sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Syksyn tunnelmia


Vihdoinkin tauti alkaa hellittää ja olo alkaa tuntua suht normaalilta, jihuu :) Enpä muista koska viimeksi olisin ollut näin kipeänä, mutta selvisinpäs!Käväisimme tänään Unelmassa, emme ole ehtineet talowanhuksen tykö viikkokausiin. Kesäkalusteet olivat vielä ulkona, joten kävimme korjaamassa ne sisälle ja muutenkin katsomassa, että kaikki on ok.Huhkia en vielä uskaltanut, sen verran oloani vielä kuulostelin ja niinpä tyydyin tallustelemaan kamera kaulassa ympäri Unelman pihaa. Syksyinen piha oli todella kaunis ja löysin paljon ihastuttavia yksityiskohtia. Nautin olostani kun sain haahuilla ympäri pihaa ilman kiirettä mihinkään. Kameraan tallentui yli sata kuvaa ja niitä tuli tähän postaukseenkin aikalailla, koska en osannut päättää, mitkä kuvista valitsisin. Sorry, tästä tolkuttomasta kuvapläjäyksestä!Kiva viikonloppu takana, lisäbonuksena "ylimääräinen tunti", talviaikaan vaihtuminen oli mennyt minulta tyystin ohi ja nyt nenä kohti uutta viikkoa. Eniten odotan alkavalta viikolta sitä, että pääsisin pitkästä aikaa urheilemaan. Huomaan, että vanne alkaa kiristää päätä, kun en ole päässyt liikkumaan aikoihin. Ja marraskuuta kohden mennään, ensimmäiset joululehdet tuli ostettua tänään. Askartelutarvikkeisiin on muuten pian pakko tarttua pitkästä aikaa, niin kivoja & houkuttelevia ohjeita lehdet olivat pullollaan. Eli kohta ehkä taas askartelujuttujakin??Viimeiseksi vielä lempikuvani tämän päivän kuvaussessiosta; kuvassa on Unelman pihapiiristä löytyvä maakellari. Tämä kuva kuvastaa hyvin tämän hetkistä fiilistäni, ovi on rakosellaan, en ole vielä katsonut, mitä oven takaa löytyy, mutta jotakin jännittävää kuitenkin :) Näissä tunnelmissa, mukavaa alkavaa viikkoa!

Terkuin Merja

11 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Hienoa, että voit jo paremmin! Niin ihana tuo eka kuva!

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Aivan upeit kuvia!!

sirkkis kirjoitti...

Kameraasi on tarttunut kainiita syksyn tunnelmakuvia. Nautin katsella tuota vanhaa elänyttä kesän muistoa jonka syksy vei ja kohta talvi saapuu huurteisena. Mukavaa jotta taudit poistui ja voit hyvin.

Merja K kirjoitti...

Kiitos Vekarus :)

Kiva Irmastiina, kun poikkesit

Sirkkis, minäkin oikeastaan vasta nyt huomasin, miten kauniita ovat esimerkiksi mustuneet ja kuihtuneet kukat. "Kauneus on katsojan silmissä" pitää niin hyvin paikkansa

Iloista maanantaipäivää!

PikkuBertta kirjoitti...

Huikean kauniita,syksyisiä tunnelma kuvia:)

Nonna kirjoitti...

Ihania kuvia! Kyllä näitä jaksaa katsella isommankin määrän!
Otahan iisisti urheilun kanssa, toipilas!

Merja K kirjoitti...

Kiitos PikkuBertta & Nonna!

Salille vie juuri tie, can't wait :)

Intianminttu kirjoitti...

Vähän on jo ollutkin niitä askartelujuttujasi ikävä :)

Merja K kirjoitti...

Intianminttu, oi, kiva kuulla! Kyllä tässä pikkuhiljaa taas askartelupuuhat alkavat innostaa :)

Nuppu Home kirjoitti...

Kauniin tunnelmallisia kuvia. Aivan, olen täysin samaa mieltä siitä, että kauneus on katsojan silmässä. Ihanaa, kun tauti on voitettu ja pääset taasen touhuamaan kaikkea kivaa myös Unelmassa. Minunkin tekisi niin mieli askarrella kaikenlaista, katsotaan mihin kaikkeen aika riittää - nautiskellen, ei pakolla.
Ihanaa loppuviikkoa!

Merja K kirjoitti...

Riitta, tuota mentaliteettia yritän itsekin noudattaa, ettei tekisi pakolla mitään askarteluja vaan ilolla & hyvällä mielellä :)