maanantai 4. marraskuuta 2013

Nopea askartelu


Aika harmaanpuoleinen on ollut tämä maanantai. Mutta juuri sopiva ja passeli pikkujoulujen suunnitteluun sekä kutsukorttien tekemiseen. Piristävää puuhaa :)

Kaivoin inspiroivan Bigshot-leikkurini esille, sytytin kynttilät ja laitoin hyvää musiikkia soimaan. Hetkeen en ole mitään askarrellut ja niinpä papereita, ääriviivatarroja ja jopa liimaa piti tovi etsiskellä. Kutsut oli erittäin helppo & nopea toteuttaa. Leikkasin mustasta paperista melkein korttipohjan kokoisen palan, jätin vähän valkoista reunoista näkyville. Keskelle kantta liimasin hopeanauhan pätkän. Liimasin koristekakkupaperin kanteen ja lisäsin sen päälle kaksi eriväristä + erikokoista piparkakkureunuksista paperia, päällimmäiseen laitoin kutsu -ääriviivatarran. Alakulmaan lisäsin bigshotilla leikatun kuvion, jonka reunat koristelin hopeanvärisellä glitterillä. Lopuksi liimasin kulmiin hopeiset "timanttitarrat". As simple as that :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Terkuin Merja

8 kommenttia:

Päivityksiä kirjoitti...

Kaunis ja houkutteleva kutsu, mukavia pikkujouluja!

Hanni kirjoitti...

Tyylikäs kutsu!

Mamma A. kirjoitti...

Yksinkertainen ja kaunis- juuri niinkuin pitääkin:)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis kutsukortti!

Merja K kirjoitti...

Oi, kiitos kaikille kommenteista. Ja kiva, että tekin olette yksinkertaisen kannalla. Minulta ei oikein "runsaammat" kutsut tahdo onnistua :)

AnniK kirjoitti...

Yksinkertainen ja tyylikäs kortti!

Maijalinnea kirjoitti...

Hei,

Tuo Big Shot leikkuri on hauskannäköinen vempain. Mistähän sellaisia saa, jos vaikka innostuisin itsekin kortteja tekemään. Korttisi on kivannäköinen, ei liikaa rönsyjä.
Yksinkertainen on kaunista

Merja K kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista! Leikkuri on Sinellistä ja se on ihan huippu :)