maanantai 28. tammikuuta 2013

Tervetuloa avajaisiin!


Olen aivan tärinässä ja töpinöissäni - kävin tänään kurkkaamassa Villa Himan sisustuspuotia Kapteeninkadulla, jonne BY PIA´S design ihanat pellavavaatteet sekä -tuotteet ovat muuttamassa Himan sisustustuotteiden kavereiksi ja olen myyty!

 

Puoti sijaitsee vanhassa kauniissa talossa Ullanlinnassa, naapurusto on ihania kahviloita, ravintoloita & putiikkeja pullollaan. Onneksi moni puoti on maanantaisin kiinni, rahanmeno olisi nimittäin ollut taattu. Tyydyin siis "kuolaamaan" näyteikkunoiden läpi ja tein kuviteltua ostoslistaa tulevaa varten :)



Pia on ahkeroinut puodissa monta päivää ja vaikka paljon on vielä tekemistä, hyvältä näyttää jo tässä vaiheessa. Maalisutiakin Pia on ehtinyt heilutella ja lopputuloksena on upea seinien väri; maitokahvi yhdistettynä hopeaan, todella kaunis yhdistelmä. Harmi vaan, että kuvat eivät tee oikeutta värille..



Tuskin maltan odottaa tulevaa perjantaita, jolloin vietetään iloisia avajaisia klo 12-19, tervetuloa! Kiva, että minäkin pääsen hääräämään Pian avuksi, toivottavasti nähdään :) Tule ihastelemaan kaunista Ullanlinnaa, puodin löydät osoitteesta Kapteeninkatu 11 (melkein Tehtaankadun kulmassa).

Terkuin Merja

4 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Harmi etten pääse perjantaina paikalle :(

Merja K kirjoitti...

Harmi Anni, olisi ollut kiva tavata livenä :)

Tuire kirjoitti...

Heippa! Näyttää siltä, että pääsen paikalle! Kiva nähdä ja saada lisää pellavaa päälle!

Merja K kirjoitti...

Tuire, onpa kiva, nähdään!