keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Uneton Espoossa


Sain ensimmäisen Tilda -kirjan käsiini puolisen vuotta sitten. Innostuin lukemaan kirjaa illalla ennen nukkumaanmenoa ja sinä iltana olikin vaikea saada unta. Mielikuvitus lähti lentoon - kuvat ja ohjeet olivat niin herkullisia, että olisin heti halunnut aloittaa hahmojen tekemisen. Tuo ensimmäinen kirjani oli Tildas Hus.
Vaikka aikaa onkin jo kulunut, olen edelleenkin aivan Tilda -fani. Olen tähän ikään mennessä jo ehtinyt tehdä ja kokeilla kaikenlaisia askarteluja/ompeluja, mutta kertaakaan aikaisemmin en ole näin "hurahtanut" mihinkään. Aah ja voih..
Tänään posti toi minulle pinon Tildan pääsiäiskirjoja. En ole ehtinyt vielä syventyä kirjaan muuten kuin selaamalla sen läpi. Tilda ei petä tälläkään kertaa ja taas on tiedossa erinäisiä tunteja singerin parissa. Ja luultavasti tänäkin iltana on vaikeuksia saada unta, aion nimittäin ottaa kirjan iltalukemiseksi sänkyyn. Pääsiäiseenhän on enää vain kaksi kuukautta :)
Terveisin Merja Kasperiinasta

2 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Tervehdys kaima!
Kurkistinpas sun kauppaan taas ja voi ei noita tilda-kankaita!pakko tehdä kyllä tilaus jossain vaiheessa.ja sitten kysymys enkelipeltipurnukoista:tuleeko niitä lisää sulle?

Merja Kasperiinasta kirjoitti...

Moikka moi, voin ottaa sinulle ensi kerralla maahantuojalla käydessäni sinulle yhden setin ja alehintaan tietty. Ok? Mukavaa viikonloppua :) Olen just lähdössä kaverin nelikymppisille, yes!