maanantai 21. joulukuuta 2009

Joulukalenterin luukku nro 21


 Vuoden pimein päivä on käsillä ja matka kohti valoa alkaa huomenna :) Tämä ilahduttaa minua kovasti, varsinkin kun tänä syksynä olen kärsinyt kaamoksesta ja aamuisin herääminen tuntuu yhä hankalammalta ja kinkkisemmältä. Onneksi on lunta ja pakkasta!


 

 Tänä vuonna olen erityisesti panostanut paketointiin ja ohessa on näytillä osa pakettikimarasta. Olen kaivellut kaappeja ja kaikki kynnelle kykenevät materiaalit on otettu käyttöön. Paketointi on ollut hauskaa ja antoisaa - varsinkin kun sen puuhan aloitti kerrankin ajoissa. 


 

Paketoinnissa on ollut ahkerassa käytössä Tilda-paperit, paperinarut, sanomalehdet, kiiltokuvat ja pakettikortit. Noita kortteja ostin Panduro Hobbysta Tukholmasta ja olen tuunannut niitä mm. värittämällä reunat erivärisillä leimasimilla.
 Meillä on paksu kinos lunta pihan kulkuväylillä, talonmies Pikkarainen on näköjään viettänyt lomapäivää. Tosin sulaahan se lumi viimeistään keväällä pois ;)  Enää kolme yötä jouluaattoon, mukavaa maantai-iltaa!

Terkuin Merja

7 kommenttia:

marikan kirjoitti...

No, on kyllä kivan näköisiä paketteja. Lahjansaajat tulevat ilahtumaan varmasti noista paketeista =)

Ihanaa joulua sinulle!

Päivi kirjoitti...

Ihanan näköisiä paketteja! Ja ihania on olleet tämän joulukalenterin luukut :)

Oikein hyvää joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

Riikka T kirjoitti...

Hienoja paketteja. Kiva, että siellä on kunnolla värejäkin, oranssia ja vihreää.
Minä paketoin lahjat huomenna illalla autotallissa lapsilta salaa. Otan ison mukillisen glögiä mukaan.

Teija kirjoitti...

Kauniita paketteja! Itsellenikin tuli huojentunut olo, kun kaivelin kaappeja, eikä tarvinnut ostaa yhtään lisää paketointimatskuja. Tuo on erityisen kaunis paketti, jossa sanomalehdessä näkyy ompun kuvia :)

Inkivääri kirjoitti...

Kauniit paketit onkin kiva laitella kuusen alle jo etukäteen, jollei perheessä ole lapsia, jolloin lahjat tuo tietysti pukki:)

Paulanen kirjoitti...

Kaunista ja rauhaisaa Joulua koko perheelle toivotteleepi Klaukkalan tonttuväki myös. Ja kiitokset aivan ihanasta kortista!
Meidän joulukortti on sähköinen ja löytyypi osoitteesta;
www.noppeliini.vuodatus.net :D

lin kirjoitti...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室