perjantai 28. syyskuuta 2012

Inspiraatio iski!


Kuopus aloitti kutomisharjoitukset tänä syksynä koulussa ja toi äskettäin iloisen pirteän oranssisen kutimensa kotiin. Sormeni alkoivat kutimen nähtyäni syyhytä niin kovasti, että oli pakko itsekin lähteä lankaostoksille. Viimeisimmästä kutomisprojektistani on ihan liian kauan aikaa :)

Huomasin lankahyllyssä Novitan uutuuslangan, joka tuntui projektiini sopivalta. Sarjan kaikki sävyt olivat kauniita, mutta tällä kertaa minua puhutteli mustat kerät. Tuo musta on tosi kaunis - ei liian tumma vaan hieman utuinen mustaharmaa.  


Mallitilkku on jo hyvässä vauhdissa, kudon "luomustani" nimittäin kaksinkertaisesta langasta kasin pyöröpuikoilla. Kuka arvaa, mikä sisustukseen liittyvä juttu minulla on mielessä?

Inspiroivaa viikonloppua!

Terkuin Merja

12 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Tyyny sohvalle tai lattialle, on minun veikkaukseni. Tuo Hanko tuntui kyllä kivalta käsissä(vaikken sitten ostanutkaan)!

Intianminttu kirjoitti...

Samaa lankaa katselin ja mietin sitä virkkaukseen. Tyynyä näin mielikuvituksettomasti veikkaan minäkin :) Ps. Kiitos ed. postauksen laatikkovinkeistä! Minulla olisi pari tuolla kaapissa odottamassa hetkeä, jolloin olisi aikaa tuunailla...

Nonna kirjoitti...

Tyyny täälläkin ekana mielessä. Rahinpäällinen seuraavana. Ja peittokin olis kiva tuolla tyylillä...

Mukavaa viikonloppua!

Peppi kirjoitti...

Näyttääpä hyvälle tuo neule! tyyny se kyllä tulee täälläkin mieleen ;)

Liisa kirjoitti...

Hih, enpä taitaisi itse saada vuosien tauon jälkeen noin kaunista jälkeä aikaan, mutta enpä kyllä saanut kouluaikoinakaan, kun viimeksi olen jotain neulonut ;)
Jännällä jään odottelemaan, minkä luomuksen teet ;) Mä veikkaan joko pyöreää "niskatyynyä" tai hmm...lampun varjostinta!
Hauskaa viikonloppua!

sirkkis kirjoitti...

Matto tai istuintyyny, arvaan en tiedä !!!!

Susanne kirjoitti...

Tyynyä veikkaan:) Ihana siitä varmasti tulee joka tapauksessa!
Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Saako sen palkinnoksi, jos arvaa oikein? ;)
Veikkaan pyöreää tyynyä, sellaista " pallia" vaikka se onkin kauhea nimitys. :D

t. vakiovieras

Merja K kirjoitti...

Heissan ja kiitos kivoista arvauksista :) Torkkupeitto on työnalla eli hommaa tiedossa. Onneksi ette arvanneet oikein, ettei tarvitse lähettää sitä palkinnoksi ;) Päivän olen ahertanut ja vasta parikymmentä senttiä koossa. Tavoitteena olisi kutoa 170 cm korkeutta.. Huh!

Taina kirjoitti...

oisko joku säilytyskorijuttu?
kiitos muuten kovasti tuosta edellisestä askartelu ohjeesta!
mukavia syyspäiviä sinne!

Marjo kirjoitti...

Säilytyskori tai tyyny, vaikee arvata... Tulee varmaan kiva!

Nuppu Home kirjoitti...

Tyynyä minäkin olisin veikannut, kun niitä oli aika paljon mm Habitare-messuillakin. Miten leveän torkkupeiton ajattelit tehdä?