perjantai 15. marraskuuta 2013

Suvimarja.


Reissuillani viimeisen puolentoista vuoden aikana olen törmännyt upeisiin suomalaisiin energisiin naisiin, jotka luotsaavat sisustus-, lifestyle- sekä vaatepuotejaan rakkaudella & intohimolla. On ollut todella ilo tutustua erilaisiin ihmisiin, kauniisiin puoteihin ja tarinoihin niiden takana. Ihailen näiden naisten rohkeutta toteuttaa haaveitaan & unelmiaan! Oman yrityksen luotsaaminen ei ole mikään pikkuhaaste, sen tiedän kokemuksta myös minä :)

Yksi näistä kauniista puodeista on Auttoisissa Padasjoen lähellä sijaitseva Suvimarja. lifestylepuoti, jota luotsaa uskomattoman idearikas ja aikaansaava Suvi. Kaunis navettaan tehty puoti on pullollaan sisustus- & vaateihanuuksia, puodin yläkerrasta löytyy lähiruoka- ja luomumyymälä. Edellisen visiittini aikaan oli hämärä syysaamu, jolloin oli ihanaa istahtaa aamukahville kynttilänvalossa sekä nauttia puodin tunnelmasta. Viime visiitistäni on hetki aikaa; sittemmin Suvi on taas laittanut tuulemaan ja kahvilaosio on remontoitu uuteen uskoon. Täytyy siis tehdä uusi retki Auttoisiin pikapuoliin :)Suvimarja. -puodin ihanat joulutapahtumat ovat ihan ovella, lisätietoja näet ylläolevasta kuvasta. Isot joulumarkkinat ovat nimenomaan perjantaina 6.12., ei lauantaina kuten kuvassa on mainittu. Puodin ahkerasti ajankohtaisilla asioilla päivittyvät facebook-sivut löytyvät täältäJa huomasinpa, että upea valokuvaaja Krista Keltanen oli julkaissut äskettäin blogissaan Suvin kodista Kotivinkkiin ottamiaan kuvia, Kristan hienoja valokuvia pullollaan olevaan blogiin pääset tästä. Krista Keltanen & Jonna Kivilahti piipahtivat myös meidän talowanhuksessa Villa Unelmassa, sen piipahduksen lopputulema nähdään lähiviikkoina eräässä sisustuslehdessä. Kerron lähempänä, missä :)

Heikun, keikun perjantai taas, iloista viikonlopun odotusta!

Terkuin Merja

4 kommenttia:

Frida kirjoitti...

Aivan ihana puoti... joskus täytyisi lähteä oikein maakuntakierrokselle... Mitä kaikkea ihanaa sieltä oikein tulisi vastaan. Wautsi:)

sirkkis kirjoitti...

Tuo puoti on niin söpö jotta tuli sekeä kodin tunnelma. Tuommoisessa olisi hauska asua. Puuttui vain ne kynttilät.

Maijalinnea kirjoitti...

Nuo navettaan tehdyt puodit ovat tosi tunnelmallisia. Löytyyköhän mistään listaa näistä maaseutujen navettamyymälöistä.

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Onpas ihana paikka!