keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Another bag


Näin koulunpäättäjäisten ja kesän juhlien kynnyksellä minun lempipuuhaani taitaa olla lahjakassien tuunaaminen. Harvemmin tykkään kauppojen valmiista kasseista, jotka ovat yleensä aika kalliitakin, mieluummin teen tai "somistan" kassit itse. Yritän myös ajatella lahjan saajaa ja miettiä, millaisesta kassista hän mahtaisi pitää.

Tämä kassi lähtee esikoisen joukkuejohtajalle, sisällä on kiitos kuluneesta kaudesta. Leikkasin eilen perhosia urakalla pikkusynttärijuhlijoille ja niitä jäi sopivasti muutama yli tätä kassia varten. Pari kysymystä muuten tuli, millä leikkaan noita perhosia ja vastaus on Bigshot. Se on hauska vehje, johon voi ostaa jos jonkinlaisia leikkausteriä.


Perhoset sopivat hyvin kortin teemaan, jonka tein jo aiemmin. Tosin kortin ja kassin värimaailma on eri, mutta ei tämä touhu ihan niin tarkkaa ole ;)

Kepeää keskiviikkoa, aurinko paistaa tänäänkin!

Terveisin Merja

8 kommenttia:

Louise kirjoitti...

Kivat jutut näytät jälleen kerran! Voisitko muuten ottaa muutaman kuvan myös puuhasteluhetkestä niin saisimme ehkä nähdä bigshotin ja terät ja kenties jotain muuta vastaavaa tarpeellista...;)

Sanna-Mari kirjoitti...

Noi sun tekemät kassit on kyllä hienoja. Itte en oo koskaan koristellu yhen yhtä...mistä ylipäätään löytää noita yksinkertasia kuviottomia paperikasseja..?
Big shotti tuntuu olevan kyllä mainio laite. Itte en oo vielä pystyny perusteleen sitä että laittasin niin ison rahan johonkin askartelulaitteeseen...varmaan jonain päivänä ;)

Blogi Vanilija kirjoitti...

Ihana idea noi perhoset paperikassiin

Intianminttu kirjoitti...

Perhosten aika! Niitä lentelee livenä melkoisen paljon näillä keleillä...ihanan keväinen kassi!

Merja K kirjoitti...

Louise, jep, kiitos vinkistä, yritän napata joku päivä kuvan tuosta "ihmelaitteesta" :) Tänään juuri hymähdin kurssilaisille, että tämä laite kuulostaa hienommalta kuin se oikeasti on :)

Sanna-Mari, yksinkertaisia paperikasseja taitaa olla aika vaikea löytää, ostaman omani kukkatukusta. Enkä muuten olisi itsekään ostanut Bigshot-leikkuria pelkästään harrastustarkoituksiin, mutta nyt kun tarvitsen sitä työssä, hankinta oli helposti perusteltavissa itselle ;)

Vanilja, kiitos!

Intianminttu, perhosia näkee tosiaankin ilahduttavan paljon juuri nyt

AnniK kirjoitti...

Itsekin olen ihastunut kassien ja pussien koristeluun :)
Ihana perhoskassi!

Vekarus kirjoitti...

Nätti kassi!

Minun pitäisi juuri aloittaa lahjojen pakkaaminen, vähän on viime tippaan jäänyt...

Merja K kirjoitti...

AnniK, täytyykin kurkata blogiisi, oletko kuvannut tuotoksiasi sinne :)

Vekarus, minulla on suurin osa lahjoista vielä hankkimatta, täytyy pian ryhdistäytyä