maanantai 13. tammikuuta 2014

Räpsyjä viikon alkajaisiksi


Hämärä & luminen pakkasaamu houkutti sytyttämään kynttilöitä, tuli ihana tunnelma aamuhämärässä! Kameraan tarttuminen oli myös mielessä heti aamusta, joten räpsin muutamat kuvat yrittäen muistaa eiliset opit. Houkutus siirtyä automaattiasetuksiin oli suuri, mutta en antanut periksi - täysin manuaaliasetuksilla jatkoin sinnikkäästi :)Fengshui oli kohdillaan tässä tunnelmassa, vaikka en juurikaan fengshuista oikeasti mitään ymmärrä. Se on kyllä aihealue, joka kiinnostaa ja ajattelin tutustua siihen tänä vuonna lisää. Mielenkiintoista.. Onko jollain vinkata kirjaa aiheen tiimoilta, josta voisi aloittaa?Reipasta pakkasviikkoa, olen niin iloinen - viimeinkin lunta! Tosin sitä on niin vähän, että nurmikkoa näkyy edelleenkin, mutta onpahan edes valkoinen maa :)

Terkuin Merja

8 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihana kurssi teillä on ollut! Pitäisi joskus itsekin opiskella, tosin nykyään kaikki kuvat tulee napattua kännyllä...

Mukavaa viikkoa!

sirkkis kirjoitti...

Olen n 15 vuotta sitten ollut kurssilla, jossa opin alun perus asioita. Sen jälkeen kirjastosta lainailin kaikia aihetta käsitteleviä kirjoja ja omatoimisesti n 5 vuotta opettelin asioita . Kokeilin meillä kotona oppejamme ja kävijät viihtyivät ja sanoivat meillä olevan ihana tunnelma. Itsekki rakastimme tuota kotia, sairaus pakotti talosta luopumaan. Kirjaston kirjoista saat paljon tietoa ja kursseja Helsingissä järjestetään.

Frida kirjoitti...

Ihania kuvia... mäkään en uskaltanut laittaa kameraa automaatti-asetuksille, vaan lisäilin vain valotusaikaa:)) Tästä se lähtee!
Mehän voitaisiin seuraavaksi järjestää Fengshui-kurssi. Minäkin haluaisin oppia siitä lisää...

Kamomilla kirjoitti...

Hienoa ettet antanut periksi! Saat olla ylpeä itsestäsi! Juuri näinhön sen kuuluu mennäkin. Ilman räpsimistä, ei edistystä! Jatka samaan malliin,

Merja K kirjoitti...

Vekarus, minulla on kännykässä niin onneton kamera, ettei sillä voi kuvata :) Tosin itsekin tekisin varmaankin noin, jos kamera olisi parempi.

Sirkkis, kiitos vinkeistä, käyn kaivelemassa meidän kirjaston valikoimia.

Frida, LOISTOIDEA, tuo toteutetaan!

Kiitos Camilla, olet ihan paras ope, niin kannustava ja tsemppaava :)

Nuppu Home kirjoitti...

Ihania kuvia taas kerran. Täältä löytyy kans yks fengshui innokas :-)

Anonyymi kirjoitti...

Heissan, ihana lukea onnistuneesta kuvausharjoittelusta! Itsekin arvostaisin Camillan oppeja.

Feng shuita olen lukenut vähän, itselläni on kirja Kodin Feng Shui, kirjoittaja Stephen Skinner. Havainnollinen. Pidän myös Wabi Sabi -filosofiasta, siitä olen lukenut mm. Simon G.Brownin kirjan Wabi Sabi -elä tässä hetkessä kotona.

Lopuksi suosittelen ehkä teille jo tuttua kirjaa Kultasuoni- matka luovuuden sydämeen, kirjoittajana Julia Cameron.

Lukot pois, ja matkalle kohti luovempaa ja parempaa arkea sekä seesteisempää kotia!

terkuin,
sisustelija

Merja K kirjoitti...

Hyvä Riitta, fengshui -kurssi siis tilauksessa :)

Kiitos vinkeistä sisustelija. Kiva, että jätit kommentin!