perjantai 14. marraskuuta 2008

Hötkyilyä


Pari viime viikkoa olen juossut, säntäillyt ja kiirehtynyt asiasta toiseen. Päivät ovat olleet megahektisiä ja niinpä illalla olen yrittänyt istahtaa hetkeksi ja rauhoittua. Iltaisin siis tietsikka on pysynyt visusti kiinni, joten en ole päivittänyt hetkeen blogiani, enkä myöskään vieraillut kivoissa blogeissanne. Onneksi Naisten Joulumessujen jälkeen helpottaa (3.-7.12. Wanhassa Satamassa) ja tänä vuonna voinkin rauhassa laittaa omaa joulua, jipii! Jouluaattoa emme vietä kotona emmekä Unelmassa, mutta otan joulusta kaiken irti jo etukäteen omassakin kodissa :)

Kiireen keskellä ennätin kuitenkin eilen pikashoppailuille. Pilesiskot starttaavat huomenna Tampereelle ja tarvitsin vielä parit sukkikset yms reissua varten. Paikallinen sisustusihanuus piti tietysti samalla katsastaa, enkä tälläkään kertaa päässyt sieltä ulos ilman kasseja kainalossa.

Tykästyin kovasti noihin Lexingtonin Merry Christamas -sydämiin ja hinta oli tosiaankin kohtuullinen, nimittäin 8,50. Kysyinkin kaupassa onko hinnan edestä unohtunut ykkönen :) Mukaan lähtivät myös pari jouluhenkistä tyynyä, keittiöpyyhkeitä sekä uudet patalaput ja -kinnas joulukokkailuihin. Kivoja löytöjä kaiken kaikkiaan.


Tänä iltana askartelemme lasten kanssa joulukalenterit ja huomenna Pilesiskot suuntaavat siis nokan kohti Tamperetta. Iloinen viikonloppu mahtavassa seurassa on nyt enemmän kuin tarpeen :)

Leppoisaa viikonloppua kaikille!

Terkuin Merja

12 kommenttia:

Satu ja Sara kirjoitti...

Ihania nuo Lexingtonin tuotteet.
Mukavaa Tampereen reissua ja messuilua:)

Punaisessa Tuvassa kirjoitti...

Riemukasta reissua Tampereelle!!
Täälläkin tykätänn Lexintonista, varsinkin pyyhkeistä!!

Titti kirjoitti...

Luja ja lämmin rutistus, -sekä mukavaa iltaa huomiselle...

Sarppa kirjoitti...

Teretulemas tampereelle..
Mahti ostoksia..

Jonna kirjoitti...

Oikein mukavaa bileiltaa!
Täällä tänään myös samoissa merkeissä... :)

Marja Kristiina kirjoitti...

Suurensuuret kiitokset, kultainen Merja! Sitäpaitsi oli aivan ihanaa vierailla täällä ja saada oma osa näistä kauniista joulutunnelmista. En malta odottaa varsinaista joulunaikaa ja takuulla löydän voimia koristeluun ja fiilistelyyn.

Mutta kuule, on pitänyt kysyä sinulta pitkään: millaisilla kengillä juokset kun on lunta ja jäätä? Muistini on niin pökerö etten ole ihan varma olenko jo kysynyt tätä, mutta nyt ainakin kysyn ;-)

Heta kirjoitti...

Toivottavasti oli oikein mukavaa!

Blogissani olisi sulle haaste, jos joskus ehdit rustaamaan;)

Sukari-83 kirjoitti...

en kerran. Blogissani on sinulle jotain pientä.

Sukari-83 kirjoitti...

Mitähän ihmettä viestini alku päälle tapahtui.. Kuitenkin piti sanomani että ihania juttuja jälleen kerran.. =0)

Punaisessa Tuvassa kirjoitti...

Hei!! Täällä ootellaan Tampereen kuulumisia. ;)

Maissi kirjoitti...

Ihania ostoksia! Löysin itsekin viikonlopun ostosretkeltäni hyvin saman tyylisen tyynynpäällisen. Kaunis tuo sinun punainen ja tosi ihanat on nuo ruskeatkin tyynynpäälliset.. Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu. Itsekin olin reissun päällä :´)

Anonyymi kirjoitti...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片