lauantai 9. marraskuuta 2013

Pellavaa & puoti-ihanuus


Koti kaupungin laidalla -blogin Frida oli tänään Cafe Latte -puodissa ja halusin päästä ihastelemaan livenä Fridan kauniita pellavatuotoksia. Frida painaa kuviot kankaalle käsin ja tuotteet ovat todella upeita. Samalla tutustuin mukavaan Fridaan, minusta on kiva nähdä ihmisiä blogien takaa :) Jos Fridan blogi ei ole vielä sinulle tuttu, löydät sen täältä, hänen ottamat valokuvat ovat upeita!Tietenkään en päässyt puodista ulos tyhjin käsin, niin paljon kaikkea kaunista uutta Leean puotiin oli tullut. Houkuttelevia joulujuttuja ja yllättäen pari kynttilääkin lähti matkaan.. Eikö kuulostakin ihanalta kaneli-appelsiini tuoksukynttilä? Juuri sellainen Durancen kynttilä tuoksuu juuri nyt tietsikkani vieressä, love it! 

Viime vuonna myöhästyin TineK:n joulukalenterikynttilän kanssa, nyt sain kuin sainkin hankittua sellaisen itselleni. Idea on simppeli, mutta minusta mitä mainioin!


Cafe Latten sivut löytyvät täältä, käy kurkkaamassa. Tulossa on mm. lauantaina 30.11. suosittu joulumarkkinatapahtuma Cafe Latten pihapiirissä. Markkinoista Leea tiedottaa lähiaikoina lisää, joten pysypä kuulolla :)

Tunnelmallista lauantai-iltaa!

Terkut, Merja

6 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Tommosen kynttilänjalan tahtoisin! <3

Nonna kirjoitti...

Onko tuossa Tine K:n kalenterikynttilässä tarkoitus siis ruksia päiviä vaan kynällä? Mulla samanlainen kynttilä lasissa odottaa kaapissa ja ajattelin, että jos siihen säätäis vaan noi numerot!
Juu, tervetuloa vaan moikkailemaan sitten 30.11. Minä siellä taas zumbailen pihalla posket punaisina, jospa tänä vuonna pilkkihaalarissa!
ps. Osaatko vinkata kivoista puodeista Turun suunnalla?

Merja K kirjoitti...

Pieni Lintu, sama täällä, minulla jäi se vielä ostoslistalle :)

Nonna, viime vuonna oli ihana lumipeite, muistatko :) Tosin oli julmetun kylmä, mutta tosi kaunista!

Juu, päiviä raksitaan eli helppo tehdä myös itse.

Raisiossa on ihastuttava Putiikki Vanha-Vanto, Turussa Pastella ja Sisustuksen Koodi. Kaunein näkemäni kukkakauppa on Jaala ihan Sisustuksen Koodin vieressä tai itseasissa vastapäätä :) Turussa myös Elvina Interiör ja jonkinmoisen ajomatkan päässä Loviisan Aitta.

Nonna kirjoitti...

Kiitos kovasti näistä vinkeistä!

Frida kirjoitti...

Olipas ihana tutustua sinuun… kiva kun kävit visiitillä <3 ja kaunis kiitos ihanista kuvista täällä blogissa.

Nyt aletaan järjestämään valokuvausta ja muuta mukavaa yhdessäoloa :)

Blogini on muuttanut uuteen osoitteeseen, joka on nykyään:
www.kotikaupunginlaidalla.blogspot.fi

Tuo Casan osoite toimii vielä hetkisen, mutta tulee poistumaan jossain vaiheessa kokonaan.

Työniloa sinulle tähän viikkoon

Merja K kirjoitti...

Frida, kuin myös, oli kiva tavata :)

Laitan sinulle meiliä, niin suunnitellaan lisää!