tiistai 1. joulukuuta 2009

Säännöllisen epäsäännöllisen joulukalenterin luukku nro 1


Aloitan tänään blogissani säännöllisen epäsäännöllisen joulukalenterin. Laitan ideoita ja ohjeita aina kun vaan ehdin, ihan joka päivä se ei ole mahdollista.

Sarjan aloittaa kranssi, jonka tein työkaverilleni. Hän tosin tilasi tämän kranssin jo viime keväänä, mutta jostain syystä projekti vähän viivästyi ;)

Tarvitset:
* styrox-pohjan
* pellavakangasta
* viinipullon korkkeja
* simpukoita
* muutamaa erilaista narua/nauhaa
* pätkän rautalankaa
* sivuleikkurit
* kuumaliimaa

Tee näin:
Leikkaa pellavakangas noin 5 cm suikaleeksi, kierrä kangas kranssin ympärille tiukasti ja peitä sillä koko kranssi. Käännä rautalangasta lenkki, jonka työnnät styrox-pohjan taustaan kohtaan, johon kangas loppuu. Näin saat pellavakankaan kiinnitettyä tiukasti kranssipohjaan kiinni. Voit vielä laittaa rautalangan päälle tipan kuumaliimaa, niin kangas pysyy varmasti kiinni.

Leikkaa rautalangasta n. 4 cm:n pituisia pätkiä ja työnnä pätkät kiinni viinipullon korkkeihin. Laita korkin pohjaan myös kuumaliimaa ja työnnä korkki rautalanka edellä kranssipohjaan. Paina hetki, jotta liima ottaa kunnolla kiinni kankaaseen. Sido osaan korkeista nauha ympärille ennen liimaamista ja liimaa korkkien sekaan myös muutama simpukka. Lopuksi kääräise sievä joulunauha koko komeuden ympärille ja liimaa rautalangan pätkästä ripustuslenkki kranssin taakse.

Vinkki:
Voit myös liimata viinipullon korkit kiinni pohjaan ilman rautalankatukea, mutta kokemuksesta olen huomannut, että korkit pysyvät paljon paremmin kiinni rautalangan avulla.


Tein kranssille lahjakassin ihan tavallisesta ruskeasta paperikassista. Paperit ovat Tilda-arkkeja ja punainen rusetti auki käärittyä paperinarua. Pohjapaperi "hyppii" hauskasti kuvassa, se on oikeasti pikkupallollista paperia.

Puuhakasta alkavaa joulukuuta!

Terkuin Merja :)

5 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Tosi kauniin kranssin olet tehnyt! Tilaaja on varmasti tyytyväinen. Toivottavasti ehdit usein meitä ilahduttamaan!

Mirva kirjoitti...

Kaunis on kranssi todellakin:) ilahduttaa varmasti työkaveriasi. Lahjapussin olet myös hauskasti koristellut.

Päivi kirjoitti...

Voi miten kaunis kranssi!
Jonkun vastaavan olen joskus nähnyt, mutta oma toteutus on jäänyt ajatuksen asteelle (tässäkin).

SeriL kirjoitti...

Tällainen joulukalenteri onkin kiva juttu :) Ja kranssista ja kassista tuli upeat. Saaja on varmasti tyytyväinen :)

lin kirjoitti...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室