tiistai 4. marraskuuta 2008

Jouluvalo-ostoksilla

Tällä tädillä oli eilen vapaa ilta. Alunperin minun piti treffata ystäväni kanssa, mutta hänelle tuli este ja niinpä päätin lähteä rauhassa jouluvalo-ostoksille. Jouluvalot eivät kuitenkaan oikein sytyttäneet ja kirkastaneet tajuntaani, joten ajauduin naisten vaateosastolle. En etsinyt erityisesti mitään, mutta kun huomasin ihanaiset pikkujoulumekot, ajattelin huvikseni sovitella niitä. En siis tosiaankaan ollut mekko- vaan jouluvalo-ostoksilla.
En ole ollut pitkään aikaan vaateostoksilla ja niinpä oli ihanaa sovitella rauhassa ilman että pikkumarakatti roikkui sovituskopin verhon välissä. Mutta en siis edelleenkään ollut mekko- vaan jouluvalo-ostoksilla. Olin jo melkein onnistunut kahlaamaan koko naistenosaston mekot läpi, kunnes huomasin vielä oheisen ihanuuden. Ajattelin ottaa sovittelusta kaiken irti ja tehdä sitä koko rahan edestä, joten raahauduin vielä kertaalleen sovituskoppiin. Ja voi rähmä, mekko solahtikin päälle ja oli aivan ihanantuntuinen ja -näköinen päällä. Järki sanoi, että en tarvitse kyseistä mekkoa, mutta turhamainen tätiminä taas ajatteli, että laadukkaalle pikkumustalle löytyy aina käyttöä. Ja kun myyjä vielä houkutteli ottamaan sen mukaan ja palauttamaan, jos tulee katumapäälle, kaupat olivat selvät.

Mekko tuntui kotona vieläkin ihanammalta ja mieskin piti siitä. Yritin vihjailla dinnereistä ja muista, joisssa voisin mekkoa pitää, mutta vihjailut taisivat mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tai siis käyhän toinen meistä dinnereillä, mutta yllätys yllätys, se en ole minä. Se toinen meistä, joka käy, on tälläkin hetkellä Pariisissa pikkuillallisella. Pah, sanon minä! Ja kuten huomaatte, olen täysin sinut asian kanssa ;) En siis edelleenkään tiedä, missä muualla kuin bilesiskojen tapaamisessa aion tätä mekkoa käyttää, mutta onpahan olemassa.
Kutsuja odotellessa ;)
Terkuin Merja

10 kommenttia:

taburetti kirjoitti...

Uusi mekkosi on upean näköinen!
Varmasti sille löytyy käyttöä ja voihan olla, että se toinen osapuoli yllättää sinut.

Mukavaa tiistaita!!
Jaana

Maissi kirjoitti...

Ihana mekko! Onhan sille tiedossa jo ainakin yksi käyttökerta :´). Ja varmasti käyttöä tulee myöhemminkin. Mullakin on yksi mekko harkinnan alla.. oli siinä näytöksessä mulla päällä. Mutta hintalapun lukema sai tällä kertaa mieleni malttamaan. Toki mulla ei olis ollut sille edes tiedossa vielä mitään käyttöä..
Kuitenkin tänäänkin ohi kävellessäni tulin tarkistaneeksi, onko mekko vielä näyteikkunalla. Ja olihan se. ..taitaa odotella siellä minua. Saappa nähdä :´)
Sulla onkin mukavaa tiedossa, kun on tuo biletapaaminen. huba hubaa!

anu kirjoitti...

Ihana mekko!!!
Iloista päivää sinulle!
Anu

Marja Kristiina kirjoitti...

Voi jösses miten kaunis *huokaa*
Pikkujoulukausikin alkamassa...!!!

Klassinen malli, menee vuosia ja taas vuosia. Loistava ostos!

Nina kirjoitti...

Kannatti ostaa tuo ihanuus. Näyttää melko ajattomalta ja klassieltakin mallilta, joten siitä on iloa pitkään ja tilaisuuksia tulee varmasti, jossa sen voi yllensä pujottaa :)

Ja vielä ehdit ne jouluvalotkin ostaa ;)

Mari kirjoitti...

On kyllä ihana... Minä en ole aikoihin ehtinyt vaatteita shoppailemaan. Kateeksi käy kun omistat noin kauniin mekon:)

Tiia kirjoitti...

Upea mekko!! Uskon vankasti että käyttökertoja noin kauniille puvulle on enemmän kuin yksi :)

nanna kirjoitti...

Joo, dinnerit, mitä niille on tapahtunut? Nykyään fancyä dinneriä edustaa pari siivua ranskanleipää sohvalla syötynä, jalat sohvapöydälle nostettuna. Luksusdinnerillä leivän päälle on laitettu kallista juustotiskin juustoa :)
Pikkumustan on korvannut mustat verkkarit ja villasukat. Jälkkäriksi suklaata suoraan paketista.
Ponnari on ja pysyy, mutta sehän onkin kampauksien pikkumusta :D

Minä himoitsen muutamaa sellaista pientä valopuuta pihaa valaisemaan.

Maissi kirjoitti...

Ethän ole nääntynyt työtaakkasi alle?? Vai missä piileksit, kysyy tyttö Pohjanmaalta huolissaan blogiystävästään :´)

Merja K kirjoitti...

Heissan, täällä ollaan, mutta tosiaankin näännyksissä. Melkoinen hässäkkä käynnissä :)

Kiva, kun kyselet!!