maanantai 20. lokakuuta 2008

Se päivä oli iloinen...


Ihan pakko oli vielä lisätä toinen postaus tälle päivälle, nimittäin niin kovasti ilahduin saamastani paketista. Onni suosi minua Jaanan blogin arvonnassa ja hain tänään palkintoni postista. Ensinnäkin oli ihanaa saada itse paketti, vierailen ko. postissa päivittäin, mutta en saajana vaan lähettäjänä. Ja kun avasin paketin, mikä ihana tuoksu tulvikaan pussista. Paketista löytyi ihastuttava "tötterö", joka oli täynnä ruskeita tuoksutuikkuja, kauniisti kääritty saippua, hienosti tuunattu maljakko ja sievä kortti. Kortissa luki:" Elämässä ei ole kyse siitä mitä sinulla on, vaan siitä mitä sinulla on annettavana muille" Näin on sanonut Oprah Winfrey ja on muuten tosi viisaasti sanottu. Kiitos ja halaus Jaana, aivan ihana paketti!!

Toinen ilon aihe tänään oli, että pikaisella kauppakierroksella tein mainioita löytöjä. Yksi niistä on tämä kaunis Pentikin lasimalja, johon sain mahtumaan keräämäni viinipullonkorkit. Kiikutan maljan huomenna mukanani Unelmaan ja lasisysteemi löytänee paikkansa sieltä. Ostin myös muita kivoja juttuja, niistä kuvia myöhemmin.
Kolmanneksi saimme viimein lukkoon lyötyä Bilesiskojen marraskuiset treffit. Meitä on viisi ihanaista naista, jotka ovat kaltaisiani bilehileitä (tosin näin vanhemmiten enää harvemmin, mutta silloin kun mennään, niin mennään eikä meinata). Meidän piti alunperin lähteä Tallinnaan, mutta yksi siskoista joutuikin kyseisenä ajankohta töihin. Niinpä me pääkaupunkiseudun siskon päätimmekin mennä ko. päivänä työn raskaan raatajan luo Tampereelle ja treffit järjestyivät sinne. Sviitti on varattu hotellista, joten vapise Tampere, täältä tullaan :)

Mollivoittoinen aamu kääntyi siis iloiseksi iltapäiväksi ja iloinen iltapäivä toivottavasti vielä mukavammaksi illaksi. Näihin kuviin ja tunnelmiin :)

Terkuin Merja

14 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Teillä juhlii Bilesiskot ja meillä puolestaan Turvamisukat, ja silloin aina rytisee suuntaan tai toiseen - hyvässä hengessä toki. Naisenergia jyrää!

Kauniita arvontapalkintoja olet voittanut! :-)

Mari kirjoitti...

Ihanat reissukuvat! Ja kuullostaakin niin kivalle matkanne. Ja tuo Tampereen-keikkakin;)

Ihana palkinto...

Outi kirjoitti...

Bilesiskot kuulostaa tosi hauskalta! Joskus on tosi kivaa lähtee "tyttöjen" kanssa baarikierrokselle! Itselläni on tällä hetkellä se tilanne että kaikilla kavereillani on pienet lapset kun omani ovat jo kasvaneet isommiksi, joten aikas hiljaista on tuon bilettämisen suhteen. Mutta sitten taas joskus mennään!

Heta kirjoitti...

Ihanalta kuulosti teidän reissunne! Ja bilesiskot, voih. Itse vietän juuri sitä oikein pikkulapsiaikaa, jolloin kukaan ei koskaan jaksa lähteä minnekään ja aina jollakin on vauva tms. Joten toivossa täytyy elää!

Maissi kirjoitti...

Kiva, että matkanne oli onnistunut! Kivoja ostoksia olet tehnyt jo tänään. Ihana tuo lasipurnukka. Saamasi lahja oli myös todella ihana..
Tuollaiset retket ja niiden suunnittelu on minustakin tosi hauskaa puuhaa. Mekin löimme lukkoon juuri tänään parin ystäväpariskunnan kanssa teatteriretken ja sen jälkeen tietty hyvän ruoan nautiskelua. Näitä hauskoja juttuja on mukava odotella!

Inkivääri kirjoitti...

Onnea sinullekin arpajaisvoitosta! Hienon purkin olet löynnyt ja nuo viinipullonkorkit sopivat oivasti sinne:)

taburetti kirjoitti...

Heissan Merja!!
Mukavaa kuulla, että paketi tuli ehjänä perille.
Kuulostaa mukavalta tuo pilesiskojen meno...... pitäkää tosiiiii hauskaa, vaikka kaikesta lukemasta päätellen varmasti myös pidätte.
Terkuin Jaana

Katja - Bag End kirjoitti...

Mukavaa Tampereen reissua toivottelen! Ja jestas kun voi viinipullon korkitkin näyttää kivoilta kauniin purkin sisällä. Minä olen aina heittänyt ne menemään, mutta taidankin alkaa niitä säästelemään jatkossa :-)

Oi kun odotan joululomaa Suomessa että pääsen taas Pentikin putiikkia koluamaan...

Piipa kirjoitti...

Oi miten kauniita tavaroita jälleen!!!

minna kirjoitti...

Bilesiskot kuulostaa kivalta:) Katkasee kivasti arjen, kun on jotain hauskaa tiedossa! Meillä on kuuden hengen naisporukka 30+ kerho ja vuoden mittaan on aina tapaamisia jonkun kerholaisen kotikaupungissa ( alunperin olemme samasta kaupungista lähtöisin ) ja milloin minkäkin teeman ympärillä. Perinteenä on Tukholman risteily joka syksy. Marraskuussa taas luvassa:)

Hannis kirjoitti...

Voi kuin nätin paketin olit saanut :-)

Mulla muuten samainen Pentikin purkki! Ostin sen pipareita varten. Ikeasta haetaan aina laatikkokaupalla, pojat mutustavat kuin leipää, apua. No, välillä pidetään taukoa.

Terkuin Hannis

Valloittava valkoinen kirjoitti...

ihanaa tuollainen yhteinen bile ilta!!!
ja tosi ihana palkinto!
Iloista päivän jatkoa!
Anu

Noora kirjoitti...

Voititpas ihanan palkinnon. :)
Mua ei ole onni suosinut juuri arvonnoissa..ennen oli toisin, välillä soitettiin joka viikko jostakin ja ilmoitettiin arpajaisvoitosta. Mutta se oli silloin...

Tampereen reissu kuulostaa kivalta, mä kävin mieheni ja muutaman ystävän kanssa viime viikonloppuna ulkona syömässä ja vähän kuppilassa. Mutta täytyy todeta että en oikein viihtynyt..taidan olla oikea tylsimys. =D

Pentikin purnukka on ihana, itsekkin löysin joku viikko sitten Pentikin alesta samanlaisen..mulla se vielä huutaa tyhjyyttä. Mitähän mä sinne sisälle keksisin?!

maano kirjoitti...

ihania ja hih karmivia (lähinnä noi kiljotiiniviritelmä jutut ..heh ) niit on olemassa muovisia kiljotiinejä jossa ei tartte koskee koko raatoon ... onnea voitosta sekin näytti ihanaiselta :)