maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kukoistuksen polulla

 Taiteilijan töitä Galleria Foggassa, Pohjoisranta 8, Helsinki

Huhuu, täällä ollaan :) Viime postauksesta on kulunut luvattoman paljon aikaa, mutta työt ovat pitäneet kiireisinä. Hyvä niin!


Kerroinkin jo aiemmin ihanasta Naisyrittäjyyskeskuksen yrittäjäkurssista, jossa olen tutustunut upeisiin, luoviin ja rohkeisiin naisiin. Opiskelu on ollut mahtavaa aikaa ja olen löytänyt monta hengenheimolaista, joiden kanssa vaihdan ajatuksia sekä kokemuksia, tapaamme säännöllisesti sekä tsemppaamme toisiamme. Jaamme myös unelman uudenlaisen hyvinvointikonseptin kehittämisestä naisille ja niinpä ryhdyimme tuumasta toimeen; ideoimme sekä kehitimme Kukoistamon.

Voimaamossa tehtiin voimakoruja. Kuva Outi Väänänen

Testasimme ajatuksiamme aiheen tiimoilta viime lauantaina Galleria Foggassa järjestetyssä tapahtumassa. Tarjolla oli luovia työpajoja: oli Aistimo, Voimaamo, Virtabaari sekä Hengittämö. Erilaisia elämyksiä, paljon tietoa, mielenrauhaa ja tietenkin herkkuja myös vatsan hemmotteluun - Kukoistamo on nähnyt päivänvalon.

 Hengittämössä vapautettiin itseilmaisua ja lisättiin elinvoimaa energisoivalla hengityksellä, äänellä ja hiljentymisellä.

 Virtabaarissa hellittiin vatsaa ja makuhermoja.

Innostuneina jatkamme kehittelyä ja voit tutustua Kukoistamoon osoitteessa www.kukoistamo.fi sekä kurkata facebook-sivuillemme täällä. Paljon on ideoita mielessä ja jatkoa varmasti seuraa, joten nähdään & kuullaan :)

Terkuin Merja

4 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Vau, onnea matkaan tämän hienon innovaation kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Upeeta!! ONNITTELUT!! Kukoistamolle (ihana nimi) onnea ja menestystä! Tuollaista tarvitaan tässä ajassa.
Ikävää, että en tiennyt 16.3. avajaisista, mutta seuraan seuraavia tapahtumianne.
Ihanaa tekemiseniloa! Arja-Leena

Merja K kirjoitti...

Hei ja kiitos ihanasta kannustuksesta :)

Kukoistamon ensimmäisestä tapahtumasta tiedotettiin pienemmälle joukolle, mutta jatkossa kerromme jutuista laajemmin. Saatu palaute oli niin rohkaisevaa ja antoisaa, tätä on kiva jatkaa :)

Taina kirjoitti...

Aivan mahtavaa meininkiä, onnea ja tsemppiä kovasti! <3