perjantai 19. syyskuuta 2008

Mamma mia - here I go again

Pikainen perjantaipostaus työnteon lomassa - monta projektia työnalla :)

Pakko kirjoittaa muutama sana tuosta Mamma Mia -leffasta. Leffa oli oikein pirteä ja iloinen, itse ainakin tulin siitä tosi hyvälle tuulelle. Jokainen näyttelijöistä osasi laulaa, Meryl Streep paremmin kuin kuvittelinkaan ja jopa Brosnan oli ihan siedettävää kuunneltavaa. Leffan kuvauspaikka sai huokailemaan ja fiilistelimmekin ystäväni kanssa, miten ihanaa oli viettää kuukausi sellaisessa paikassa. Mietiskelimme myös miten hauskaa näyttelijöillä on ollut ko. elokuvaa tehdessä, tanssi- ja laulukohtaukset olivat iloisia ja energisiä. Voin siis hyvillä mielin suositella elokuvaa kaikille Abba-musiikin ystäville. Mieheni ei tosin olisi leffasta välittänyt, eikä teatterissa montaa miestä ollutkaan, leffa on ehdottomasti "tyttöjen" juttu.
Vihdoin olen paikallistanut sohvatyynyt kotiimme. Hanna esitteli blogissaan kaunista Lexingtonin tyynyä, jollaiset haluan myös ehdottomasti meille. Paikallistin tyynyt jo läheisestä sisustusliikkeestämme, mutta en osaa päättää väriä. Kertokaatten mitä mieltä olette.

Sopisiko sohvalle paremmin beigetähtityyny vai tummahkon ruskea sellainen. Beige on aika voimakkaan värinen, ei mikään haalea. En löytänyt Lexingtonin sivuilta tyynymallia, joten en voinut laittaa värejä tähän näytille. Linumilla on tyynyväreihin sopiva torkkupeitto, beige ja tummanruskea, johon ajattelin myös satsata. Torkkupeiton väri riippuu tuosta tyynyvalinnasta.


Ohessa vielä muistinvirkistyksesi jo aiemminkin esitellyt kuvat meidän olkkarista. Matto on beige kuten myös laskarit. Noiden pariksi se beige tyyny sopisi paremmin, mutta kun se ruskea houkuttaisi. Josko kuitenkin valitsen ruskeat ja niiden seuraksi jotain muita beigensävyisiä tyynyjä?? Ja koska meillä on kuitenkin aika tummia huonekaluja, niin niiden seurassa ruskea taas olisi parempi? Mm. sohvapöytä on tummempi kuin kuva antaa ymmärtää. Pliiiiis, kommentoikaa :)


Jaa-a, onpa minullakin ongelma pohdittavana. Tosin olen todella tyytyväinen, että tämä asia on suurin ongelmani tällä hetkellä. Kyllä sitä ehtii taas murehtia, joten tällä erää olen erittäin onnellinen asioiden tilasta.

Iloa viikonloppuusi!

Terkuin Merja

12 kommenttia:

Marja Kristiina kirjoitti...

Suuri kiitos, Merja, helpotti ja lämmitti. Ja täysin oikeassa olet. Minulla on ollut hyvin paha tapa padota kaikki sisälle, kai kasvojen menettämisen pelossa, tai itsekontrollin. Se sairastuttaa liian pitkään jatkuessaan.

Kyse on mieheni äidistä, ja tilanne on erityisen murheellinen koska isä menetettiin jo muutama vuosi sitten. Lisäksi lapsi joutuu toimenpiteeseen ja vaikkei kyse ole mistään vakavasta, pienen hätä ja pelko (ja myöhemmin kipu) riipii äitiä. Joskus on vaan liikaa tekeillä.

Aurinkoista viikonloppua!

Lissu kirjoitti...

mun valinta olis ruskea, koska pelkkä beige vois olla turhan pliisun näköinen...
Hyvää viikonloppua!

Mai kirjoitti...

Olen Lissun kanssa samoilla linjoilla. Tummenpaa ruskeaa, ehdottomasti! Jottei tule tasapaksua puuroa:)..vaikka makuasioitahan nämä!

Joulun aikaan sekaan mahtuisi kivasti myös ruskean kaveriksi pari punaista tyynyä? tai viltti?

Wanhatar kirjoitti...

Molemmat värit passaisi... Voisihan se ehkä olla parempi vaihtoehto se tummempi ruskea:) Ihanaa kuulla, että sinulta ei löydy tuon suurempia ongelmia:)) Mukavaa viikonloppua!

Mari

anu kirjoitti...

Ruskea parempi sanoisin minäkin!
Ja muuten noista synttäreistä että niin meilläkin vielä lasten synttärit viikon päästä perjantaina!
Iloista perjantaita!

Merja K kirjoitti...

Heissan kaikille :) Kiitos kommenteista, hyviä pointteja olette kommentoineet. Hyvä että olette ruskean kannalla, laitan siis ne varaukseen.

Hanna kirjoitti...

Minäkin kannatan ruskeaa, kas kummaa :) Se on niin ihanan suklaisen ruskea.

Tarja kirjoitti...

Ruskeat minäkin ostaisin :o)
Aurinkoista viikonloppua sinulle!

Sarppa kirjoitti...

Tosi ihana tuo Hannan tyyny.. eikös niitä tyynyjä saisi kotiin sovitukseen? että voisi katsoa vielä kotona sävyt yms..ois aika kätsyä kyllä..

minna kirjoitti...

Ruskeat ehdottomasti:) Ovat talvea vasten jotenkin lämpimämmän väriset kuin beiget.

Titti kirjoitti...

En ota kantaa "ongelmaasi". Olen äärettömän huono tällaisissa asioissa...
Lämpimästi Sinua halaten toivotan mukavaa viikonloppua!

Maissi kirjoitti...

Moi! Ruskeaa minäkin täällä liputtaisin! Tuntuisi, että ruskea terästäisi mukavasti sisustustasi! Ihanalta kyllä näyttävät varmasti molemmat väritkin.

Kiva kuulla tuosta leffasta. Näin silloin sinkkuelämän leffassa kyseisen leffan trailerin ja jo siitäkin tuli sen verran hyvä fiilis, että mentävä on, ainakin tämän "arvostelusi" jälkeen!

Mukavaa viikonloppua!