tiistai 23. syyskuuta 2008

Auringonpaistetta päivään :)


Miten kauniita kirpakoita syyspäiviä luontoäiti onkaan meille tarjoillut viime päivinä. Harmi, että itsellä on ollut niin kiire, että en ole oikein ehtinyt nauttia niistä. Tosin tänä aamuna ehdin aamukävelylle kuopuksen eskariviennin jälkeen ja pieni happihyppely piristi mukavasti :)

Viikonloppu sujui Unelman merkeissä. Tuntui mukavalta viettää pitkästä aikaa viikonloppua siellä. Olin tosiaankin ikävöinyt talowanhusta ja sydän hypähti ilosta, kun ajoimme talon pihaan. Kävin tervehtimässä kaikki huoneet ja fiilistelin hyvää oloa. Tämä on tosiaankin uusi tunne minulle - en ole koskaan ennen kiintynyt mihinkään taloon tällä tavalla. Illalla saunomisen ja uinnin jälkeen olo oli taivaallinen..


Ohessa kuvia Unelman wc:stä. Wc:n seinät olivat ennen siniset, alaosa sinistä paneelia ja yläosa kuvassa näkyvää tapettia. En ole oikein voimakkaan sinisen ystävä ja niinpä wc paneloitiin valkoiseksi. Allastasoksi ostettiin vanhaa paksua lautaa Metsänkylän navetasta.Tällaiset pikaiset kuulumiset tällä kertaa. Hoppu painaa edelleenkin päälle, joten täytyy jatkaa touhuamista. Mukavaa ja aurinkoista tiistaipäivää kaikille!
Terkuin Merja

14 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Sydämelliset kiitokset, Merja!

Voi miten minäkin kaipaan tuota tunnetta jonkun talon suhteen, oman taloni suhteen. Sitä en ole vielä kokenut, mutta voihan olla että se johtuu enemmän minusta kuin itse rakennuksesta. Tosin ihan uusilla lienee harvoin sellainen sielu, jota kaipaamme ja jonka voimme tuntea.

Kyllä syksy osaa olla kaunis!!!

Lämpimät terveiset!

Merja K kirjoitti...

Heissan Marja Kristiina, samaa mieltä, että uusilla taloilla tuskin samanlaista sielua kuin vanhoilla. Ainakaan meidän seitsemän vuotta vanha koti ei puhu, eikä pukahda minulle ;)

Lämpimät terveiset myös sinulle!

Wanhatar kirjoitti...

Tiedän tunteen... Kun vaikka tulen matkalta kotiin. Ei tarvitse olla montaakaan päivää poissa:)

Ihana veski! Oikein sievä ja väri on myös minun mieleeni, en näet myöskään diggaile sinistä...

Mari

Merja K kirjoitti...

Moikka Mari, olet onnentyttö, kun sinulla on tuollainen vakkarikoti, joka herättää moisen tunteen :)

Maissi kirjoitti...

Hei Merja! Ihana vessa teillä. Kaikki näyttää Unelmassa niin kauniilta ja kodikkalta. Ihania Tilda juttuja myös..

Säät ovat todellakin suosineet, mutta minunkin aikana on kulunut tehden kaikkea muuta kuin ulkoilua.. Tylsää. Toivotaan, että säät pysyvät näin mukavina ja ehditään vielä niistäkin nauttia. Mukavaa viikkoa!

Ansku kirjoitti...

Kaunis vessa! Erityisesti kiinnostaa mistä olet saanut/ ostanut tuon pienen hattuhyllyn vessaasi? Minkä kokoinen se on (mitat)? Ja jos semmoisia saa ostaa jostain niin mitä maksavat?

jaana kirjoitti...

Kaunis vessa. Nuo allastason lankut on kertakaikkiaan upeat!

anu kirjoitti...

Siis mitkä tunnelmat... On sinulla ihana paikka uimaankin pääset silloin kun tahdot!vaikka kylmää taisi vesi jo olla:)

Tuo wc altaan taso on ihan mieletön idea se on niin simppelelin kaunis että jos vielä saan vessan joskus meidän yläkerran remonttin yhteydessä niin tuollaisen haluan altaaksi ja tasoksi!!!

kati kirjoitti...

Hihii, tuo vessa on kuin minun suunnitelmistani ;) Ihana! Yläkerran pieneen vessaan on minulla suunnitteilla samaan tyyliin lankkujen päälle vain allas (tosin ehkä kulmikkaampi) ja sitten verho just tuolleen siihen alle. Asuntomessuillakin oli suurinpiirtein samalla iodealla yksi vessa tehty. Miten muuten olet suojannut nuo lankut kosteudenkestäviksi?

Ihania syyspäiviä!

kati kirjoitti...

...huomaatko miten kiire minulla on kirjoittaessani viestejä, sorry nää virheet siis... Mutta olen ihan täpinöissäni kun huomaan, että jollain on ihan just sama maku ;)

Merja K kirjoitti...

Heissan Maissi, kävinkin jo blogissasi ja lueskin mukavista messukuulumistasi :) Kiirettä näköjään pukkaa kummallakin, onneksi on mieleistä sellaista

Merja K kirjoitti...

Hei Ansku, täytyypä mitata se naulakko, kun menemme ensi kerran Unelmaan. Se on oman liikkeen aikaisemmista valikoimista, sellainen yksi saattaa vielä olla jemmassa, en ole ihan varma. Palaan, jos löytyy :)

Merja K kirjoitti...

Hei Jaana, kiitos kommentista :)

Anu moikka, vesi oli kyllä kylmää, mutta niin tosi piristävää. Melkein kuuli, kuinka veri lähti kiertämään suonissa pikku pulahduksen jälkeen :)

Merja K kirjoitti...

Heippa Kati, en ole suojannut vielä mitenkään, eivätkä ole pahastuneet pikkuroiskeista. Aine on kyllä hankittuna, osmocolorin suoja-ainetta, mutta en ole mukamas vielä ehtinyt tehdä moista toimenpidettä