tiistai 22. toukokuuta 2012

SillisalaattiaKiva työpäivä tai oikeastaan ilta taas takana - tupa oli täynnä viisi-kuusivuotiaita askartelusynttäreiden viettäjiä ja kyllä oli suloisia sekä ahkeria askartelijoita. Oma kuopus on valitettavasti kohta jo 10 v. ja välillä tuntuu, että teini-ikä kolkuttelee kulman takana. Ei kiitos vielä ;) Lapset ovat muuten siitä ihania asiakkaita, että heiltä saa palautteen heti illan onnistumisesta ja tietää, menikö ilta nappiin:)


Synttäriosanottajia odotellessani tuunailin kasseja ja pusseja vähän kivemman näköisiksi. Aika yksinkertaiset tuunaukset, mutta välillä "less is more" ja tykkään näistä näinkin. Leikkasin Bigshot-leikkurilla vintage-arkeista kuviota ja tein sisal-kuidusta rusetit, jotka liimasin kuumaliimalla. Tosi simppeliä! Laitan muuten noita vintage-arkkeja myyntiin Kasperiinan puotiin, voit kurkata niitä sieltä kasperiinanpuoti.blogspot.com


Aiemmin tekemäni taulu sattui sopivasti hollille ja räpsäsin kuvan sitten siitäkin. Kehykset ovat edullinen kirpparilöytö, maalasin ja hion ne vähän kuluneeksi, tekstit on lehdistä leikattuja kirjaimia.

Vähän sillisalaattipostaus tällä kertaa, ensi kerralla toivottavasti jotain järkevämpää. Muistakaa muuten arvonta, siihen ehtii vielä osallistua. Katso pari postausta taaksepäin.

Tiistaiterveisin Merja 

10 kommenttia:

Taina kirjoitti...

varmasti kivat synttärit on ollut! :) ja ihana tuo taulu, voi että!
Oikein ihanaa viikkoa sinne! :)

Merja K kirjoitti...

Ihanaa viikkoa sinullekin Taina!

Mari kirjoitti...

Onko sulla joku leikkuri noihin perhosiinkin? Olen yrittänyt etsiä mutta en ole löytänyt tarpeeksi isoa perhosta leikkaavaa.

Kaisa kirjoitti...

Heii tuommoisen suuren leikkurin tarvitsisin omiinkin askartelutarvikkeisiini... :)

Susanne kirjoitti...

Kaikkea ihanaa olet tuunannut ja tehnyt!
Ihailin samalla myös edellisen postauksesi kuvia ja kaikkea kaunista siellä.
Täällä blogissasi on aina niin ihana tunnelma ja kaikkea kaunista!

AnniK kirjoitti...

Varmasti on ollut mukavaa askartelusynttäreillä. Niinhän se on että lapset kasvavat liian nopeasti. Meillä jo toinen aikuisten kirjoissa ja toinen "laskee" päiviä siihen kun täyttää kahdeksantoista :)
Justhan ne oli pieniä!
Kauniita pusseja olet myös koristellut. Pusseja tuunailin myös itse eilen.
Mukavaa päivää!

Merja K kirjoitti...

Mari ja Kaisa, leikkaan Bigshotilla. Siihen on saatavilla paljon erilaisia teriä

Kiitos Susanne :)

AnniK, kunpa aika menisi eteenpäin vähän hitaammin. Vuodet vierivät siihen tahtiin, ettei itse meinaa pysyä mukana!

Sanna-Mari kirjoitti...

Oikein mukavan näkönen sillisalaatti :)

Merja K kirjoitti...

Sanna-Mari, eilen oli tyystin punainen lanka hukassa tätä postausta kirjoittaessani ;)

Pia kirjoitti...

Ihania, ihania juttuja taas olet tehnyt! Tulee ihan hirveä himo askarrella itsekin, mutta kun ei kerkeä...Onneksi ostin kauniita lahjarasioitasi, joihin sujautan sisälle lahjaksi korun setelin kera päättäjäisjuhla-tytöille! Terkuin, PIA