lauantai 9. helmikuuta 2013

Kaunis sisustuspuoti


Viuf, viuf viikko taas vierähti ja lauantaissa ollaan. Touhukkaita päiviä takana, mutta paljon mielenkiintoisia juttuja on taas tapahtunut :)


Kurvailimme Pian kanssa torstaina Jämsän sekä Padasjoen suunnalla ja minkä puoti-ihanuuden reissulla löysimmekään. Tämä upposi ja kolahti! Harvoin enää saan tällaisia väristyksiä sisustuspuodista, mutta tässä oli jotakin erityistä.


Iloinen Suvi emännöi suvimarja. -puotia *klik*  ja se on Auttoisissa Keinuhongan tilalla. Puoti jää mukavasti nelostien varrelle: Lahdesta nelostietä kohti Jämsää ja Padasjoen ABC:ltä 10 km Hämeenlinnan suuntaan. Puoti on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-16.


Puodissa on kauniit paksut kiviseinät ja rouhea avara tunnelma, tilaa & upeaa valoa. Puoti on vanhan navetan tiloissa ja siellä on ollut aikoinaan vasikoita. Navetan vintille remontoidaan parhaillaan ruokapuotia, joka aukeaa 23.3. lauantaina. Puoti on täynnä kauniita "asetelmia" todella tyylikkäästi toteutettuna. Värimaailma on harmoninen ja yhtenäinen, I love it!


Olen tullut tosi krantuksi sisustustavaran suhteen, mutta täältä tein useampikin löytöjä. Kuvista bongasin vielä monta juttua lisää, joita olisin halunnut omaan kotiin, mutta tiukan aikataulun vuoksi shoppailut jäivät tällä kertaa lyhyeksi. Mr Järki sai tuliaisiksi tuon kuvassa näkyvän tekstimukin, siinä oli oikein osuvat sanat. Itsellekin ehdin kyllä pari juttua ostaa, ihan niin kiire ei ollut ;)


Pia ja Suvi löysivät heti yhteisen sävelen ja By Pia´s tuotteet löytyvät jatkossa myynnissä myös täältä. Pian tähtityynyt ovat kuin tehtyjä tähän miljööseen, myyntiin tulee myös Pian pellavavaatteita. Kiva uusi tuttavuus, kiitos Suvi piristävästä tapaamisesta!

Iloista viikonloppua, onpa ihanaa että on lauantai :)

Terkuin Merja

15 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanan näköinen puoti!!! <3

Merja K kirjoitti...

On todella, suu loksahti auki sisään astuessani :)

Minnukka kirjoitti...

Oi, mikä tunnelma välittyy kuvista! Kaunista!

Merja K kirjoitti...

Minnukka, puodissa oli tosiaankin erityistä tunnelma, joka on vielä ihanampi kuin mitä kuvista välittyykään :)

sirkkis kirjoitti...

Ihanan rouheaa ja samalla kotoista.

Katja - Bag End kirjoitti...

Todella kivan näköinen puoti kauniissa miljöössä. Tuolla vierailu voisi helposti käydä kukkaron päälle hieman kalliiksi?

Mukavaa viikonlopun jatkoa,
Katja

Irmastiina kirjoitti...

Suloinen puoti...valittetavasti vaan niiiiin kaunkana...:)

Merja K kirjoitti...

Sirkkis, hyvä luonnehdinta, juuri noin :)

Katja, niinpä, onneksi oli tiukka aikataulu ;)

Irmastiina, meiltäkin on tuonne matkaa, mutta aion kyllä kevään korvalla tehdään puotiin uuden visiitin. Kunhan ruokapuoti aukeaa..

Iloista viikonloppua & kiva kun kävitte!

AnniK kirjoitti...

Ihanissa puodeissa olette Pian kanssa käyneet! Onneksi kumpainenkin paikka osuu matkanvarrelle maalle ajaessamme, joten ensikerralla varmasti pysähdytään ostoksille :)

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Onpas kauniin näköistä! Pitääkin laitaa osoite muistiin, vaikka normaalisti emme tuolla suunnalla liikukkaan :-)

Rita kirjoitti...

Kaunis sisustuspuoti! Siellä näkyy olevan vaikka mitä ihanuuksia myynnissä.
Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Käykää ihmeessä! Minulla mökki auttoisella ja viime kesänä löydimme ihania vaatteita ja sisustustavaroita. tyttäreni löysi kauniin rippimekkonsa täältä, sai paljon kehuja. Kaupan emäntä luonteva ja mukava, ihana poiketa vaikka ei sillä kertaa mitään ostaisikaan. Innolla odotan mitä kivaa on talven aikana tullut..

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kapsakki.net/

Kuhmoisista löytyy myös ihana puoti, Kapsäkki. Kannattaa poiketa jos siellä suunnalla liikkuu!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalla kierroksella olette Pian kanssa olleet! Witikkalan kartano onkin jo monesti hiihtoreissuilla bongattu, mut tää Suvin ihanuus on vielä kokematta.
Harmittaa niiiiiin, kun työ häiritsee työmatkoineen, enkä ole ehtinyt vielä Kapteeninkadullekaan. Hiihtolomamatkan jälkeen sitten kierrän kaikki :)
Kiitos vinkeistä!!! Lumirikasta viikonloppua! Ilolla Arja-Leena

Merja K kirjoitti...

Heissan & kiitos kivoista kommenteista! Täytyykin käydä kurkkaamassa nuo Kapsäkin sivut, kiitos vinkistä :)