maanantai 11. helmikuuta 2013

Pikkukaapin pikatuunaus


Harmi, että en ole ehtinyt kirppareille pitkään aikaan. Kirppareilta kun tekee niin kivoja löytöjä, mm. oheinen pikkukaappi on muutaman euron kirppisostos.

Kaappi on odottanut inspiroitumistani jo pidemmän aikaa, nyt viimein sain sen tuunattua. Kaappi on kiva noin, en halunnut käsitellä sitä kokonaan, ainoastaan ovi mielestäni kaipasi käsittelyä.


Ja kun liitutaulumaalipurkki sattui sopivasti käden ulottuville, päätin maalata oven liitutaulumaalilla. Oven olisi voinut myös tapetoida, mutta tällä kertaa maali vei voiton. Tässä puuhassa ei kauan nokka tuhissut :)


Inspiroiduin, ilahduin & innostuin, tästä pikkukaapista tuli niin kiva. Kaapin lopullinen paikka on vielä hakusessa, mutta eiköhän sellainenkin sille vielä löydy. Mm. kotona eteisessä tällaisesta kaapista olisi kovastikin hyötyä; kaappiin saisi piiloon avaimet tms. ja oveen voisi kirjoitella hauskoja & hyödyllisiä viestejä..

 

Onni on päivä, jolloin ehtii värkätä & askarrella - tänään oli juuri sellainen päivä :) Kaapin tuunauksen lisäksi ehdin paljon muutakin, mutta niistä lisää tuonnempana.

Luistavaa viikon alkua!

Terkuin Merja

11 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Just hyvä kaappi noin. Edukseen muuttui jälleen!
Itse löysin kans tänään kirpulta pikkulaatikoston ja mietiskelin että miten ehostaisin. Liitutaulumaali oli mielessä täälläkin ;)

Helinä kirjoitti...

Hei toi on kiva pikku kaappi, ehostuksen jälkeen nyt ainakin!:)
Itse kävin tänään kirppiksellä, pitkästä aikaa. Sain kaikenlisäksi täytettyä oman myyntipöydän.. Saas nähdä kuin paljo tulee takaisin päin kaikkea kivaa!:)

Katja - Bag End kirjoitti...

Onnistunut pikkutuunaus :-) Itse en ole saanut aikoihin yhtään mitään aikaiseksi, enkä ole maalipensseliä pidellyt useampaan kuukauteen. Pitää vain ihailla muita ahkeria ihmisiä ja heidän aikaansaannoksiaan :-)

t. Katja

Merja K kirjoitti...

Peppi, liitutaulumaali on takuuvarma tuunauskeino, minun listassa numero yksi :)

Helinä, kirpparipöytää pitäisi minunkin varata, kun vaan saisi aikaiseksi. Kaikki myytävät tavarat on kasattu ullakolle, joten ensin pitäisi kivuta sinne, huh!

Katja, minäkin alan nyt vasta lämmetä vuoden vaihteen jälkeen, aika jäässä oltu täälläkin tuunauksien suhteen ;)

Miia kirjoitti...

Ihana tuli kaapista :)

periferian riikka kirjoitti...

mahtava pikku kaappinen :)
ja penkki sen alla on ihana !

mie en ookkaan pitkään aikaan maalaillu ...

Helena kirjoitti...

Tulipa kiva kaappi!

AnniK kirjoitti...

Kiva pikkuinen kaappi ja varsin oiva juuri avainkaapiksi eteiseen!

Korukopan Eija kirjoitti...

Hei tosi kiva!
Sellaiset tuunauspäivät ovat aivan loistavia <3

Saga kirjoitti...

Yksinkertaisesti sehän on hieno..... ;O)

Saga kirjoitti...

Yksinkertaisesti sehän on hieno..... ;O)