tiistai 26. maaliskuuta 2013

Nomess


Meillä on ollut makkarissa tyhjä seinänpätkä niin pitkään kuin olemme nykyisessä kodissamme asuneet. Aika pitkään siis :) Minulla ei ole ollut selkeää ajatusta, mitä seinälle laittaisin, kunnes törmäsin Nomess -naulakkoon Stockalla. 

Nomess -tuotteisiin voi muuten  tutustua lisää täällä. Heillä on vaikka mitä kivaa ja yllättäen merkki on tanskalainen (kuten moni muukin tosi kiva juttu..)Upposi & kolahti, naulakko sopii täydellisesti juuri tuohon seinälle. Naulakossa on se hauskuus, että siihen voi ripustella koukkuja haluamiinsa kohtiin ja noita koukkuja on myytävänä vaikka minkävärisenä. Yksin ei naulakon tarvitse olla, sillä se sai kaverikseen liitutaulumaalilla tuunaamani pienen lokerikon, johon voin piilottaa aarteita.. Mr Järjen tuoma tuliaisleijona tarkkailee maailmanmenoa :)Samalla ostosreissulla löytyivät yöpöydille lamput, jotka ovat olleet jo pidempään hakusessa. Lampun nimi on Pixo ja se on sopivan yksinkertainen, mutta lampussa on kuitenkin jujua, tykkään! Löysin täältä lampusta hauskoja kuvia, lamppua voi nimittäin väännellä eri suuntiin.

Loppuun vielä muistutus ihanasta Unelmakartta & voimakoru -kurssista, joka lähestyy. Voit lukee lisää kurssista täältä, tervetuloa!

Aurinkoisin terveisin Merja

2 kommenttia:

Annele kirjoitti...

Ihastuttava naulakko, kävin kurkkamassaa Nomessin tuotteita ja siellä on kaikkea mukavaa, ihastuin seinälle laitettaviin läpinäkyviin valokuva klipseihin :).
Mukavaa pääsiäissunnuntaita!

No home without heart kirjoitti...

Ihanan inspiroiva blogi sinulla:). Aurinkoista huhtikuuta <3.