torstai 31. lokakuuta 2013

Kaappikaunokainen


Olen huomannut, että urheillessani saan usein ahaa-elämyksiä tuunaukseen & askarteluun liittyen. Pari päivää sitten pääsin pitkästä aikaa salille ja aivot alkoivat heti raksuttaa uusia ideoita.Yksi ideoista liittyy tähän kuvassa näkyvään kaappiin, joka on ollut "hylättynä" varastossa aikapäivät. Kaappi on kirpparilöytö ja olen kertaalleen sen jo tuunannut. Väri ei kuitenkaan tuollaisenaan istu meidän kotiin juuri nyt ja kaappi kaipaisi uutta väri pintaan.Yöpöytäni yläpuolella olisi juuri sopiva kaapinmentävä aukko. Niinpä emminkin, maalaisinko kaapin uudestaan. Haluaisin kaapista mattamustan ja taustapaperiksi jonkun kivan mustasävyisen paperin. Toisaalta kaappi on myös turkoosinvärisenä vaaleanpunaisine taustoineen tosi kiva, tykkään siitä kovasti. 

Jaa-a, ehkä vielä kuitenkin mallailen & tuumailen ennenkuin tartun maalisutiin. Tai ehkäpä yritän tehdä uuden kirpparilöydön ja löytää tuohon yöpöydän yläpuolelle toisen tuunattavan kaapin..

Ihana aurinkopaiste, iloa torstaipäivääsi!

Terkuin Merja

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voi ku tuo on suloinen juuri tuollaisena! <3

Merja K kirjoitti...

Kiitos Heli, itsekin alan taipua tuohon ajatukseen :)

Mervi kirjoitti...

Oi ihana juuri noin kunnes esittelet jotain vieläkin kivempaa :D

Nuppu Home kirjoitti...

Niin ihana tuollaisenaan! Mulla on parhaillaan meneillään tismalleen saman värisen ison sisustuskorin virkkaus.. Tykkään turkoosista ja suunnittelen siitä meidän kylppäriin uutta piristysväriä valkoisten seinien seuraksi. Eikun kirppareita kiertämään ;-)

Korukopan Eija kirjoitti...

Kannatan nykyistä väriä <3

AnniK kirjoitti...

Kaappi on kyllä kaunis noinkin ja saisihan siitä makkariin sopivamman jo tuon taustapaperin vaihtamalla. Mukavaa viikonloppua!