perjantai 13. kesäkuuta 2008

Monta juttua valmiina
Tänään huhkin oikein urakalla ja sain valmiiksi monta keskeneräistä projektiani. Suurin osa niistä tulee Unelman lastenhuoneeseen, kuten kuvista näkyykin, mutta myös muut huoneet saavat jotain osakseen. Itse pidän eniten tuosta kerrosvadista. Ostin sen keväällä alesta ja se oli alkuperäväriltään tummanpunainen. Sen nykyinen olemus on kyllä enemmän mieleeni..

Huomenna työpäivän jälkeen taas nokka kohti Unelmaa ja viikonloppuna olisi tiedossa tapetoinnin lisäksi puutarhahommia. Multa täytyy jyrätä ja nurmi kylvää. Lisäksi minulla on läjä kesäkukkia, jotka ajattelin istuttaa erilaisiin ruukkuihin ja astioihin. Lasten kanssa tehdään myös oma pikkukasvimaa, siemenet ovat jo valmiina odottamassa. Eli hommaa siis riittää, mutta yritän muistaa rennon ja leppoisan asenteen. Ja mikä parasta jään lasten kanssa Unelmaan vielä maanantaiksi ja tiistaiksi eli monta unelmaista päivää tiedossa :)

Mukavaa ja rentouttavaa kesäviikonloppua kaikille, palaan blogiini ensi viikon keskivaiheilla. Silloin uusia kuvia Unelmasta :)
Aurinkoisin viikonlopputerveisin Merja

12 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Tänks!!! Miten se yhteiselo kaksosen kanssa sujuu ;-)? Taidan ainakin itse olla aika hankala tapaus, ihan älyttömän lyhytpinnainen, tuuliviirimäinen, päättämätön... Ja kun on se kaksosen paha persoona vallalla, taidan olla varsin sietämätön. Ilman kotikasvatustani elämä kanssani voisi olla hyvinkin haastavaa :-)

Aivan ihania projekteja jälleen kerran. Kuola valuu kun katselen kakkuvatia, eikä todellakaan siksi että näkisin siinä sieluni silmin viinereitä!

Ihanaa viikonloppua!

Merja K kirjoitti...

Hellou :) Kaksonen on kyllä todellakin lumoava persoona. Ainakin miehessäni on kaksi aivan erilaista puolta. Mutta ihana ja joviaali ihminen, josta löytyy sopivasti poveria!!

Ihanaa viikonloppua myös sinulle!!

Maissi kirjoitti...

Ihania juttuja olet taas saanut valmiiksi. Sinä olet kyllä varsinainen tehopakkaus!!! Minä kateellisena katselen kun sinulla tulee koko ajan jotain ihanaa valmista.

Tuohon edellä käymäänne kaksoskeskusteluun vielä, että minäkin kaksosena tunnistan itsestäni tarkalleen samoja asioita.. Raiskyvän ja melko lyhytpinnaisen ailahtelijan sekä sosiaalisen ja vilkkaan puuhastelijan.

Ihanaa pitkää viikonloppua teille Unelmaan!

Viherkumpu kirjoitti...

Heips...

Ihania juttuja olet tehnyt, teidän Unelmasta tulee varmasti oikea unelmien pesä.. :)

Täälläkin ollaan kaksosia, mie ja tyttö myös... lumoavia tosiaan ja välillä ihan jotain muuta, pojilla taitaa joskus olla aikamoinen kestäminen. ;)

Hyvää viikonloppua koko perheelle!

Merja K kirjoitti...

Heissan kaksostytöt :) Täällä vielä sorvin ääressä työpaikalla, mutta kohta suuntaan nokan kohti Unelmaa..

Mukavaa viikonloppua teille kummallekin :)

Tiia kirjoitti...

Kaikenlaista kivaa olet tehnyt. Oispa itekin noin ahkera =)

Mukavaa viikonloppua Unelmaan!

Sarppa kirjoitti...

Oi ja voi.. ihania juttuja olet unelmaan väsännyt..

Nia kirjoitti...

Aivan ihana tuo kranssi jonka olet tehnyt!

anu kirjoitti...

Ihania juttuja olet taas tehnyt!
Iloista tiistaita!

Hannis kirjoitti...

Kaikkee söpöä olet tehnyt, vautsi vau! Mun suosikkini oli se kranssi, jossa vaaleanpunainen talo. Pitääkin hommata niitä taloja itselle :-) (Sulla varmaan on!!)

Minä puolestani meinaan hajota pakkaamiseen, joten surffaan siksi täällä blogistaniassa, vaik pitäisi tehdä jotain IHAN muuta!!

Mimmuliini kirjoitti...

Aiva ihania juttuja!
Pitäisi omakin mielikuvitus saada laukkaamaan, että saisi tuommoisia aikaan! mieletöntä miten on hienoja!

Anonyymi kirjoitti...

Hirmu ihania töitä täällä! :)
Monet kerrat tuolla puodissa pyörähtänyt ja nyt vasta pisti silmään tuo sun blogi siellä nurkassa.
( ottaa silmän käteen ja kattoo vaan niin löytyy )

Pistin blogin nyt ylös että en varmasti hävitä ja löydän tänne toistekkin.

Pitää perehtyä ihan ajan kanssa:)

Aurinkoisin terveisin!
Ja kiitos postista, pitikin sulle vielä ihan sähköpostiakin laittaa.