lauantai 30. lokakuuta 2010

Bedroom in pink


Mielenkiintoinen koulupäivä takana, vaikkakin huomaa, että päivän jälkeen on hiukka väsy :) Tänään piirsimme keittiötä perspektiivipiirroksena ja se vasta olikin mielenkiintoista. Horisontit, pako- ja katselupisteet vilisevät mielessä, mutta pääsin kyllä jyvälle, mistä on kysymys. Opettaja näytti myös pari esimerkkiä taideteoksista, joissa perspektiiviä on hyödynnetty ja tällaisesta oiva esimerkki on kuuluisa Milanosta löytyvä "Pyhä ehtoollinen". Luulenpa, että tästä lähtien vanhoja maalauksia katsoo vähän eri silmällä. 


Ja sitten muutamat kuvat Unelman makuuhuoneesta, joka on kovin vaaleanpunainen :) Mietin välillä, pitäsikö makkarin väristystä vaihtaa talveksi, mutta ainakin toistaiseksi se on jäänyt. Olen ikuinen vaaleanpunafani, mutta ehkä talviaikaan voisi olla jotain muutakin väriä esillä. 

 

Mr Järki ei ymmärrä laisinkaan, että tekstiilejä vaihdellaan vuodenaikojen mukaan ja hänen mielestään meillä on esim. erilaisia tyynyjä ihan liikaa. Vastaukseni on sama kuin saappaiden ja laukkujen kohdalla: höpsistä, niitä ei voi olla koskaan liikaa ;)


Mahtavaa, että on lauantai, voi nostaa jalat sohvapöydälle ja ottaa ihan rennosti. Kynttilä  pöydälle palamaan, hyvä romaani ja lasi viiniä, siinä se!

Ihanaa lauantai-iltaa!

Terkuin Merja

18 kommenttia:

Taikku kirjoitti...

Ai kun kuulostaa kivalta sinun iltasi! Ja vaaleanpunainen on hyvä väri, minäkin tykkään vaikka en käytä sitä hirveästi sisutuksessa. Jotain tyynyjä joskus ja pientä rekvisiittaa, mutta tyttöjen huoneeseen sitä sitten "tungen":)

Mulla on ollut hyvä tuunauspäivä. Kuoharilasillisen kaadoin päivän kunniaksi. Meinaan vielä ommella. Niin ja illalla tulee niin ihku Cocktail's -elokuva. Pakko varmaan katsoa..jälleen kerran!

Johanna kirjoitti...

Voi kun ihania kuvia, todella kaunista.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

kaunis huone ja pinkki ihana väri.
muutkin kuvat kauniita.

Merja K kirjoitti...

Kiitos Taikku leffavinkistä, en ole huomannutkaan että se tulee tänään. Hesari jäi aamukiireessä lukematta

Kiitos Johanna ja Irmastiina ja leppoisaa lauantaiehtoota!

Sarppu kirjoitti...

Ihanat kuvat ja tunnelmat. Vaaleanpunainen on hyvä ja kaunis, herkkä väri ja menee hyvin talvellakin ja voihan sitä terävöittää vaikka luumulla, jos ei ole vielä tarpeeksi tyynyjä :) olen itse sellainen tyynyfani, että niitä pitäisi olla lähes kaikkia värejä :)

sirkkis kirjoitti...

Ihanaa vaaleanpunaistaja suloisen näköistä. Miehet eivät voi ymmärtää miksi jotain pitää vain olla monta. Kysy heti perään montako solmiota hänellä onkaa ja miksi ? Ihanaa lauantain levollisuutta sinulle.

Riitta kirjoitti...

Minäkin vaaleanpunaisen uskollinen ystävä. Miehet ei aina joo ymmärrä noita vuodenajan vaatimia sisustus muutoksia ;)
Viihtyisin kyl tuossa makkarissa.
Iloista viikonlopun jatkoa sinulle

Merja K kirjoitti...

Sarppu, jep hyvä idea, luumu sopisi hyvin tuonne vaaleanpunaisen kaveriksi.

Sirkkis, taidankin käydä laskemassa solmiot ja vetää ässän hihasta seuraavan tyynykeskustelun aikana ;)

Riitta, niinpä, kiva kuulla että muillakin samanlaisia "ongelmia" :)

päivi kirjoitti...

pehmeän romanttinen unihuone:)
ja vaaleanpunainen käy sinne mielestäni ympäri vuoden...
kauniita yksityiskohtia ja esineitä!

ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!

iltaterkut
päivi

ps .
taas täällä sataa lunta,
ei vain ota pysyäkseen maassa?

Merja K kirjoitti...

Päivi, edelleenkin kaipaan sitä lunta tännekin. Olisi niin paljon valoisampaa.

Mukavaa viikonlopun jatkoa sinullekin!

Virpi kirjoitti...

Yksi ikuinen vaalenpunaisen fani täälläkin ilmoittautuu :) Meillä sitä saa nyt vielä 'viljellä' tarpeeksi tyttöjen huoneisiin joten muualle se ei ole liiemmin rantautunut :)

Koulupäiväsi kuulostaa mielenkiintoiselta :) Mä niin innolla odotan tulevia koulupäiviä ja kaikkea uutta mitä siellä vastaan tuleekaan. Maanantaina mennään paklaamaan ja nauhoittamaan jotain seiniä sisäpintakäsittelyn harjoitustunneilla :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Sanna-Mari kirjoitti...

Mikä noita miehiä vaivaa :P :D :D

Merja K kirjoitti...

Virpi, opiskelusi kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ja mikä parasta se on käytännönläheistä. Tsemppiä maanantain koulupäivääsi!

Sanna-Mari, sano muuta, eri planeetoilta tosiaankin ollaan ;)

Rilla kirjoitti...

Täydellinen ilta ja kaunis huone. Tuo sohvatyynykeskustelu on meiltäkin tuttu :D Niitä on kuulemma liikaa. Joskus jopa niitä on yritetty viedä pois. Törkeetä...

Merja K kirjoitti...

Höh, mikähän niissä sohvatyynyissä niin nyppii tuota miessukupuolta :)

Nonna kirjoitti...

Mullakin tuli mieleen, että ehkä talveksi tuohon vaaleanpunaisen rinnalle joku muu väri! Mutta ihana on makkarinne ihan tuollaisenaankin!

Nuo peltipurkit alempana ovat aivan mahtavia. Sotkeeko tuo decoupage-lakka ja missä sitä suhuuttelet? Itse olen miettinyt sellaisen hankkimista monta vuotta, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi...

Mukavaa alkavaa viikkoa!

ps. Niin mistä se Mr järki tulikaan? =)

Louise kirjoitti...

Harmi että meilläpäin mieheni vastustaa vaaleanpunaista...hänen mielestä se on niin naisellinen väri ettei se sovi esim. makkariin ;( Minä taas tykkäisin :)

Merja K kirjoitti...

Nonna, lakka on helppo levittää siveltimellä, on vähän kuin erikeeperiä. Helppoa :)

Laitan tuon Mr Järki jutun vaikka seuraavaan postaukseen ;)

Louise, Mr Järkikään ei ole mikään vaaleanpunafani, mutta ei varmaan raaskinut sanoa mitään :) Tein nimittäin melkoisen työn tuon päiväpeitteen kanssa, ompelin sen Hemtexin pöytäliinoista.

Nyt lähden katsomaan livenä Dancea, hauskaa!