torstai 5. syyskuuta 2013

Unelman terassi


Muutama postaus sitten laitoin kuvia Unelmaan tekemästäni lauantai-illan rentoutumispaikasta. Tällä kertaa on vuorossa sunnuntain olopaikka; valloitin käyttööni sunnuntai-iltapäiväksi pihanpuoleisen terassin.


Lauantaina Unelmassa paistoi aurinko, kun taas sunnuntaina satoi kaatamalla. Niinpä pihalle meneminen ei oikein houkutellut, vaan päätin pysyä terassin suojassa. Oikeastaan vasta tänä kesänä olen ottanut ko. terassin "käyttööni", aikaisemmin siinä on jostain kumman syystä tullut vietettyä tosi vähän aikaa. Terassilta on suoraan näkymä järvelle, joten siinä on rauhoittavaa istuskella ja nautiskella :)

Kannoin terassille tyynyjä, peitteitä sekä kynttilöitä kuinkas muuten, syksyssä kun kerran jo ollaan :) Kävin äskettäin Havin tehtaanmyymälässä hamstraamassa tuikkuja ja kynttilöitä, joten olen hyvin varustautunut talvea silmällä pitäen. Jos muuten liikutte Riihimäen suunnalla, käykää ihmeessä Havin tehtaanmyymälässä, lisätietoja löytyy täältä. Sieltä voi ostaa edullisesti kakkoslaadun kynttilöitä, kertakäyttöastioita sekä servettipakkauksia.Sateen ropistessa terassilla oli mukava istuskella ja mietiskellä niitä näitä, eipä ollut kiire mihinkään. Eikä haittaisi, vaikka ehtisin ottaa tällaisen sunnuntai-iltapäivän ihan lähiaikoina uusiks. Maybe next Sunday :)

Terkuin Merja

9 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Syksyn tuoksua ja tunnelmaa kuvissa. Kaunis, kutsuva terassi! Mukavaa viikonloppua!

Nuppu Home kirjoitti...

Oi miten ihanan sadepäivän suojapesän olet kyhännyt. Kaikki sopii niin täydellisesti yhteen. Pienet tuikkukupit jättivät jälkensä minuun. Ovatko peräti oman käden aikaansaannoksia :-) Niin ja kiitos vinkistä Havin suhteen!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Peppi, kiva kun poikkesit!

Riitta, ei ole omaa tuotantoa :) Muistaakseni Himlan tuotteita vuosien takaa

Kivaa perjantaipäivää!

periferian riikka kirjoitti...

terassi kuin unelma :)

Heli kirjoitti...

Todella kaunista!! ♥

sirkkis kirjoitti...

Voi tuo terassi on suloisen oleilun keidas. Sateella oikein nauttiin kun kuuntolee pisaroiden tanssia katolla.

Hanni kirjoitti...

Kuppi kuumaa juomaa käteen ja nautiskelemaan (mä tosin ehkä tuijottelisin kaunista terassia aikani, ennenkuin malttaisin järvelle tähyillä ;)

Kivaa syksyä sinne :)

-T kirjoitti...

hei, löysin aivan mielettömän ihanan blogisi, olisiko mahdollista tilata jatkossa uudet päivitykset suoraan sähköpostiin? Mikäli homma onnistuu, niin voitko vastata tähän, niin käyn tekemässä tilauksen, kaunista syksyä :)

-T kirjoitti...

.