keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Askartelutauko ohi!


Myönnetään, minulla oli hienoisia käynnistysongelmia joululoman jälkeen, mutta nyt olen päässyt takaisin vauhtiin. Kevätsuunnitelmat ovat hyvässä vauhdissa ja innostavia työjuttuja on tiedossa, joten hyvillä mielin mennään eteenpäin :)

Innostuin eilen värkkäämään pitkästä aikaa ja lopputuloksena oli magneettitaulu. Valitsemani sävyt ovat näköjään hyvin hempeitä, mielessä taitaa sittenkin olla jo se kevät. 


Taulu on tehty niin, että tuunasin ensin kirpparilta hankkimani kehyksen puureunat. Seuraavaksi maalasin kehyksen taustalevyn magneettimaalilla (pitää olla tosi monta kerrosta maalia, että magneetti pitää!!) ja lopuksi päällystin taustalevyn mieleisellä paperilla.

Tarkkaa maalikerrosten määrää on vaikea sanoa, koska se, kuinka hyvin magneetti pysyy taulussa, riippuu magneetin voimakkuudesta ja paperin paksuudesta. Kannattaa siis testata työn edetessä magneetin pysyvyyttä.


Tein tauluun myös pari kukkamagneettia kartongista ja silkkipapereista. Leikkasin Bigshotilla runsaasti erikokoisia kukkia, jotka asettelin päällekkäin ja hieman lomittain. Rypistelin silkkipaperikukkua, jotta sain paperiin hiemann "eloa". Alimmaiseksi laitoin kartonkikukan tukea antamaan, kartonkiin kiinnitin myös magneetin.

Nyt töiden kimppuun; tänään to do -listalla ainakin on ystävänpäiväkorttien ja koulun askartelukerhon ohjelman suunnittelua. Myös By Pia´s jutut ovat agendalla, Pialla on tapahtumassa kevään aikana kaikenlaista ja monenmoista. Hmm ja lisäänpä työlistaan myös lumen lykkimisen, lunta putoilee taivaalta aika reippaaseen tahtiin :)

Kepeää keskiviikkoa!

Terkuin Mejra

8 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Kyllä se kevättä' alkaa oll amielessä jo vahvasti. On tosiaan kivan keväsen värinen tämä.

Irmastiina kirjoitti...

Kevättä täälläkin odotellaan...:)
Nyt vain sataa lunta.

Nonna kirjoitti...

Mullakin on ollut kevyttä virkkaustaukoa. Askartelu- ja kutomishommia sen sijaan...
Mukavaa keskiviikkoa! Lumityöt tehtynä!

Merja K kirjoitti...

Kiva Saga kun poikkesit :)

Irmastiina, lunta täälläkin, ei kyllä tarvitsisi enää sataa ;)

Nonna, kivoilta kuulostavat sinun puuhat. Mukavaa keskiviikkoa sinullekin!

Heidi kirjoitti...

Söpöstä ja niin ihan keväisiä värejä :) Isoja lumihiutaleita leijailee täälläkin. Iloista keskiviikkoa :)

AnniK kirjoitti...

Kaunis keväinen taulu!
Lumitöitä meilläkin on taas tänään tehty :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
krista kirjoitti...

Löysin blogisi joku aika sitten ja säännöllisesti pitänyt siitä lähtien tulla katsomaan mitä olet loihtinut. Kivan maanläheinen, ihanan inspiroivaa ja samanlaisia ideoita pystyisi itekin toteuttamaan. Tykkään kovasti ! :)