torstai 9. lokakuuta 2008

Taistelu kaamosapeutta vastaan


Miten kauniita ja kuulaita syyspäiviä luontoäiti onkaan meille tarjoillut viime päivinä. Joka syksyinen kaamosapeus ei ole ottanut minua vielä valtaansa ja olenkin yrittänyt tankata d-vitamiinivarastoja, nyt kun aurinko vihdoinkin näyttäytyy. Olen henkeen ja vereen aurinkoaddikti, niinpä viime kesästä jäi aivan valtava aurinkoaukko.
Olen ryhtynyt taisteluun väsymystä vastaan tosimielellä ja käynyt joka aamu tunnin kävelylenkillä ennen työpäivää. Myös voimajuomaa olen nauttinut litratolkulla. Voimajuoma on yksinkertaisuudessaan pakastemarjoja, banaania, jugurttia, mysliä ja appelsiinimehua. Nämä kaikki sekaisin tehosekoittimessa ja vitamiinipommi on valmis :)
Ohessa muutama kuva Unelmasta. Löysimme viime Tampereen reissultamme kivan antiikkiliikkeen, josta teimme mukavia löytöjä. Kangasalla oleva liike on nimeltään Mirantik ja se on mukava pieni puoti omakotitalon piharakennuksessa. Allekirjoittanut olisi voinut tyhjentää koko puodin, mutta onneksi Mr. Järki oli mukana. Niinpä mukaamme lähti "vain "pikkupöytä, navettajakkara ja pieni komuutti. Pöytä päätyi Unelman telkkahuoneeseen apupöydäksi (kiva johtohässäkkä pöydän alla), jakkara keittiöön ja komuutti hakee vielä paikkaansa. Vanhassa pöydässä on tosi kaunis kulunut pinta ja taas kerran ihmetyttää, miten kulunut puu voi tuntua niin silkkisen pehmeältä.


Joulutohinat jo täällä käynnissä, joten täytyy palata taas töiden pariin. Mukavaa torstaipäivää!
Terkuin Merja

10 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta puodilta
*syvä huokaus*
Minulla olisi takuulla myös ollut lompakko selällään ilman omaa Mr Järkeäni.

Joulutohina on tosiaan varmaankin kaikilla teillä putiikinpitäjillä jo täydessä käynnissä. Minulla on fiilikset ja suunnitelmat päässä, mutta mitään konkreettista en vielä ole tehnyt.

Viikonloppua odotellessa!

Maissi kirjoitti...

Kivan kuuloinen puoti minustakin :´) Kauniita esineitä olette hankkineet!! Ja taas kerran sopivat unelmaanne kuin nenä päähän. Täälläkin jo jouluiset puuhat mielessä ja työn alla jopa. Jotain jouluisia kirjailuja olen aloitellut.

Mukavaa viikonloppua sinnekin!

Tiia kirjoitti...

Täytyisikin koittaa tuollaista vitamiinipommia, kuulostaa piristävältä.

Mirva kirjoitti...

Kauniita asioita oletlöytänyt. Tuollaista pikkujkkaraa haaveilisin tyttärelle vessaan.En pidä niistä kaupan muovisista korokkeista ollenkaan.

jaana kirjoitti...

Voi, tuota kulunutta kauneutta puuesineissä minäkin arvostan ja ihailen! Hienoja ostoksia!

Nina kirjoitti...

Tuo pikkupöytä laatikolla on aivan upea löytö.

Kaamosapeutta vastaan voi hyvin käydä suunnittelemalla jo hiljakseen joulua. Putiikinpitäjillä se on toki jo täydessä konkreettisessa vauhdissa.
Kyllä joulua tuo mukavan piristeen päättäen pimeän syyskauden.

Marja Kristiina kirjoitti...

Niinpä; myös kauniiden sisustustavaroiden ja vanhojen huonekalujen hankkimista VOI kutsua keräilyksi :-)

Iloista viikkistä sinnekin!!!

Mari kirjoitti...

Niin kauniita kuvia... Ja aivan ihanalta kuullostaa tuo puotikin:) On se hyvä, että meilläkin on Mr Järki... Mukavaa lauantaita:)

Maissi kirjoitti...

Heitin sinulle haasteen blogissani :´)

Sarppa kirjoitti...

Ihania ostoksia...niin ja kuvia..