lauantai 11. joulukuuta 2010

Sisustusasiaa välillä


Pitkästä aikaa sisustusasiaa. Ohessa kuvia esikoisemme huoneesta, joka on viimeinkin "melkein" valmis. Melkein sen takia, että yöpöytä ja matto vielä puuttuvat, mutta niitä katsotaan ajan kanssa rauhassa ja niiden hankinta jää hamaan tulevaisuuteen.

Esikoinen sai aika pitkälle itse vaikuttaa huoneensa sisustukseen, mutta ehtona oli, että tuotteet ovat sellaisia, että ne kestävät aikaa. Ajatuksena on, että kalusteet ovat helposti muunnettavissa tuleviin tarpeisiin ja että vuosien vuosien kuluttua kotoa kotoa pois muuttaessaan esikoinen saa huonekalut mukaansa.


Tämä huone toimi ennen työ/vierashuoneenamme ja päätyseinällä oli Lundian hylly, josta sittemmin on luovuttu. Nyt ko. seinällä on esikoisen sänky. Kuvia katsellessani muuten vasta huomasin, miten paljon isommalta huone näyttää nykyisin. Hylly oli niin iso ja täynnä tavaraa, että se pienensi huonetta merkittävästi.


 Musta laskosverho ja Ikean "nummer" kankaasta tehty verho ovat mielestäni loistopari. Ja Ikean kankaan metrihinta on vain 1,95 €, joten ei ole hinnalla pilattu :) Huone näyttää korkeammalta, kun verhot ripustettiin katon rajaan. En ole tuotakaan tullut ennen ajatelleeksi, kunnes näin käytännössä huomattavan eron. Huoneen väripilkkuna toimivat Fatboy-pallit ja julistetaulu , joka on Mr Järjen peruja.


Työpisteeseen esikoinen valitsi Muuramen kalusteet ja tuohon yhdistelmään mahtuu uskomattoman paljon tavaraa. Vain Aku Ankat on "ulkoistettu" laatikkoon sängyn alle, kaikki muut tavarat mahtuvat noihin kaappeihin ja laatikoihin. Ja kaapin päällä on tilaa kaikille matkamuistoille, joita esikoinen kerää intohimoisesti ja joiden kaikkien pitää tietty olla esillä ;)

Ja lopuksi vielä ihana, ihana Eames. Olen haaveillut tästä naulakosta pitkän aikaa ja viimein se hankittiin. Tämä valinta on siis äidin, mutta esikoinenkin on siihen kovin tykästynyt :)


Väkerryspajani on ollut hieman vajaatehoinen viime päivinä, mutta jotain olen sentäs saanut aikaiseksi. Oheiset luistimet kuuluvat neitokaiselle, joka on viimeistelyä vaille valmis, joten kuvia viimeisimmästä tuotoksestani lähipäivinä.

Ihanaa talvista viikonloppua!

Terkuin Merja

11 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Oi miten söpöset luistimet ja esikon huoneessa juuri niitä juttuja joista itsekin pidän, muuramen kalusteista täälläkin haaveillaan, mutta kun poju piirsi yhteen pöytään aikas pahasti huokaisin kun ei vielä muuramea ole :) ja artekin pöydässäkin musta pinta, sääsätää äidin hermoja.

Merja K kirjoitti...

Meilläkään ei kuopukselle vielä moisia ostettaisi. Esikoiselle onneksi jo sen verran ikää, että pitäisi toimia :)

pampula kirjoitti...

Blogissani on sinullekkin jotain pientä kivaa :)

Louise kirjoitti...

Muuramen kaluseet kivat ja olen samaa mieltä; eamesin naulakossa on SITÄ :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

-Heli- kirjoitti...

Ihanat luistimet :)
Hyvää viikonloppua!

Onna kirjoitti...

Esikoisen huone on kyllä viihtyisä. paljon kivoja juttuja :) tuo työpiste on käytännöllisen näköinen, tykkään :)

Irmastiina kirjoitti...

Kyllä kelpaa esikoisen opiskella non hienossa huoneessa.
Olen myös ihaillut tuota Eamesin naulakkoa..
Hyvää sunnuntaipäivää..:)

Merja K kirjoitti...

Hei Pampula, suurkiitos, auringonpaistetta ei ole koskaan liikaa :)

Louise, minua ehkä eniten viehättää Eamesissa sen "leikkisyys". Muoto ja väri ovat hauskat :)

Kiitos Heli, yritän saada neitokaisen kuvia tänään blogiini

Merja K kirjoitti...

Onna, esikoinen tykkää kovasti ja niin tykkää äitikin. Olisipa itselläkin tuollainen työpiste ;)

Irmastiina, mukavaa sunnuntaita myös sinulle!

Kifus kirjoitti...

Ohh sweetie, I love your handwritten curtains!

Merja K kirjoitti...

Hi Kifus, thanks, those are from Ikea :)