tiistai 13. huhtikuuta 2010

Tuhat rautaa tulessa

Kevät, aurinko ja lisääntyvä valo saavat minussa aikaan energiapiikkejä, joita puran erinäisiin touhuiluihin; ikkunat on pesty, talvivaatteet lajiteltu pois ja pyykätty, eteisen kaapit siivottu, narsissit ja orvokit istutettu ruukkuihin, nurmikko kalkittu, köynnösruusu parturoitu ja lenkkeilykausi aloitettu pitkän talvitauon jälkeen. Ai niin ja remontointisuunnitelmat etenevät sutjakkaasti, joten paljon on ehtinyt taas lyhyessä ajassa tapahtua. Ja tämä on myös syy, miksi päivitän tällä hetkellä blogiani niin harvoin - en yksinkertaisesti malta istahtaa koneen ääreen :)
 

Ohessa parit kuvat Unelman eteisestä Eteisessä oli aiemmin kuusi ovea, mutta nyt kun olemme poistaneet niistä kaksi, on se  huomattavasti parantanut huoneen valotilannetta. Tila toimi aikoinaan kunnanlääkärin odotushuoneena ja siksi kaikki kulkuväylät perheen asuintiloihin on varmaankin haluttu sulkea ovilla. Ja niitä kulkuväyliähän riittää, koska eteisestä on kulku ulos, telkkahuoneeseen (entinen vastaanotto), yläkertaan, vessaan, olohuoneeseen ja keittiöön. 

 

Tilan huonekalut ovat mieheni isovanhempien perua ja tuo kulunut tuoli on ehdoton suosikkini. Myös ompelemani Tilda-tyyny ja -askartelut ovat löytäneet paikkansa eteisestä. Postilaatikkoa meillä ei ole Unelmassa vielä lainkaan, joten ei ihme, että Posti -lokerikko ammottaa tyhjyyttään. Eipähän tule laskujaan ilman postilaatikkoa ;)


Rautalankaketjun värkkäsin pääsiäisen aikaan, keräilin siihen kaikkea Unelmasta löytyneitä ruosteisia esineitä. Rautalangassa roikkuvat sakset lapset löysivät viime kesänä Unelman pihasta ja toivat ne äidille aarteena. Niillä voisi olla joku mukava tarina kerrottavaan, kuten koko ihanalla talollakin.

Tällaisia tarinoita tällä kertaa. Yritän taas malttaa istahtaa lähiaikoina koneen ääreen ja kirjoitella blogiini mm. remonttiasioista. Nautitaan keväästä!

Terkuin Merja

8 kommenttia:

Valloittava valkoinen kirjoitti...

kevät ihanaa aikaa ja toisaalta kiireistä kun istumaan ei tahdo, eikä tahdo keritä!;)

kaikesta ihanasta tekemisestä saa silti niin paljon hyvää voimaa!

Illan jatkoja,Anu

PikkuBertta kirjoitti...

Oi kuinka siellä on oltu touhukkaita...nyt pitää ottaa itseään niskasta kiinni.Ihania kuvia...taas kerran.

keväistä keskiviikkoa:)

Vekarus kirjoitti...

Kaunis on eteinen, niin kuin koko talokin!

Toivottavasti virtaa riittää jatkossakin! Aurinkoisia päiviä!

Nina kirjoitti...

Tuoli on ihana ja niin on tyynykin. Kerro nyt tulevasta sisustussuunnitelmasta! Niin ja s-postia unohdit/et kerinnyt laittamaan?!

Teija kirjoitti...

Juuripa näin, keväisiä puuhasteluja! Ihana ja helpottunut tunne valtaa mielen, kun saa jonkun asian suoritettua.

Valtavan kivan aarteen lapset löysivät pihalta!

Saara kirjoitti...

Ihana eteinen ja niin kivoja huonekaluja siellä!! :)
Tuo rautalanka idea oli hyvä!! Mulla nimittäin ihan samanlaiset sakset ja avain, joita oon miettiny et mihin saisin ne esille kivasti!! Nyt tiedän Rautalankaan!!
Kiitos siis Hyvästä ideasta!! :))

SeriL kirjoitti...

Joo, kylläpä olikin mukava idea tuo rautalanka! Ja ihania kuvia Unelmasta :D

Merja K kirjoitti...

Hei, kiitos kommenteista :)

Energinen olo tyssäsi ainakin hetkeksi kun sain nasunuharokotuksesta kuumeen. Toivottavasti menee nopeasti ohi. Mukavaa loppuviikkoa!