keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Unelmakartta & Voimakoru
Jipii, kiva päästä kertomaan uudesta kurssista. Olen aivan töpinäissäni, koska tämä toimii, kokeiltu on :) Oletko sinä kuullut aarrekartasta tai voimakartasta, kuten me sitä nimitämme? 

Olen tehnyt kolme aarrekarttaa elämäni aikana. Viimeksi tein aarrekartan Kasperiinan toimintaa suunnitellessani ja sitä edellinen kartta valmistui elämäntapamuutokseni tiimoilta. Kartat on arkistoitu ullakollemme, mutta muistan edelleenkin, miltä kartat näyttivät; mitä niissä luki, mitkä kuvat niihin on liimattu ja millaisia tunnelmia kartat välittivät.

Aarrekartan ideana on, että kartongille konkretisoidaan haluttu toiminta/elämänmuutos/unelma, jokin itselle tärkeä asia. Ystäväni teki aarrekartan pikaisesta asuntonsa myymisestä, kun asunto ei meinannut mennä kaupaksi, mutta aarrekartan tekemisen jälkeen asunto oli tuota pikaa myyty. En kyllä uskoisi tätä, jos en olisi itse omin silmin karttaa nähnyt, mutta näin asiassa todellakin kävi :) 

Koska itse uskon aarrekarttatekniikkaan ja olen todennut sen omakohtaisesti todella toimivaksi, minulla on ilo järjestää aiheen tiimoilta kurssi Luovien alojen yrittäjäkoulutuksessa tapaamani ihanan Outin kanssa. Outi on koulutukseltaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perehtynyt psykologi (PsM), kouluttaja ja henkisen kasvun valmentaja. Psykologin tutkinnon lisäksi hän on hankkinut ammatillista lisäkoulutusta neuropsykologiasta, kuvataideterapiasta (Suomen Taideterapiayhdistys ry) sekä elämäntaidon valmennuksesta (LCF® Life Coach). Eli tämä nainen tietää, mistä puhuu :) Aarrekartan tai voimakartan, kuten me karttaa nimitämme, lisäksi kurssilla tehdään voimakoru, johon ankkuroidaan voimakartan asiat.

Tämä ihana voimaannuttava kurssi järjestetään Kasperiinassa lauantaina 6.4.2013 klo 11-15. Kurssin hinta on 139 € sis. alv 24 % ja ilmoittautua voi osoitteeseen merja(at)kasperiina.fi. Samaisesta osoitteesta saat myös tarvittaessa kurssin tiimoilta lisätietoja.

Tervetuloa antamaan unelmille siivet iloisessa seurassa. Opit tekniikan, jota voit hyödyntää yhä uudestaan ja uudestaan & opit valjastamaan luovan voimasi toiminnaksi kohti tavoitteittasi ja unelmiasi. Tästä taidosta on sinulle hyötyä nyt ja tulevaisuudessa!

Pieniä & isoja unelmia keskiviikkopäivääsi :)

Terkuin Merja

8 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Juu, opona on käytössä tämä menetelmä :) ja toimii!

Merja K kirjoitti...

Kiva kuulla Maikki, että sinäkin olet testannut ja todennut toimivaksi :)

Saga kirjoitti...

Tastattu on ja hyväksi todettu..... Olen vaan tässä viime vuosina unohtanut koko "asian"...Kiitos tästä saakin oivan idean tehdä uusi kartta itselle, kun alkaa taas nämä elämän langat olla ihan liikaa hakusessa.

Merja K kirjoitti...

Hyvä Saga! Itsekin aion piakkoin tehdä uuden kartan, pari unelmaa pitäisi selkiyttää :)

Peppi kirjoitti...

Meillä oli yhden vanhan työkaverin kans tapa istua iltaa ja tehdä aarrekartat kerran vuodessa. Leikeltiin lehtiä ja askarreltiin. Harmittaa, kun muutossa laitoin pois, mutta muistan suurinpiirtein sisällöt.
Ensimmäisen aarrekartan jutut on isolta osin toteutuneet - viimeiseen aarrekarttaan oli yhden kuvan mukana tullut yksi ainut sana - virka - se ei ole vielä toteutunut. Sinänsä hassua kun vasta jälkikäteen huomasin koko sanan. Se oli leikkautunut kuvan mukaan sanasta virkata - mut pitää toiveena niin paikkansa.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Tingeling-Maija kirjoitti...

Uiui kun tuonne pääsisi mukaan <3 Turhan kaukana vaan vaikutat edelleen =) Yhdyn Sagan tässä kohtaa =) Minäkin yhden aarrekartan taannoin tein, ja kappas vaan kun olin aivan loppu silloisen työni kanssa, niin niin se uus tulla tupsahti elämään =) Tosin sekin työ tuli opettaakseen taas jotain uutta, ja nyt olen taas siinä tilanteessa että uusi kartta olisi edessä. Eli tuumasta toimeen =)
Minäkin palasin blogimaailmaan, joten ajatuksia löytyy osoitteesta nurinkurinelamaa.blogspot.com =)
Ihanaa viikon jatkoa <3