tiistai 21. joulukuuta 2010

Lahjapaketteja osa II


Etelä-Suomen päivitellyin puheenaihe tällä hetkellä lienee lumi. Käväisin tänään Helsingin keskustassa autolla ja olipa siellä mielenkiintoisen näköistä. Lumikasat olivat aivan mielettömät ja parkkipaikkoja sai etsimällä etsiä, koska lumi oli vallannut kaikki paikat. No hyvin selvisin, vaikkakin uutta lunta alkoi sataa kun lähdin kotia kohden. Hip hei!


Ja kuten kuvasta näkyy, sitä lunta tosiaankin on. Kompostorimme ei taida olla hetkeen käytettävissä, kansikin on jäätynyt kiinni :)


Innostuin viime yönä paketoimaan lisää lahjoja. Paketteja on kiva värkätä, kun on aikaa, kiireessä en kyllä ehtisi panostaa näin paljon.


Myös viimeiset opettajien lahjat saivat vielä somisteita, nuo Fimomassasta tekemäni karkkikepit ovat mielestäni hauskoja :) 
 

Mr Järjen lahjavillasukat saivat yksinkertaisen, mutta mielestäni kauniin paketoinnin. Tämä paketti on tosi helppo tehdä; sukat pussiin, naru ympärille ja nimilappu narusta kiinni, siinä se!

Nyt jouluvalmistelujen kimppuun. Iloista ja toivottavasti stressitöntä joulun valmistelua!

Terkuin Merja

18 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Kauniisti olet paketeerannut. Tuo pussi-paketti on kiva idea, vaan mistä löysit tarpeeksi isoja pusseja? Olen joskus tehnyt lahjapussit ja -kassit itse, mutta tänä vuonna en jaksanut...ihan vaan pakettiin kääräisen lahjat.

Hyvää ja ihanaa joulua :)

Elsa kirjoitti...

Kauniisti olet paketoinut, kyllä saajat tykkäävät...

Juu, lumi Hgissä tuo kaikkeen ihan oman säväyksen. Enää on turha lähteä Lappiin hiihtämään, sen voi hyvin tehdä täälläkin. Ajattele, että voisi sanoa hiihtäneensä Mannerheimintiellä... Ihan ainutlaatuinen kokemus.

Joulunalusterveisin,
Elsa

Nonna kirjoitti...

Minäkin tykkään paketoinnista! Materiaaleja piisaa, kun on tämmöinen jemmaaja niinkuin minä! Todella kauniita paketteja ja viemisiä olet kyllä vääntänyt!

Mukavia viime hetkiä ennen joulua!

miolann kirjoitti...

Pääsipä nauru kun katsoin tuota kompostorikuvaa! Siellä päin on kyllä satanut ihan kiitettävästi.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

musta on ihanaa, kun on paljon lunta... Täällä L-S:ssa on ollut niin montalumetonta joulua, että nyt pitää nauttia, kun saadaan valkoinen joulu... tai olihan viiem joulukin valkoinen...:)

Johanna kirjoitti...

Kauniit paketit <3 Minä lähden huomenna joululahjaostoksille ja nyt tuntuu kivan jouluiselta kun loma alkaa muutaman kymmenen minuutin päästä.

Merja K kirjoitti...

Hanni, nuo pussit ovat itse asiassa kauppani peruja, silloin minulla oli tuollaisia myynnissä.

Elsa, heh Manskulla hiihtäminen olisikin aika extremeä. Pitäisikö kokeilla ;)

Nonna, materiaaleja hamstraan minäkin, tosin en aina löydä kaikkea jemmaamaani

Merja K kirjoitti...

Miolann, jep lunta on kyllä ihan kiitettävästi..

Irmastiina, mietin juuri tänään, että mieluummin metritolkulla lunta kuin "musta" joulu. Tosin kolaaminen alkaa jo vähän tympäistä ;)

Johanna, onpa kiva, että pääset lomalle. Ihanaa lomaa!

Vekarus kirjoitti...

Hienoja paketteja olet tehnyt! Ja fimomassaa pitäisi näköjään joskus testata, ihania!

Merja K kirjoitti...

Vekarus, fimomassaa on tosi helppo työstää ja siitä saa monenmoisia juttuja

Mari - Somasti kirjoitti...

Huh mikä määrä tosiaan lunta siellä! Kauniita tosiaan nuo karkkikepit noissa pulloissa. Matkalla jouluun viettoon meinaan minäkin napata muutampan patenttipullon ikeasta ja laittaa muutamille ystäville glögit kauniiseen pulloon kauniisti.. :) Näyttääpä olevan sinulla yhtä samaa joulupaperiakin kuin minulla, hih! Sama maku! :)

Esmeralda kirjoitti...

Voi miten ihania paketteja jälleen! ♥
Minunkin täytyy ottaa tänään paketointiurakka, tuskin näin kauniita paketteja saan aikaan, kun lasten lelulahjat pakkaan. :)
Ihania viimehetken valmisteluja toivottelen sinulle! ♥

Louise kirjoitti...

Kauniit paketit jälleen kerran! :)

-Heli- kirjoitti...

Kauniita paketteja :)

Sanna-Mari kirjoitti...

Katoin että postilaatikko on noin lumen peitossa..ei sentään :D

Kauniita paketteja. Mää jaksan panostaa sen pari pakettia ja sitten alkaa jo ryydyttää se vuori ja huitelen vaan papereihin :P Ens vuonna vois oikeesti paketoida sitä mukaa mitä hommaa :)

Mukavia valmisteluita! Meillä on jo ihan ookoo mallilla :D

Helena kirjoitti...

Todella kauniita paketteja!!

Merja K kirjoitti...

Mari, tuohan on hyvä idea tehdä pullot itse. Täytyykin laittaa korvan taakse ensi joulua varten :)

Esmeralda, isot lelupaketit ovat hankalia paketoitavia, enkä panosta niihin ihan näin paljoa. Mr Järki osallistui myös eilen talkoisiin ja hän sai aikaiseksi hilpeitä paketteja ;)

Louise ja Heli, kiitos ja kiva kun poikkesitte :)

Merja K kirjoitti...

Sanna-Mari, minullakin on kyllä tämän vuoden paketointikiintiö täynnä. Ensi vuonna voisi tosiaankin paketoida sitä mukaan kun hankkii, hyvä idea :)

Helena, kiva kun jätit kommentin ja poikkesit