keskiviikko 19. joulukuuta 2007

"Kuka voisi kellot seisauttaa...."


"...ja ajan pysäyttää...." laulaa Suurlähettiläät yhdessä kappaleessaan. Tällainen tunne tuli itsellekin, kun selasin marras-joulukuussa ottamia valokuviani. Silmiini osui ko. kuva, jonka olen ottanut joskus marraskuun alkupuolella. Tuli ihan hassu olo - tuntui kuin kuvan ottamisesta olisi tosi pitkä aika. Kaikki kuvassa olevat Sanna-Enkelit ovat lähteneet jo maailmalle (toivottavasti hyviin koteihin) ja muutenkin lyhyessä ajassa on tapahtunut taas niin paljon asioita.
Marraskuu meni nopeasti sisustuskutsujen merkeissä. Tapasimme paljon mukavia emäntiä ja heidän vieraitaan. Kiitos kaikille, meillä ainakin oli tosi hauskaa. Marras-joulukuussa tunti jos toinenkin on vierähtänyt käsitöiden parissa. Tonttukransseja ja pussukoita olen molempia tehnyt noin sata plus niiden lisäksi muut "tekeleet". Eli kiirettä on piisannut ja tällä viikolla on vielä viimeinen myyntirutistus ennen joulua. Mutta sitten pidän pienen loman ja suuntaan uudella innolla vuotta 2008 kohti.
Näin muuten tänään joulupukin kauppakeskuksessa. Hän kyseli lahjatoiveitani, enkä oikein osannut toivoa mitään. Mutta jos hän on vielä kuulolla, niin tässä olisi sittenkin yksi sellainen: seisauta kellot ja pysäytä aika joulunpyhinä, jookos :)
Terveisin Merja Kasperiinasta

Ei kommentteja: