maanantai 6. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäivää!Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille! Lumisissa tunnelmissa saadaankin itsenäisyyspäivää viettää, koska lunta satelee ainakin täällä Eteläisessä Suomessa ja sitä on satanut eilisestä hurjasti lisää. Lumityöt pitäisi varmaankin tehdä pikapuoliin, siinäpä hyötyliikuntaa tälle päivälle :)


Olen saanut aikaiseksi värkkäysrintamalla vain jotain pientä, koska koko eilisen päivän siivosin "askarteluvarastoani ja lauantaipäivä kului koulussa. Nyt ovat kaikki paperit, maalipurkit, leimasintyynyt, kimalleliimat, tarrat, napit etc. järjestyksessä ja tavarat jopa löytyvät niitä etsiessä. Värkkäykseen ei siis ole liielmälti jäänyt aikaa, mutta oheisen liitutaulun ehdin tehdä. Liitutaulu on tosi helppo toteuttaa, ostin valmiin sydänvaneripohjan askartelukaupasta ja maalasin sen liitutaulumaalilla. Ripustusnaru kiinni ja siinä se :) Näitä on kiva viedä tuliaisiksi kranssien ohella. 

Varaston siivouksen yhteydessä löysin paljon kivoja tarvikkeita joulukortteihin. Tänään ajattelinkin pitää joulukortti-ideointitalkoot, katsotaan millaisia kortteja saan aikaiseksi. Myös Linnan juhlat ovat agendalla, of course! Kuka mahtaa kohauttaa tänä vuonna, veikkauksia?

Itsenäisyyspäiväterveisin Merja

15 kommenttia:

Päm kirjoitti...

Kiva ja helppo idea tuo liitutaulu. Täytyypä käydä ostamassa liitutaulumaalia.

Linnanjuhlien pukuloistoa on aina ihana seurata ja arvostella :)

Mukavaa itsenäisyyspäivän jatkoa!

Johanna kirjoitti...

Upea kynttelikkö ja kiva idea tuo liitutaulu. Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää myös sinulle.

-Heli- kirjoitti...

Kaunis kynttelikkö :)
Hyvää itsenäisyyspäivää!

Mirka kirjoitti...

Kiva idea tuo liitutaulu :)

Mukavaa itsenäisyyspäivää!

Taikku kirjoitti...

Askartelutarvikkeet ovat täällä ihan sikin sokin, sama homma pitäisi tehdä..Linnan juhlat täytyy katsoa ja luotan että Eija-Riitta Korhola on jälleen illan kaunein :)

Sanna-Mari kirjoitti...

Hyvää Itsenäisyyspäivää!:)

Intianminttu kirjoitti...

Hyvää Itsenäisyyspäivää ja juhlien odotusta! Todella kaunis kynttelikkö...ja joo, toi liitutaulumaali on monikäyttöistä. Pitäiskin tutkia, missä kunnossa pari vuotta sitten ostamani purkki on...

Esmeralda kirjoitti...

Kaunis kyysikynttelikkö!
Ihanaa Itsenäisyyspäivää sinullekin!

Irmastiina kirjoitti...

kaunis tuo kynttelikkö ja liitutaulu...Hyvää itsenaisyyspäivää ja sitten odotetaan vaan niitä linnanjuhlia..:)

Louise kirjoitti...

Ihanaa itsenäisyyspäivää! :)

Inkivääri kirjoitti...

Mukavaa itsenäisyyspäivän iltaa sinulle, kiva idea tuo sydäntervehdys:)

Sarppu kirjoitti...

Hyvää itsenäisyyspäivää, ihana kynttelikkö ♥

Nonna kirjoitti...

Voi kun mullakin olisi joku värkkäyspaikka, mihin saisin kaikki tarvikkeet nätisti järkättyä. Nyt niitä on ripoteltuna siellä täällä.

Kukahan kohahduttaisi... Joku timmivartaloinen urheilija? Tai joku muusikko? Kyllä täällä juhlia katsellaan. Tytär, 10 v. ilmoitti haluavansa katsoa alusta loppuun. Niinköhän jaksaa... =)

päivi kirjoitti...

upea idea tuo liitutaulu sydän!
ihanaista iltaa sinullekin:)

lämmöllä
Päivi

Merja K kirjoitti...

Heissan ja kiitos kaikille kivoista kommenteista :)

Kauniita pukuja oli Linnassa nähtävissä useampiakin. Jutta Urpilainen oli tosi positiivinen yllätys, tykkäsin hänen puvusta kovasti. Eija-Riitta Korhola takuuvarma, kuten aina.

Mukavaa alkavaa työviikkoa!