lauantai 7. huhtikuuta 2012

Talowanhuksen pääsiäinen


Pääsiäisloma on tuntunut tänä vuonna tosi pitkältä. Kaikenlaista ja monenmoista on puuhailtu, vuorokauteen on kai vaivihkaa tullut tunteja lisää :)


Unelmassakin on ehditty viettää aikaa ja myös talowanhus sai osansa pääsiäiskoristeista. Miten ihmeessä olenkin näin innostunut pääsiäisestä tänä vuonna? Koskaan ennen en ole tehnyt ja laittanut esille näin paljon pääsiäiskoristeita.

Tuvan pöydälle kaivoin kaapista joitakin vuosia sitten Hemtexistä ostamani keltaisen liinan, jossa on iloisia tipusten kuvia. Tulppaanien sekaan taas löysin kaapista höyhenmunia. Tuvan hirsiseinällä roikkuu viime vuonna tekemäni pääsiäiskranssi, joka on kiva väriläiskä tummalla seinällä.


Viiriäisenmunista tein rautalankaympyrään pienen kranssin, jonka ripustin renginkaapin avaimesta roikkumaan. Tämä kranssi on aika särkyväistä lajia :)Noita lentelee tuvan katossa ja puput ilahduttavat olohuoneessa senkin päällä. Noita on tavaratalo-ostos, mutta puput olen itse ommellut "Påske med Tildas vänner" -kirjan kaavoilla joitakin vuosia sitten. 


Itsetehtyjä koristemunia laitoin peikonpähkinäpensaan oksiin Unelman olohuoneeseen ja työhuoneen katosta roikkuvaan oksaan ripustin taas Pentikin lasimunia.


Pääsiäistä on siis tosiaankin vietetty ja suklaan syöntiä jatkettu antaumuksella. Nämä pienet suklaamunat ovat suosikkejani, enkä edes viitsi ajatella, paljonko näitä on pelkästään tullut syötyä + kaikki muut suklaaherkut :) Nam!

Taitaapa olla nyt tämä pääsiäinen loppuun ammennettu, joten seuraava postaus on jo jotain ihan muuta. Luulen, että teitäkin alkaa jo kyllästyttää tämä pääsiäisvohkaukseni :) Leppoisaa loman jatkoa ja palaamisiin uusien juttujen kera! Ja muistakaa myös arvonta, vielä ehtii osallistua.


Terveisin Merja

12 kommenttia:

Jaanabella kirjoitti...

Ihana pääsiäistunnelma Unelmassa.

Leppoisia pääsiäispäiviä!

Hanni kirjoitti...

Ohlalaa kuinka ihanasti olet laitanut pääsiäistä. Viiriäisenmunakranssi on suosikkini. Kerrassaan ihana!! Ens Pääsiäisenä panostan minäkin, kun nyt jäi muuttovalmistelujen myötä koko homma väliin.

Virpi kirjoitti...

Kauniita koristuksia. Mä kans niin nautin tästä pitkästä vapaasta kun kerrankin saa vain olla ja touhuilla mitä huvittaa :) Iloisia päiviä sinne!

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Sattumaklikkauksen löytönä tuli ihana talovanhus ja tosi ihastuttavia värkkäilyjä :-D Tulin oikein iloiselle mielelle :9 Hyvää pääsiäistä, tunnelmaa teillä ainakin riittää.

PikkuBertta kirjoitti...

Oikein kauniisti olet siellä koristellut.

Aurinkoa pääsiäispyhille:)

Marita kirjoitti...

Juuri tälläiset kuvat ja tunnelma saavat minut aina haaveilemaan vanhasta talosta:).

Minttu kirjoitti...

Ihania pääsiäiskuvia!

Susanne kirjoitti...

Oi miten kaunista ja ihanaa teillä siellä on! Todella kaunista!
Eikä pääsiäisaiheiset postauksesi kyllästytä ollenkaan. Näitähän jaksaisi lukea ja katsella ihania kuviasi vaikka kuinka paljon!

Sanna-Mari kirjoitti...

Sulonen toi viiriäisenmunakranssi...ja kyllä kaikki muutkin pääsiäishärpäkkeet siellä!
Mulle iski sopivasti mahatauti, niin säästyin liialta herkkujen syönniltä :P

Peppi kirjoitti...

Suloisia tunnelmakuvia! Tämmöset ei kyllästytä yhtään :)

Vivi ja Kalle kirjoitti...

Ihanan paljon pääsiäistä! Suosikkejani ovat viiriäisenmunista tehty kranssi ja Tilda-puput. Pitääkin kaivaa omat tildakirjat taas esille. Kivaa viikkoa!

Päivityksiä kirjoitti...

Ihanan näköistä! Tahtoo pääsiäisen takaisin!!! Onneksi on kalenteri niin täynnä että koristeita ei ehdi kotoa riisua ennen viikonloppua ainakaan...