torstai 27. elokuuta 2009

Kasperiinan nettikauppa lopettaa
Syvä radiohiljaisuus on vallinnut täällä päässä jo jonkin aikaa, mutta yritän nyt päivittää blogiani pikaisesti. Olen ollut kovin toimelias ja ehtiväinen viime viikoina, mutta myös nauttinut jouten olosta ja siksi blogi onkin jäänyt ajanpuutteessa täysin hunningolle.

Viime aikaisista asioista merkittävin on ehkä se, että olen päättänyt laittaa verkkokauppani pillit pussiin. Aloittelen loppuunmyyntiä lähiaikoina (osa tuotteista jo alennettu) ja jatkan sitä varmaankin tuonne marraskuulle. Myyn siis pikkuhiljaa varastoa loppuun. Yllä olevat kuvat ovat joidenkin vuosien takaa liikkeestäni ja tuli kyllä vähän haikea olo niitä katsellessa, mutta aikansa kutakin..

Lopettamisen syy on päivätyöni, kahden työn pyörittäminen kun on vähän liian rankkaa. Alunperin minun piti olla tekemässä osa-aikaista markkinointityökeikkaa vain toukokuun loppuun, mutta nyt kun minua pyydettiin jatkamaan, ei rahkeet riitä kahteen työhön. Ja sitä paitsi olen tosi tykästynyt työhöni markkinoinnin parissa. Työympäristö on sopivan haastava, voin hyödyntää kokemustani ja osaamistani sekä ideoita uutta. Myös työn osa-aikaisuus on mukava lisä, voin tehdä tunteja tarpeen mukaan, enkä ole sidottu tiettyyn työaikaan. Huippujuttu siis kaiken kaikkiaan :)

Unelma-rintamalla on ollut aika hiljaista viime aikoina, emme ole ehtineet piipahtaa siellä pariin viikkoon. Ensi viikonloppuna asia onneksi korjaantuu ja Unelman lisäksi suunnitelmissa on ainakin ehtiä puolukkametsään.

Yritän kirjoitella lähiaikoina lisää, parit matkakertomukset voisin tänne laittaa ja kuvia tietty myös Unelmasta. Tosin meidän tietsikka sanoo just poks, enkä voi ladata koneelle enää uusia kuvia. Yritän ehtiä ottaa uuden koneen käyttöön viikonloppuna, jolloin saisin taas uusiakin kuvia tänne blogiin.

Palaamisiin siis!

Terkuin Merja

12 kommenttia:

Una kirjoitti...

Oi...

Minulla oli lapsena huoneessani juur samanlainen valkoinen kaappi ja sitä sanottiin "komuutiksi"...
Mistä olet moisen löytänyt?
Sen voisin ostaa...;D

Merja K kirjoitti...

Hei, se on kirpparilöytö ja nykyään Villa Unelman kylppärissä pesuallastasona. Se on kyllä ihastuttava ja edullinen kirpparilöytö :)

Vekarus kirjoitti...

Onnea uusiin haasteisiin! Mukavaa, että olet löytänyt työn, jossa viihdyt! Täällä odotellaan taas kovasti kuvia Unelmasta :-)

Merja K kirjoitti...

Heissan Vekarus, täytyykin käydä taas blogissasi katsomassa viimeisin tilanne mökkinne tiimoilta. Kaikki blogivierailutkin ovat jääneet väliin viime viikkoina

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Voi ei sinäkin, olen miettinyt hetkittäin samaa...
Ihania syyspäiviä!
Ilona

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Onnea ja työn iloa työssäsi..ja nautittavaa syyskuuta toivottelee krisse

Lennu kirjoitti...

Onnea sinulle uusiin haasteisiin matkasi varrella.

kati kirjoitti...

Onnea uusiin haasteisiin! Minä muuten juuri tänään mittailin tuollasta komuuttia meidän kylppäriin allatasoksi ;)

Nina kirjoitti...

Tilasin Koti&keittiö-lehden etten vaan missaisi kuvia Unelmasta;)hienoa. Kiire helpottanut....

kati kirjoitti...

Palaan vielä toivomuksen kera. Kehtaako pyytää kuvaa Unelman komuutista jossa se palvelee pesualtaan tasona?! Olisi kiva nähdä miltä kokonaisuus näyttää. Onko siinä jotain mitä pitäisi ottaa huomioon? Itse tosiaan mittailen ja punnitsen nyt eri pöytiä lavuaarin alle ;)

Ja ymmärsinkö kenties oikein, että saamme pian ihastella Unelmaa lehdenkin palstalta?! Hienoa. Kerrohan koska se ilmestyy että tiedän olla lehtikioskilla ajoissa ;)

Merja K kirjoitti...

Hello, minulla on kuvankäsittelyohjelma tulossa postissa, jouduin vaihtamaan konetta ja ohjelma meni siinä samassa.

30.9. ilmestyvässä Koti ja Keittiö lehdessä on juttu Unelmasta, siinä pitäisi olla myös se komuuttikuva :)

Saan parin päivän sisällä uuden ohjelman ja sitten pääsen taas päivittämään blogiani!

heini kirjoitti...

Onnea uuteen työhön, uusiin haasteisiin!
Minä myös odottelen kuvia ihanasta Unelmasta. :)
Ja pakko vielä kiittää, sillä Kaspaeriinasta on aina saanut niin pikaista ja hyvää palvelua! Mistäs nyt tilaan tilda tuotteet? ;)

-Heini-