maanantai 29. lokakuuta 2012

Porvoon visiitti


Pyrähdin tänään Pian ja By Pia´s tuotteiden kanssa Porvoossa ja olipa meillä taas hauska päivä. Pian kanssa aika ei kyllä tule pitkäksi :) Ihana auringonpaiste toivotti meidän tervetulleeksi, upea syyspäivä!


Kuljetimme nyssäköitämme pitkin vanhaa kaupunkia & välillä täytyi pysähtyä valokuvaamaan. Hyvä, että nyssäkät eivät unohtuneet kadulle :)


Jokikatu 6 -sisustusliikkeessä oli kaikkea ihanaa. Nauhoja en pystynyt vastustamaan ja niitä tulikin mukana kotiin monen monta metriä. Jouluakin oli jo esillä, mutta jouluhankintojen kanssa odottelen vielä. Täytyy varmaankin tehdä vielä toinen visiitti Porvooseen lähempänä joulua..


Piipahdimme myös tässä ihanassa Henriettan kukkakaupassa. Omistaja tekee itse mm. todella kauniita kransseja ja puodin esillepano oli upea. Jäi muuten harmittamaan, että en ostanut kukkakimppua, johon olisi käytetty kuvassa näkyvää hortensiaa, höh!


Ebba Lifestyle -vaateputiikissa Pia innostui sovittamaan ja ostamaan söpöiset kengät. Myös pipo lähti Pian matkaan, tupsu on vinkeä! Kiva asu kokonaisuudessaan, tykkään :)


Ostosten lomassa maistui kaffe ja päiväkaffella kävimme Porvoon Paahtimossa. Rakennus on  kaunis ja erittäin tunnelmallinen, täällä olisin viihtynyt pidempäänkin..

Hauska päivä, jonka päätteeksi kotimatka valitettavasti taittui räntäsateessa. Yhden päivän aikana koko syksyn kirjo - auringonpaisteesta räntäsateeseen :)

Mukavia lokakuun viimeisiä päiviä!

Terkuin Merja

11 kommenttia:

Monica kirjoitti...

Ai kun kiva kun kävitte "meillä" ;)
Kivat kuvatkin otit Porvoosta.

Henrietan kukkakauppa on kyllä niin ihana.

Terkkuja Monica

Saga kirjoitti...

Ihana, tunnelmallinen Porvoo ja ilmeisesti vielä ihanammat tytöt.... ;O)

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Ihania kuvia mun lempikaupungista -eli tästä omasta kotikaupungistani Porvoosta :). Paahtimo on tosiaan kiva kahvila - sellainen jota trendit eivät heilauta, vaan pysyy uskollisena omalla linjallaan. Kannattaa piipahtaa myös kahvilan lähellä olevassa, melko uudessa "Mormors" herkku- ja kahvikaupassa, tosi tunnelmallinen ja hauskannäköinen pikku putiikki. Kuten myös Skafferi, toinen herkkukauppa!

Merja K kirjoitti...

Monica, samaa mieltä, kukkakauppa oli todella ihana!

Kiitos Saga

Katja, kivoja vinkkejä, uusi Porvoon reissu suunnitteille siis ehdottomasti vielä ennen joulua :)

AnniK kirjoitti...

Porvoon vanha kaupunki on niin ihana! Varmasti teillä ollut mukava päivä kun noin kaunis ilmakin. Ihania kuvia olet räpsiny.
Mukavaa tiistaita :)

Nonna kirjoitti...

Tuollainen Porvoo-päivä sopisi kyllä joulutunnelman nostatukseen! Täytyykin pistää hautumaan. Ihania kuvia!

Teija kirjoitti...

Oi mikä kiva postaus Porvoosta! Oli teillä kyllä taatusti kivaa! :) Itse oon harmikseni päässyt käymään siellä vaan kerran, mutta haavaissa olis taas mennä..

Mukavaa tiistaita!

Miia kirjoitti...

Voi näyttääpä kivalle. Täytys päästä joskus käymään :)

sanna kirjoitti...

Hauskan näköinen reissuteilla, ihania tavaroita ja nauhoja!
Nuo kengät ovat kauniit myös :)

Merja K kirjoitti...

Heikun keikun, keskiviikossa jo mennään :) Kiitos kivoista kommenteista & mukavaa päivää kaikille!

Susanne kirjoitti...

Ihanat kuvat ja päivänne kuulostaa tosi mukavalle. Ihana postaus!
Mukavaa loppuviikkoa!