lauantai 25. lokakuuta 2008

Töpinät potenssiin kymmenen

Tää täti täällä on taas aivan tohkeissaan, innoissaan ja töpinän täpinöissään. Sain eilen uudet Tilda-uutuudet käsiini ja verenpaine pomppasi hetkessä pilviin. Olen oikeasti melkein kateellinen Tone Finnangerille siitä, miten jollakin voi tulla mieleen kokoajan noin paljon uusia ihania ideoita ;). Okei, ei hän varmaankaan ihan yksin noita juttuja suunnittele, mutta siltikin. Kuoseissa on aivan ihania roosan ja ruskean/harmaan yhdistelmiä, just niitä minun lemppareita, ah ja voih!

Nämä tuotteet tulivat sikäli vähän huonoon aikaan, että olen juuri tuskaillut viime päivät pääni kanssa. Siis tuskaillut sitä, että mielessä myllertää ihan liikaa ideoita. Ja kun ideoita on liikaa, en saa jäsennettyä niitä ja koko pää on kaaoksessa. Tuntuu siltä kuin ei saisi mitään aikaiseksi. Ja nyt vielä nämä uudet ihanuudet, joista voisi tehdä vaikka mitä!! Onneksi tänä viikonloppuna on tiedossa Unelman pihan haravointia, joten toivottavasti siinä haravoidessani saan pääni selvitettyä.


Olisi kiva tietää, miten te muut saatte kaaoksessa olevan pään järjestykseen, laittakaa vinkkejä tulemaan :) Tai miten vuorokauteen saisi lisää tunteja??

Pirteää viikonloppua kaikille!

Lauantaiterkuin Merja

13 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Kauniita ovat nämä uutuudet!!
Mä olenkin jo ehtinyt hankkimaan noita uusia kankaita ja muuta sälää. Näissä on ihanat sävyt, sopivat talveen..
Aikaa ei vaan oo ollut toteuttaa niistä mitään. Koko ajan pyörii työasiat mielessä jne.

Marja Kristiina kirjoitti...

Sama pääongelma täälläkin. Sama pää kesät talvet :-/ Olen murehtivaa ja puhkianalysoivaa tyyppiä, joten järjesteltävää on aika usein -- ettei mene ahdistuksen puolelle.

Itse koitan järkkäillä ajatuksiani lukemalla laatukirjallisuutta ihmisiltä, jotka ovat paitsi erittäin älykkäitä, myös hyvin lämpimiä ja monissa liemissä keitettyjä. Saan aina paljon rauhallisia oivalluksia plus monet asiat asettuvat perspektiiviin. Toinen on kirjoittaminen, jota teen tätä nykyään vakavissani. Kolmas on puhuminen, asioiden jakaminen.

Jos pää on sekaisin ideoista, minusta kannattaa hiukan odotella ja makustella niitä. Yleensä ne kirkastuvat ja jalostuvat timanteiksi alle viikossa.

Lämpimät terveiset ja pikaista tolkkua tohinaan!!!

Maissi kirjoitti...

Hei merja :´) ystäväiseni!!

Olen olemassa, siis elän.. Huomasin itsekin nyt vasta tuosta viestistäsi, etten ole käynytkään koneella sitten moneen päivään. Ihana kun kyselit!!

Äidilläni on syntymäpäivä tänään ja niiden järjestelyissä ja erilaisissa muissa puuhissa on viikkoni kulunut todella lahjakkaasti..

Ajattelin kyllä tänään kirjoitella uutta postausta, kunhan illalla kotiudumme. Niin ja tietty selata muidenkin blogeja ihan ajatuksella..

Ihania Tilda uutuuksia!! Tosi suloisia. Pistävät todella pään pyörälle... Kyllä minulla ainakin pyörii niin paljon keskeneräisiä asioita päässä ja töitä pöydällä, että ei tahdo aina tietää, mitä seuraavaksi ryntäisi tekemään. Naisen elämää kai..

Mukavaa viikonloppua! Minä tästä lähden valmistautumaan juhliin.

Susanna kirjoitti...

Ihanan näköisiä juttuja. Nyt on niin mun sävyt kehissä!

Mä siivoan ensiksi työpöydän ja -huoneen, kyllä siinä siistiessä kummasti alkaa tulemaan järjestykseen asiat. Sitten teen listoja ja suunnitelmia :D. Ja ensin pitää tehdä keskeneräiset pois lata ennenko saa leikata uutta :D.

En ole vielä keksinyt miten sais lisää tunteja. Liikunta ja rentoutuminen auttaa kyllä tekemään tunneista tehokkaampia ja mukavampia.

Merja K kirjoitti...

