perjantai 25. tammikuuta 2008

Suunnitelmia, suunnitelmia, pää täynnä suunnitelmia


Ajatukset karkaavat tuon tuostakin iiiihaaanaaan vapaa-ajantaloomme ja pää pursuu ideoita. Ensimmäiseksi aion käydä tupakeittiön kimppuun. Oheisesta kuvasta näkyvät nykyiset värivalinnat, jotka eivät ole ihan mieleeni. Tämä talon vanha osa on rakennettu 1910-luvulla ja elän toivossa, että tapetin ja paneloinnin alta löytyisivät ihanat vanhat patinoituneet hirret. Jos niin onnellisesti kävisi, ajattelin ottaa hirret esille. Harkinnassa on vielä, josko hirret käsiteltäisiin kuultovaaleaksi, jotta yleisilme kevenisi. Myös lattian väri muuttuu. Se on vielä mietinnän alla.
Keittiön paras puoli on ehdottomasti se, että se on todella iso ja siellä on tuo ihastuttava vanha hella. Näen jo mielessäni kaikenlaisia asetelmia, joita aion tuon hellan päälle virittää. Sitä ei voi nimittäin käyttää turvallisuussyistä, joten se on kokonaan vapaana ideoinnille.
Odotan kesää ja kärpäsiä ja kuulen jo korvissani, kuinka tässä keittiössä raikuu iloinen puheensorina ja nauru. Ystävät tervetuloa!
Remonttiterveisin Merja Kasperiinasta

4 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Tuo näyttää niin mahtavalta,että mä voisin asua siellä ihan ympäri vuoden.iso keittiö on se,mitä kaipaan,josko sen remontin myötä saisin...(rintamamiestalossa kun mikään ei ole kovin isoa..)

my little cottage kirjoitti...

aivan ihana talo. mummini ja ukkini omisti kesämökin järven rannalla. toivotan teille kaikkea onnea lomamökillenne

Maikki kirjoitti...

Terve Merja!

Tulin pikku vastavisiitille sun blogiin ja ihana on:)
Mietin noita hirsiä mistä puhuit. Meillä on kanssa yksi seinä hirttä mikä on jätetty näkyviin. Olen miettinyt sen maalaamista valkoiseksi, mutta en tiedä onnistuuko se? Onko sulla ennestään kokemusta "kuultomaalata" hirsiä?

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

Hei Maikki, tervetuloa :) Ei ole kokemusta, mutta kokeilla aion, jos päädymme siihen, että hirret jätetään näkyviin. Kúnhan remontti pääsee käyntiin maalis-huhtikuussa laitan blogiini kuvia ja tunnelmia