perjantai 20. huhtikuuta 2012

Viikonloppua!


Huh, vauhdikas viikko takana, touhua ja tohinaa on taas riittänyt. Tosin mukavaa sellaista, joten täällä ollaan iloisella perjantaituulella :)

Olin eilen ensimmäistä kertaa elämässäni vapaaehtoistyössä. Olen jo pidempään miettinyt sellaiseen osallistumista ja nyt viimein päätin aktivoitua asian suhteen. Olin töissä Plan "Koska olen tyttö" jäägaalassa ja työt hoidettuani pääsin nauttimaan myös näyttävästä gaalasta. Gaala tulee muuten maikkarilta lauantaina, kannattaa katsoa, mm. Laura Lepistö luistelee siellä jäähyväisnäytöksensä.

Plan tekee todella tärkeää työtä ja voit lukea lisää heidän"Koska olen tyttö" kampanjastaan täältä. Planin sivuilta löydät myös tietoa vapaaehtoistoiminnasta, mikäli olet innostunut sellaista kokeilemaan. Voin suositella lämpimästi, minulle ainakin jäi eilisestä illasta tosi iloinen mieli ja aion mennä vapaaehtoistyöhän toistekin :)

Kaiken tohinan keskellä olen ehtinyt jotain pientä värkätäkin, nyt innostuin tekemään koruja. Pidin äskettäin korukurssin ja helmet näyttivät niin houkuttelevilta helmityöalustalla, että päätin tehdä pari korua itsellekin.


Aika mustavalkovoittoisia koruja valmistui tällä kertaa; tein pitkän kaulakorun, jonka voi kietaista kaksi kertaa kaulan ympäri ja lisäksi pari rannekorua. Korut on testattu jo käytännössä ja niistä tuli tosi kivoja & mieluisia, tykkään! 

Ja sitten Kasperiinan lähiajan tapahtumia. Olen taas toukokuussa Sellon kirjastossa ohjaamassa askartelua tällä kertaa korttien tiimoilta. Tervetuloa siis kaikki aikuiset ja lapset tekemään ihania onnittelu/piristys/tervehdys/synttäri/parane pian/tai ihan mitä vaan kortteja sunnuntaina 6.5.2012 klo 13-16 :) Paljon malleja esillä, tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ja se on maksuton. Tervetuloa!

Odotan edelleenkin kiihkeästi kevättä ja puutarhan to do -lista on valmiina. Toivottavasti pääsen huomenna kukkapenkkien kimppuun ja upottamaan sormeni multaan :) Myös ikkunat pitäisi pestä, mutta yllättäen se ei innosta yhtä paljon kuin puutarhatyöt ;) Iloista viikonloppua! 

Terveisin Merja

12 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Minunkin piti visioida to do-listaa, mutta sitten päädyinkin ihan käsittämättömän perjantaiprojektin pariin: operaatio jääkaapin siivous. Olihan urakka!

Vapaaehtoistyö rupeamasi kuulosti mielenkiintoiselta, hieno juttu!

Merja K kirjoitti...

Auts, tuokin pitäisi tehdä. Kiitos muistutuksesta :)

Kodinhenki kirjoitti...

Hieno päätös, olen itsekin miettinyt tuota kummiutta. Kauniita koruja! Hyvää viikonloppua sinulle.

Susanne kirjoitti...

Kauniita koruja!
Voi kun täälläkin pääsisi pian upottamaan sormensa puutarhan multaan:)
Blogissani on sinulle tunnustus:)

Maikki kirjoitti...

Kummi täälläkin :)

Merja K kirjoitti...

Kodinhenki, kummius kannattaa, voin suositella

Kiitos Susanne tunnustuksesta!

Maikki, meilläkin on kaksi Plan-kummilasta. Olen ollut tosi tyytyväinen Planin toimintaan ja tuntuu, että sitä kautta voi tosiaankin vaikuttaa kehitysmaiden lasten elämään

Riitta kirjoitti...

Tuo gaala oli varmasti upea !
Kauniit helmet, musta-valko yhdistelmä toimii aina.
Iloa viikonloppuusi ♥

Peppi kirjoitti...

Hienoa, että ehdit tehdä vapaaehtoistyötä. Välillä olen miettinyt ihan MLL:n liittymistä, mutta tohinan keskellä jäänyt.
Helmien oston olen totaalikieltänyt itseltäni. Hirveästi tekis mieli, mutta pelkään, että niihinkin vois hurahtaa ihan kympillä :D
Viikonloppua!

Merja K kirjoitti...

Riitta, iloa myös sinulle!

Peppi, MLL olisi myös hyvä kohde, kannatetaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, vapaaehtostyötä tääläkin on mietitty.
Huomasin, että olit kommentoinut Susannen blogiin Hesan kyselyyn. Oletko käynyt Kaivarin Kanuuna kirppiksellä,suosittelen.
t Riitta, Tampereelta

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ablodit vapaehtoistyölle!
Ja riittähän taputuksista myös koruille, kauniita ja tyylikkäitä!

Merja K kirjoitti...

Riitta, kiitos vinkistä, eipä ole tullut käytyä

Kutsin kämppä, kiitos ablodeista :)