Heissan kamut :) Nyt kimpsut ja kampsut kasaan ja matka kohti Unelmaa, jes!

Kiitos kivoista ja hyvistä vinkeistä. Yritän tuulettaa pääni hyvin tuossa syysmyrskyssä, niin että kaikki ajatukset lentävät taivaan tuuliin. Sillähän tästä ongelmasta päästään ;)

Kommentoikaa vaan lisää, kommentteja on aina niin kiva lukea!

ilona kirjoitti...

Mielettömän ihania nuo uutuudet!!Itsellä vähän sama juttu,että jos liikaa suunnitteilla,ei saa mitään aikaan,tai sitten puolet unohtuu ihanista ideoista:) Olen huomannut että inspiraatiota kannattaa odottaa,eli sitten kun tulee se tekemisen into,niin sitten saa päivässä jo paljon aikaan:)

jaana kirjoitti...

Hih!
Mulla on yleensä ihan tyhjä pää :P

Oikeesti, ei voi olla ideaköyhempää ihmistä kuin minä - ja siihen kun vielä yhdistää tumpelot kädet, niin soppa on leipä!

Susanne kirjoitti...

Huokaus, kyllä on kauniita kankaita! Blogissani olisi sinulle jotain =)

Sanna kirjoitti...

Heipsan!

Ihania uutuuksia, laitoin tilauksen tulemaan. :)
Täälläpäin tuulee ja myrskyää ihan urakalla, peltikatto piti järkyttävää mekkalaa koko yön.

Itsellänikin on hieman sekaisen sorttinen olotila, toisaalta pitäisi hyppiä riemusta kattoon ja toisaalta sama asia ahdistaakin. Olotila on sellainen, ettei mikään varmaan onnistu tänään, joten taidan hyvällä omallatunnolla pyhittää sunnuntain laiskuudelle. Tuo liikunta on kyllä ehkäpä mitä parhain vinkki, se selvittää ajatuksia ja saa aina paremmalle mielelle. :)

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa.

-Vk

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Siis niiin ihania kuoseja!!!
ja tuo alemmassa kuvassa oleva iso kaappi on aivan mahtava!!!
Ja voi ei hiiriä tuntuu olevan monessa paikassa pyrkimässä sisälle tai jo siellä!
Ideat on ihania mutta välillä pää on pakahtua aika pulaan mutta hyvä jos pääset unelmaan tuulettumaan!!!
Iloista sunnuntaita!
Anu

Mari kirjoitti...

Ihania uutuuksia:) Kyllä noista olisi mukava alkaa ommella!

Minullakin on yleensä aina päässä liikaa ajatuksia. En tiedä mitä niille pitäisi tehdä...

taburetti kirjoitti...

Myös täällä löytyy samaa ongelmaa...
varmasti kaikkien luovien ihmisten ongelma.
Minua ovat auttaneet lenkit, joille lähden yksinäni vain sauvat käteen ja menoksi, tai runojen/ ajatelmien lukeminen ja onhan niitä joitakin syntynyt itseltäkin tuonne laatikkoon tai vain ajatusten kirjoittamista ylös,,,,
joskus se auttaa aina ei.

Mukavaa sunnuntaita sinulle!!
-Jaana-

Arja-Leena kirjoitti...

Hei Merja ja kaikki muut täällä!
Olen aivan uusi täällä ja Kasperiinan löysin vasta kuukausi sitten. Mutta hyvä myöhään...
Tilda hömppään olen ihan hurahtanut ja päättänyt kaivaa nuoruuden ompelutaidot esille :) Leppävaraan lähden ostoksille ja hakemaan vinkkejä vasta-aloittelijalle. Odotan kovasti kurssia tästä. Kiva tuo joulukorttiaskartelu-kurssikin, mutta tietysti olen matkoilla ko. päivänä.

Tuohon pääongelmaan on ratkaisu 5-10 minuuttia rentoutusta hyvän cd:n kanssa - TOIMII!
Näyttelijä Outi Mäenpää sanoi jossakin ohjelmassa, että ihminen tarvitsee rentoutustuokion joka päivä toimiakseen luovasti ja tehokkaasti. Allekirjoitan tuon kaiken. En uskonut rentoutuksen voimaan, kun sitä minulle suositeltiin > nyt olen ihan koukussa siihen. Minä pidän (on minulle tehokkaampi)enemmän cd:tä joissa on ohjaava puhe vrs. pelkkä musiikki. Kun oppii rentoutumaan niin jatkossa riittää muutama minuutti.

Kiva, kun olette olemassa!

Paistetta ja iloa tähän kaamokseen!
Arja-Leena