä luistelusuksilla matkaan ;)


Sunnuntaiterveisin Merja

14 kommenttia:

Mari - Somasti kirjoitti...

Ei voi muuta kun sanoa, että kun hiton kiva työ sulla!!! :)

Riitta kirjoitti...

Ihana toi sun aarrekartta !
Mahtavalta kuulostaa tuo ravintolapäivä juttu, taas voi vaan harmitella ettei asu niillä nurkilla ;)
Energisiä päiviä sulle ♥

Irmastiina kirjoitti...

Ihana kalenteri!!!

Ja miten mahtava työ...☺

Nonna kirjoitti...

Ihana aarrekartta!

Tuo ravintolapäivä- idis on mahtava! Meilläkin apinamies suunnitteli seuraavaan lämpimän kelin päivään omaa raflaa pihalle!

Merja K kirjoitti...

Mari, samaa meiltä :)

Riitta, kiitos!

Irmastiina, minulla on kyllä maailman paras työ, viimeinkin olen osannut päättää, mikä minusta tulee/tuli isona ;)

Nonna, omalle pihalle ravintolan perustaminen on loistoidea. Seuraava ravintolapäivä lienee kesällä?

Annimuori kirjoitti...

Niin se taitaa tuon lumen kanssa olla, sitä tulee aina silloin ja paljon kun meilläkin mies töissä mutta eipä tarvitse sitten muuta liikuntaa sille päivälle kun oikein rivakasti pukkaa lunta. Ravintolapäivä on aina kuulostanut musta kivalta mutta kun asuu niin kaukana ettei pääse ihan heti.

emmi kirjoitti...

IHANA, IHANA! Niin nätti tuo aarrekartta ja kuulostaa mahtavalta tuo ravintolapäivä, sekä ystävänpäiväaskartelu :)

Merja K kirjoitti...

Annimuori, kolaus on tosiaankin ihan loistavaa hyötyliikuntaa :)

Emmi, kiitos!

Saila kirjoitti...

Mahtava idea tuo aarrekartta kuukausittain! :) Jos mulla ois energiaa yhtään mihinkään niin varmasti kysyisin jo lupaa kopioida nuin kivaa ideaa! :) Sun työ on kyllä niin mukavan oloista, että kateeks käy!

Merja K kirjoitti...

Saila, ilman muuta saa kopioida, jos innostut ja jaksat moisen värkätä :)

Esmeralda kirjoitti...

Ravintolapäivä kuulostaa ihan mahtavalle!!! Koitan ehtiä käymään. :)
Hyviä ajatuksia kalenterissasi!

Merja K kirjoitti...

Esmeralda, tervetuloa! Olisi kiva nähdä livenä :)

Ansku kirjoitti...

Onpas ihana aarrekarttakalenteri! Samanlaista nyt kaipaisin. On tässä aika rupeama tämä talon myynti ja muutto, mutta nyt alkaa olla jo muuttopäivä näköpiirissä, ehkä maaliskuun puoliväli. Ystävänpäiväaskarteluun tulisin heti, jos asuisin lähempänä ja samoin ravintolapäivään!

Merja K kirjoitti...

Ansku, muutto on kyllä melkoinen rypistys, itse en uskalla edes moista ajatella :) Talo on niin täynnä tavaraa, että meidän muutossa menisi sekä ikä että terveys ;) Tsemppiä muuttoon!