perjantai 6. huhtikuuta 2012

Easter box


Kiitos kivoista kommenteistanne edelliseen postaukseeni ja selvisihän se helmililja/hyasinttiasiakin :) Arvontapostauksen kommenteihin on myös tullut paljon tosi hyviä ehdotuksia jatkon suhteen, laitan ne kaikki korvan taakse ja toteutan niitä täällä blogissani. Vielä ehtii mukaan arvontaan, joka löytyy pari postausta alaspäin.


Ei näköjään päivää ilman värkkäykstä, ohessa taas yksi pääsiäisvärkkäykseni, jonka tein tällä kertaa lokerolliseen laatikkoon. Narsissit tietty kuuluvat pääsiäiseen, joten narsissiruukku sai yhden lokeron käyttöönsä :) Narsissiruukkuun tökkäsin pienen vihreän liitutaulun, johon kirjoitin "easter". Kolmeen muuhun lokeroon laitoin kynttilän, tipun sekä itsekoristelemani pääsiäismunan.Kynttilä on ainoastaan koriste, sitä ei tosiaankaan polteta paloturvallisuussyistä.  Laitoin kynttilän silkkipaperin sisälle, kietaisin kynttilän ympärille sifonkinauhan, nauhaan laitoin metallisen laatikon pohjalta löytyneen "koristeen" sekä höyhenen. Yhden lokeron sain tipunen, joka on niin söpö. Samanlaista tipua käytin pääsiäiskranssissani ja hassua kyllä, jokainen näistä tipuista on erinäköinen. Ihana töyhtis! Tipun alle laitoin meriheinää, viiriäisen munia sekä höyheniä. Päälle laitoin hieman vihreää sisalkuitua väriä antamaan.
Isoja pääsiäismunia en ehtinyt täksi pääsiäiseksi tehdä kovin montaa, mutta muutama sellainen valmistui pajaltani. Päällystin tämän munin silkkipaperilla, laitoin pitsin kiertämään reunaa, munan pintaan revin palan vanhasta kirjansivusta ja liimasin ison kukan päälle vintagekuvan. Pari höyhentä lisäksi ja siinä se. Kukan ja paperin reunoja on "vanhennettu" leimasimen avulla.

Täällä on syöty pääsiäismunia oikein urakalla, nam! Pakko lähteä kohta happihyppelylle päätä selvittämään, olen nimittäin ihan suklaapöhnässä ;) Iloista pitkäperjantaita!

Pääsiäisterveisin Merja

8 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Kaunis on, sekä koko kokonaisuus että kaikki ihanat yksityiskohdat siellä!
Oikein hyvää pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

Askartelin itte kirjoitti...

Kauniit värkkäyksiä:) Hyvää pääsiäistä.

Annimuori kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä =) Minulla on jääneet suklaamunat kokonaan syömättä, jaiks..

Kotomon Taina kirjoitti...

Kauniita pääsiäiskuvia! :)
Mukavaa pääsiäisen aikaa sinne!

Titti kirjoitti...

Ah sinä ahkera askartelija miten oletkaan taas saanut kaunista aikaiseksi!
Minäkin ostin monenlaista tarviketta, mutten sitten jaksanutkaan kaikkea suunnittelemaani toteuttaa...
Aurinkoista pääsiäisen jatkoa!

sanna kirjoitti...

Todella kaunis asetelma. Sinulla on silmää. Hyvää pääsiäistä.

Sari kirjoitti...

Kaunis pääsiäisasetelma!
Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle.

Virpi kirjoitti...

Ihanaa ja rentouttavaa pääsiäisen jatkoa!